QUOTE(cipciukas @ 2008 11 17, 22:44)
Na taip ..... kai turi i ka paziureti , bepigu ir lipdyti , o konditeres is galvos( fantazijos ) viska daro
Rimtai egzamina reikia laikyt??? piesimo?????
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 17, 21:44)
Na taip ..... kai turi i ka paziureti , bepigu ir lipdyti , o konditeres is galvos( fantazijos ) viska daro
Jooooooo, buvau suvaryta Cia as nepiktai jei ka Bet vis tiek dziaugiuos, kad man ir taip pavyksta kazka padaryti
Gi sakiau, kad juokais "suvaryta" Bet man vistiek patinka kazka daryti, tik buvau nustojusi, nes nebuvo kam valgyti O dabar vel po truputi pradedu, jau net drauge juokiasi is manes, kai jai vis pasakoju, kaip ta padaryti, is ko tas padaryta, visa isijautusi
...dariau šokoladines rožes (foto įkėliau mišelės receptuose). Kaip pirmam kartui gavosi pakenčiamai (esu bendžiusi tik Cipciuko cukrines), tik labai sunku buvo susitvarkyt su masės tirpimu - reik labai greitai suktis . Tortą su rožėmis (užtupdytom ant grietinėlės su želatina kremo, pabarstyto trupiniais) įdėjau į šaldytuvą...o jos ėmė ir išrasojo... kaip to išvengt kitąkart?
Kazi ar to rasojimo saldytuve isvengsi Nors maniskes rodos nebuvo israsojusios, bet siaip sokoladas rasoja, o kodel tai nezinau
Na, ir dar keletas nuorodu (cia aisku profems gal neidomu bus, bet pradedanciosioms, tai manau paziureti pravers)
kaip islyginti krema ant torto (cia tinka tik tiems kremams, kurie pastoveje siek tiek apdziuva)
kaip graziai sutepti torta
kaip is kremo padaryti rozes
marshmallow mase tortams
Na, ir dar keletas nuorodu (cia aisku profems gal neidomu bus, bet pradedanciosioms, tai manau paziureti pravers)
kaip islyginti krema ant torto (cia tinka tik tiems kremams, kurie pastoveje siek tiek apdziuva)
kaip graziai sutepti torta
kaip is kremo padaryti rozes
marshmallow mase tortams
QUOTE(mazuliux @ 2008 11 17, 19:22)
Tiesa, mergaites, as turiu nedidele knygute, tiesa angliska, kur yra pagrindai, kaip torta dengti, daryti viskokiu baibokus is marcipano (tinka ir kitos mases) ir dar daug labai visokiu video susijusiu su tortu puosyba. Ar noretumet Jei ka, po truputi sudeciau. Knygute galiu nufotografuoti
Ačiū mazuliuks
QUOTE(pirasa @ 2008 11 17, 19:42)
Aš tai irgi turiu nemažai žurnalų įvairiom kalbom, tik nežinau, kaip juos geriau įkelti. Ar atskirai nuotraukomis, kas vertinga, ar įkelti visą žurnaliuką. Kažkuri mamytė buvo įkėlusi visą "Darbštuolės" žurnalą, tik aš nežinau kaip tai padaryti. Gal galit padėti? Įkelčiau, nes kai kurie tikrai įdomūs.
Čia reik Tiosytės klaust kaip ji nuorodą davė iš kur parsisiųst. Aš tai laaaaabai norėčiau, bet kaip tą padaryt, nežinau
Tiesa, anksčiau jau buvau davus vieną tokią nuorodą, bet dar tuomet taip intensyviai nepuošėm tai turbūt pasimetė ji. Tai pakartosiu - čia yra labai graži vokiška Tortų papuošimų knyga išversta į rusų kalbą. Irgi daug gėrio visokio yra
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 17, 22:51)
Neeeeeeeee ...kodel sakai " suvaryta ", kitos ir ziuredamos nenulipdo , tiesiog nedirba pirstai , .
Teisingai sakot. Kankinausi siandien labai ilgai ZIUREDAMA. Nieko man nepavyko nulipdyti. Nedirba rankos, nors tu ka. Va su gelem tai jokiu problemu, o su figureles, nei velnio nepadariau. O piest moku visai neblogai, va tik fantazijos truksta.
wild, o sokoladas visada rasoja, as tai rozes sokoladines dedu pries pateikiant ant stalo.
Papildyta:
Na, Rugegele23
Nei velnio man nesigavo su ta marcipanine mase. Rasyk ta savo recepta i kokia nors tema. Nieko cia gero daugiau su ta mase nepadarysi. Dar galima nebent i sokolada gabaliukus kisti ir saldyti, gal kaip saldainiai su marcipanu bus
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 17, 23:33)
Taip lietuvoje stojant i konditerias , yra laikomas piesimo ( dailes ) egzaminas , be jo neistosi
Klausimas ne visai į temą: o kur Lietuvoje ruošia konditerius?
QUOTE(pragiedruliai @ 2008 11 18, 08:58)
Klausimas ne visai į temą: o kur Lietuvoje ruošia konditerius?
supermamoj