Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

QUOTE(cipciukas @ 2008 11 18, 19:57)
Na jau aciu , aciu  blush2.gif

Tai prasom prasom, nera uz ka mirksiukas.gif
O as sumasciau, eisiu sokolado issilydysiu, pasidarysiu ko nors grazaus gal rolleyes.gif Kokiu drozliu, juosteliu, dar ko nors ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2008 11 18, 19:52)
maxima tokiu saldainiu neturiu, as klausiau ju, sako, kad neveza

Klaipėdoje, Maximoje Bazėje "Banginio" p.c. yra smile.gif
Atsakyti
labukas merginos noriu paklausti nes niekaip nesuprantu kiek to sviesto dėti į Marshmallow masę ? 4u.gif nepykit kad klausiu nes noriu pabandyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 17, 20:33)
Taip lietuvoje stojant i konditerias , yra laikomas piesimo ( dailes ) egzaminas , be jo neistosi  schmoll.gif

Butent del to as ir neistojau,ten susirenka tikros dailininkes.
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 18, 18:00)
Uzkniso mane ta krikstadukra , cia jai tas tortas  doh.gif
NA ZINOT DAR TOKIA DIENELE IR GALIMA NUSISAUTI  wacko.gif  mega_shok.gif

Uzuojauta,nemaciau as dar to torto,bet net neabejoju,kad grazus,ir mes net tokiu nepadarome.Uzknisa internetas,jau toks letumas,kad sakes.
Atsakyti
A..... tai cia ne vien pas mane kaip vezlys tas internetas tongue.gif , is tu nervu kartais net prakaitas ismusa doh.gif sedi sedi , lauki lauki .... mad.gif
Atsakyti
QUOTE(butke @ 2008 11 18, 22:07)
labukas merginos noriu paklausti nes niekaip nesuprantu kiek to sviesto dėti į Marshmallow masę ? 4u.gif  nepykit kad klausiu nes noriu pabandyti blush2.gif

Gali is viso nedet, kai tirpini saldainius mikruskei. Tiesiog, kai maisysi, jau siek tiek kietesne mase, tepk rankas sviestu. Tada maziau sunaudosi pudros, ir nebus ta mase kieta.
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 18, 20:00)
Uzkniso mane ta krikstadukra , cia jai tas tortas  doh.gif

Nu man tai irgi labai labai gražus jūsų tortas wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif Na, nepykit tik, bet ir aš prisižvengiau iš jūsų nuotykių šiandieninų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , jau taip juokingai aprašėt net nuotaika pasitaisė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2008 11 19, 01:03)
Gali is viso nedet, kai tirpini saldainius mikruskei. Tiesiog, kai maisysi, jau siek tiek kietesne mase, tepk rankas sviestu. Tada maziau sunaudosi pudros, ir nebus ta mase kieta.

labai ačiū aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos meginos,

susiruosiau as daryti sokolodines geles, vakar pasiruosiau mase, taciau kuomet siendien issitraukiau ja is saldytuvo tai ji kieta kaip akmuo doh.gif Galvoju, ar galiu ja vel islydyti ir dar medaus ideti? Tik kiek jo dabar deti?
Mase dariau is 100g sidabrineje pakuoteje esancio sokolado + saukstas medaus.
Atsakyti
Ji labai ,greitai tirpsta belipdant , tai meducio tikrai nedek , nes tavo proporcijos tokios kokios turi buti , palaikyk kambario temp. ir jis tikrai suminkstes .
Papildyta:
Zvenkit i sveikata , siandien ir man juokas ima , bet vakar tai .... aggressive.gif
Atsakyti
Cipsiuk,tortas kaip visada gražus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina2006 @ 2008 11 19, 10:52)
Sveikos meginos,

susiruosiau as daryti sokolodines geles, vakar pasiruosiau mase, taciau kuomet siendien issitraukiau ja is saldytuvo tai ji kieta kaip akmuo  doh.gif  Galvoju, ar galiu ja vel islydyti ir dar medaus ideti? Tik kiek jo dabar deti?
Mase dariau is 100g sidabrineje pakuoteje esancio sokolado + saukstas medaus.

TIK nesugalvok deti daugiau medaus.
Ji keta ir turi buti. As paimu su peiliu ir supjaustau kubelius mazuliukus, paskui is tu kubeliu suformuoju rutuliuka rankomis, ji sila ir minksteja. Toliau darai lapelius

Jus pradzioje pabandykite ka nors padaryti, o tik paskui stresuokit. o tai taip paskui ir nesigauna, kai bandote keisti receptus. Tai trukineja, tai nesilaiko, tai dar kokio velnio mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 19 lapkričio 2008 - 12:27