Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

PRASAU NESITYCIOTI.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 18, 18:41)
PRASAU NESITYCIOTI.... verysad.gif

Ne, nu rimtai, vadinasi buvo sunki diena, kad neina patiketi musu VISU zodziais console.gif Neliudek, apsiraminsi, tada dar karta paziuresi ir suprasi, kad mes nuosirdziai viskas sakom. Ir tortas tikrai laaaaaaabai grazus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 18, 19:26)
Man siandien taip nesiseke  doh.gif , tad idedu torta be jokiu komentaru , kai aprimsiu , papasakosiu savo nuotykius .

blink.gif koks grožis. man dukterėčia liepė paklausti, kaip čia taip reikia gražiai ružavai papuoštas, sake ir man taip išmokt ir su kalėdom iškepti tokį pat. su tiek rožių smile.gif
Atsakyti
Tai o kas ten negerai. Gal mes ko nematom.

Mums iki Jusu kaip DO KITAJA RAKOM
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 18 lapkričio 2008 - 19:55
Tikrai Cipciuk labai grazu, ne tas zodis bigsmile.gif matot mes su Inocka Jums net grojam 4u.gif
Atsakyti
Uzkniso mane ta krikstadukra , cia jai tas tortas doh.gif
Jau padariau , skambina " ar teta negali padaryti sirdeles ?" , sakau ne , negaliu nes jau sutepiau , " tai gal gali papuosti , kad butu rozes ir sirdeles ?" , turejau nuimti tokias grazias jaunatviskas gelytes ir uzdeti rozes doh.gif , vel turejau eiti minkyti mase ir sugalvoti kur primozinti tas sirdeles unsure.gif

Na , kad ji sarka tai as zinojau ( viskas turi blizgeti : batai , striukes, bliuzonai....t.t) , bet , kad tokia sena boba ....roziu jai reikia ....o jos net atspalvio tokio kai tortas , tai turejau viduriukus nudazyti raudonai doh.gif , kad nors kiek atmustu .

Dariau saldainiu mase blink.gif , pridege , kol issilyde....nukrapsciau dar gera kuri liko , spalva .....nemoku apsakyti tongue.gif nei ruzava , nei morkine unsure.gif , pradejau minkyti ...... taip sulipo rankos , kad atleke vyras gelbeti .....ir tas sulipo , stovime abu rankelem susikabine , o anuke ateina su muilu rankose , o tas visas apgriaustas doh.gif

NA ZINOT DAR TOKIA DIENELE IR GALIMA NUSISAUTI wacko.gif mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 18, 20:00)
Uzkniso mane ta krikstadukra , cia jai tas tortas  doh.gif
Jau padariau , skambina " ar teta negali padaryti sirdeles    ?" , sakau ne , negaliu nes jau sutepiau , " tai gal gali papuosti , kad butu rozes ir sirdeles ?" , turejau nuimti tokias grazias jaunatviskas gelytes ir uzdeti rozes  doh.gif , vel turejau eiti minkyti mase ir sugalvoti kur primozinti tas sirdeles unsure.gif

Na , kad ji sarka tai as zinojau ( viskas turi blizgeti : batai , striukes, bliuzonai....t.t) , bet , kad tokia sena boba ....roziu jai reikia ....o jos net atspalvio tokio kai tortas , tai turejau viduriukus nudazyti raudonai  doh.gif , kad nors kiek atmustu .

Dariau saldainiu mase  blink.gif , pridege , kol issilyde....nukrapsciau dar gera kuri liko , spalva .....nemoku apsakyti  tongue.gif nei ruzava , nei morkine unsure.gif , pradejau minkyti ...... taip sulipo rankos , kad atleke vyras gelbeti .....ir tas sulipo , stovime abu rankelem susikabine , o anuke ateina su muilu rankose , o tas visas apgriaustas  doh.gif

NA ZINOT DAR TOKIA DIENELE IR GALIMA NUSISAUTI  wacko.gif  mega_shok.gif

lotuliukas.gif nepykit, kad juokiuosi, bet labai juokingai paraset lotuliukas.gif svarbu viskas laimingai baigesi blush2.gif
Atsakyti
Oi, negaliu, cipciuk, jau prisijuokiau. Nu man taip dar nebuvo, kad rankos suliptu .
Isivaizduoju vaizdeli lotuliukas.gif

Nesvarbu, kad Jums nepatinka, jau krikstadukta tures ir sirdeles ir rozes....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 18 lapkričio 2008 - 20:27
QUOTE(Inočka @ 2008 11 18, 17:59)
Tai ka  g.gif , negalima nakciai i saldytuva det? Niu negali but

Balkona turejau omeny, o ne saldytuva, bet cipciukas jau viska isaiskino drinks_cheers.gif
O tortukas labai grazus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masiania*: 18 lapkričio 2008 - 20:35
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 18, 19:00)
Uzkniso mane ta krikstadukra , cia jai tas tortas  doh.gif
Jau padariau , skambina " ar teta negali padaryti sirdeles    ?" , sakau ne , negaliu nes jau sutepiau , " tai gal gali papuosti , kad butu rozes ir sirdeles ?" , turejau nuimti tokias grazias jaunatviskas gelytes ir uzdeti rozes  doh.gif , vel turejau eiti minkyti mase ir sugalvoti kur primozinti tas sirdeles unsure.gif

Na , kad ji sarka tai as zinojau ( viskas turi blizgeti : batai , striukes, bliuzonai....t.t) , bet , kad tokia sena boba ....roziu jai reikia ....o jos net atspalvio tokio kai tortas , tai turejau viduriukus nudazyti raudonai  doh.gif , kad nors kiek atmustu .

Dariau saldainiu mase  blink.gif , pridege , kol issilyde....nukrapsciau dar gera kuri liko , spalva .....nemoku apsakyti  tongue.gif nei ruzava , nei morkine unsure.gif , pradejau minkyti ...... taip sulipo rankos , kad atleke vyras gelbeti .....ir tas sulipo , stovime abu rankelem susikabine , o anuke ateina su muilu rankose , o tas visas apgriaustas  doh.gif

NA ZINOT DAR TOKIA DIENELE IR GALIMA NUSISAUTI  wacko.gif  mega_shok.gif

Oi, Cipciuk, na ir dienele biggrin.gif Bet jau tikrai, taip smagiai apraset savo siandienos nuotykius lotuliukas.gif Bet svarbu rezultatas nuostabus 4u.gif
Atsakyti
Na jau aciu , aciu blush2.gif

Kita karta , pasistenksiu geriau ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 18, 20:37)
NESITYCIOK..... mad.gif

Nu ir man gražu.. unsure.gif
Atsakyti