Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

QUOTE(cipciukas @ 2008 11 17, 19:09)
Cia kaip mano israstoji bigsmile.gif tik as dar aliejaus ipilu , kad blizgesys butu  tongue.gif

Kuri?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 17 lapkričio 2008 - 19:13
Na ta , kur tortas baltai papuostas , su ruzavom rozem ir baltais lapeliais , nezinau tik kuriame puslapyje , anukiai dariau .
Atsakyti
Inocka, jei dar nevelu, tai bandyk deti dar cukraus pudros, kaip ir zadejai. Viskas bus gerai su ta mase tada, nebijok mirksiukas.gif
Tiesa, mergaites, as turiu nedidele knygute, tiesa angliska, kur yra pagrindai, kaip torta dengti, daryti viskokiu baibokus is marcipano (tinka ir kitos mases) ir dar daug labai visokiu video susijusiu su tortu puosyba. Ar noretumet ax.gif Jei ka, po truputi sudeciau. Knygute galiu nufotografuoti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazuliux: 17 lapkričio 2008 - 19:25
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 17, 19:15)
Na ta , kur tortas baltai papuostas , su ruzavom rozem ir baltais lapeliais , nezinau tik kuriame puslapyje , anukiai dariau .

Reiks susirast, noriu isbandyt smile.gif
Atsakyti
DEK DEK mazuliuk clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Aš tai irgi turiu nemažai žurnalų įvairiom kalbom, tik nežinau, kaip juos geriau įkelti. Ar atskirai nuotraukomis, kas vertinga, ar įkelti visą žurnaliuką. Kažkuri mamytė buvo įkėlusi visą "Darbštuolės" žurnalą, tik aš nežinau kaip tai padaryti. Gal galit padėti? Įkelčiau, nes kai kurie tikrai įdomūs.
Atsakyti
Dedu savo pirma blyna-gelytes vyniotos is vientiso gabaliuko paskubomis, o pati apdengimo mase kaip ir minejau nepavykus (sutrukus ir nelabai kociotis norejosi, tai dengta dalimis-o kadangi trukinejo, tai plonai neiskociojau ir dar galiuko pritrukau). Tai ten ta galiuka ikaitintu peiliu uzsitirpdziau, kad nebutu bet koks virsus: blush2.gif
user posted imageuser posted image

Atsakyti
Na va, pirma knygute:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Tik gaila, kad visgi nesimato, kas parasyta sad.gif Nors, labai gerai pasistengus, imanoma kazka iskaityti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazuliux: 17 lapkričio 2008 - 22:02
Sakykit ką norit, bet norint daryti tokias grožybes vis tiek reikia būti šiek tiek menininke.. g.gif
Atsakyti
Taip lietuvoje stojant i konditerias , yra laikomas piesimo ( dailes ) egzaminas , be jo neistosi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 17, 23:33)
Taip lietuvoje stojant i konditerias , yra laikomas piesimo ( dailes ) egzaminas , be jo neistosi  schmoll.gif

Reiškia man į konditeres niekada nebūtų pavykę įstot, nes piešiu kaip mano penkiametis sūnus doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na, nepykit, bet as nesutiksiu smile.gif As nei menininke, nei ka. O piesiu siaubingai, bet sis tas man pavyksta blush2.gif Stai, kiskutis pagal ta knyga (dariau velykiniam tortui, gaila neturiu nuotraukos)
user posted image
Manau visai neblogai pavyko blush2.gif Buvau ir karvute, ir asiliuka pagal vaiko zaisla padariusi, bet neissaugojau unsure.gif
Sakyciau reikia tik noro, kantrybes ir darbo 4u.gif
Atsakyti