Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

QUOTE(Inočka @ 2008 11 18, 12:18)

Aha, vos mėnesiuką pasiskaitinėjusi jau jaučiu, jog čia tikrai sparčiausia mokykla :}
O kaip dėl formalaus išsilavinimo? Na, jei norėtųsi "kažką su tuo" dirbti?..
Atsakyti
Dar įdedu knygą rusų kalba. Čia yra daug receptų ir papuošimų.
Bet norint ją atsidaryti, reikia turėti djnv failus skaitančią programą. Ją galima atsisiųsti iš čia:
WinDjView programa.
Atsidariusiam lange spausti WinDjView-05.exe. Išsaugoti ir instaliuoti programą.
Manau, kad tai naudinga programa, nes dauguma knygų yra išsaugotos būtent djvu failų formatu.

Na o dabar žadėtoji knyga:
TORTAI
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirasa: 18 lapkričio 2008 - 16:18
QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 18, 15:56)
Darai ta torta?  smile.gif

Oi, dar ne. Kol kas mase padejau i saldytuva ir bandysiu gal kita savaite su ja pazais.
Ruosiuosi vaiko 1-ajam gimtadieniui. Sestadieniui torta vaikiska padaryti reiks, tai minciu turiu, dabar dazu turiu, irankiu kremui turiu , o patirties SNIPSTAS, NETURIU schmoll.gif , o noriu grazuliuka koki padaryt, tai ir klausiu, o tai paskui velu bus mirksiukas.gif .
Atsakyti
Jei plakta grietinėle (35 proc.) papuošiu grietininį paviršių ar grietinėlė plakta nesuskys, ką geriau į ją įdėt standiklio ar želatinos ? noriu papuošt tą tortą "malkos po sniegu", panašiai kaip cypciukas papuošė, bet ten turbūt su bezė , aš jai neturiu laiko...gal kas žino kaip gražiau toki tortą papuošt nes ta jo forma tokia nedėkinga...??
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2008 11 18, 15:21)
Jei  plakta grietinėle (35 proc.) papuošiu grietininį paviršių ar grietinėlė plakta nesuskys, ką geriau į ją įdėt standiklio ar želatinos ? noriu papuošt tą tortą "malkos po sniegu", panašiai kaip cypciukas papuošė, bet ten turbūt su bezė , aš jai neturiu laiko...gal kas žino kaip gražiau toki tortą papuošt nes ta jo forma tokia nedėkinga...??

As manau viskas turetu buti gerai g.gif Tu pirma ta grietine apipilk, palauk kol truputi susistoves (sustings siek tiek ir susigers i torta) ir tada puosk grietinele. Su grietinele irgi gali visokiu formu, papuosimu isspausti mirksiukas.gif Tik tokio torto negalima ilgiau laikyti siltoje patalpoje, nes gali istizti rolleyes.gif Beje, as deciau standikli, bet siaip gali deti ka nori manau. Man nelabai patinka su zelatina. As megstu kai lengvai tirpsta burnoje ax.gif
Atsakyti
bandziau cypciuko mase daryti... tai nelabai man patiko kas gavosi... man kazkaip elastingumo truko... reiks gal dar saldainine pabandyti... ale tie mashmaloww jau toks deficitas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 11 18, 17:41)
ale tie mashmaloww jau toks deficitas  doh.gif

Parduotuvėse Saldūs majai būna jų sveriamų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mikepukuotukass @ 2008 11 18, 16:51)
Parduotuvėse Saldūs majai būna jų sveriamų  mirksiukas.gif

jauciu dar pabandysiu IKI, nes maximose tai tikrai nera sad.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 11 18, 17:29)
jauciu dar pabandysiu IKI, nes maximose tai tikrai nera sad.gif

IKI yra, bet ten tokie susukti keliu spalvu g.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 11 18, 16:41)
bandziau cypciuko mase daryti... tai nelabai man patiko kas gavosi... man kazkaip elastingumo truko... reiks gal dar saldainine pabandyti... ale tie mashmaloww jau toks deficitas  doh.gif

ir IKI parduotuvėse yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Cia dabar skaitai ir visai susipainiojau doh.gif .

Jus man kas nors pasakykite.............

AR GALIMA CIPCIUKO BEZE DETI ANT GRIETINELES. Po grietinele kremas su zelatina. Is beze noreciau tik kokius papuosimus padaryti

Cia skaiciau internete, kad beze tai baltymai plakti su cukrumi. O kur cipciuko receptas tai vadinasi plikytas baltyminis kremas arba plikyta beze. Tai ta beze be sirupo bijo saldytuvo ir tirpsta o kaip su cipciuko, nebijo ji saldytuvo, grietineles ir kitokio velnio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 18 lapkričio 2008 - 17:57
Kiek atsimenu, bijo dregmes, zelatinos, gal dar ko g.gif
Atsakyti