Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

Na taip ..... kai turi i ka paziureti , bepigu ir lipdyti , o konditeres is galvos( fantazijos ) viska daro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 17, 22:44)
Na taip ..... kai turi i ka paziureti , bepigu ir lipdyti , o konditeres is galvos( fantazijos ) viska daro  smile.gif

Rimtai egzamina reikia laikyt??? blink.gif piesimo?????
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 17, 21:44)
Na taip ..... kai turi i ka paziureti , bepigu ir lipdyti , o konditeres is galvos( fantazijos ) viska daro  smile.gif

Jooooooo, buvau suvaryta blush2.gif Cia as nepiktai jei ka Bet vis tiek dziaugiuos, kad man ir taip pavyksta kazka padaryti blush2.gif
Atsakyti
Neeeeeeeee ...kodel sakai " suvaryta ", kitos ir ziuredamos nenulipdo , tiesiog nedirba pirstai , o egza reikia laikyti , ir man atrodo , kad jis buna pirmas , jei jo neislaikai .....ate .
Atsakyti
Gi sakiau, kad juokais "suvaryta" ax.gif Bet man vistiek patinka kazka daryti, tik buvau nustojusi, nes nebuvo kam valgyti schmoll.gif O dabar vel po truputi pradedu, jau net drauge juokiasi is manes, kai jai vis pasakoju, kaip ta padaryti, is ko tas padaryta, visa isijautusi lotuliukas.gif
Atsakyti
...dariau šokoladines rožes (foto įkėliau mišelės receptuose). Kaip pirmam kartui gavosi pakenčiamai (esu bendžiusi tik Cipciuko cukrines), tik labai sunku buvo susitvarkyt su masės tirpimu - reik labai greitai suktis smile.gif . Tortą su rožėmis (užtupdytom ant grietinėlės su želatina kremo, pabarstyto trupiniais) įdėjau į šaldytuvą...o jos ėmė ir išrasojo... g.gif kaip to išvengt kitąkart?
Atsakyti
Kazi ar to rasojimo saldytuve isvengsi g.gif Nors maniskes rodos nebuvo israsojusios, bet siaip sokoladas rasoja, o kodel tai nezinau blush2.gif

Na, ir dar keletas nuorodu (cia aisku profems gal neidomu bus, bet pradedanciosioms, tai manau paziureti pravers)
kaip islyginti krema ant torto (cia tinka tik tiems kremams, kurie pastoveje siek tiek apdziuva)
kaip graziai sutepti torta
kaip is kremo padaryti rozes
marshmallow mase tortams
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazuliux: 17 lapkričio 2008 - 23:12
QUOTE(mazuliux @ 2008 11 17, 19:22)
Tiesa, mergaites, as turiu nedidele knygute, tiesa angliska, kur yra pagrindai, kaip torta dengti, daryti viskokiu baibokus is marcipano (tinka ir kitos mases) ir dar daug labai visokiu video susijusiu su tortu puosyba. Ar noretumet  ax.gif Jei ka, po truputi sudeciau. Knygute galiu nufotografuoti  rolleyes.gif

Ačiū mazuliuks 4u.gif

QUOTE(pirasa @ 2008 11 17, 19:42)
Aš tai irgi turiu nemažai žurnalų įvairiom kalbom, tik nežinau, kaip juos geriau įkelti. Ar atskirai nuotraukomis, kas vertinga, ar įkelti visą žurnaliuką. Kažkuri mamytė buvo įkėlusi visą "Darbštuolės" žurnalą, tik aš nežinau kaip tai padaryti. Gal galit padėti? Įkelčiau, nes kai kurie tikrai įdomūs.

Čia reik Tiosytės klaust kaip ji nuorodą davė iš kur parsisiųst. Aš tai laaaaabai norėčiau, bet kaip tą padaryt, nežinau g.gif

Tiesa, anksčiau jau buvau davus vieną tokią nuorodą, bet dar tuomet taip intensyviai nepuošėm lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai turbūt pasimetė ji. Tai pakartosiu - čia yra labai graži vokiška Tortų papuošimų knyga išversta į rusų kalbą. Irgi daug gėrio visokio yra lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 17, 22:51)
Neeeeeeeee ...kodel sakai " suvaryta ", kitos ir ziuredamos nenulipdo , tiesiog nedirba pirstai ,  .

Teisingai sakot. Kankinausi siandien labai ilgai ZIUREDAMA. Nieko man nepavyko nulipdyti. Nedirba rankos, nors tu ka. Va su gelem tai jokiu problemu, o su figureles, nei velnio nepadariau. O piest moku visai neblogai, va tik fantazijos truksta.

wild, o sokoladas visada rasoja, as tai rozes sokoladines dedu pries pateikiant ant stalo.
Papildyta:
Na, Rugegele23

Nei velnio man nesigavo su ta marcipanine mase. Rasyk ta savo recepta i kokia nors tema. Nieko cia gero daugiau su ta mase nepadarysi. Dar galima nebent i sokolada gabaliukus kisti ir saldyti, gal kaip saldainiai su marcipanu bus g.gif
Atsakyti
mazuliux, jei turi dideli faila, tai gali ji patalpinti čia, poto tik nuoroda issaugok ir kas nores gales parsisiusti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 17, 23:33)
Taip lietuvoje stojant i konditerias , yra laikomas piesimo ( dailes ) egzaminas , be jo neistosi  schmoll.gif

Klausimas ne visai į temą: o kur Lietuvoje ruošia konditerius?
Atsakyti
QUOTE(pragiedruliai @ 2008 11 18, 08:58)
Klausimas ne visai į temą: o kur Lietuvoje ruošia konditerius?

supermamoj lotuliukas.gif
Atsakyti