Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

QUOTE(Inočka @ 2008 11 17, 15:49)
OI, AS NETURIU  schmoll.gif

Gali cia pasiziureti kaip tai daro profai .

Tik as nekocioju tiek daug ir taip storai ir dedu ant kocelo, paskui pradedant nuo vieno torto krasto atsargiai isvinioju.

nu joooo. tik snai snai ir padare... lotuliukas.gif taip paprasta atrodo...

radau dar cipciuko recepta su baltymu, pudra ,aliejum ir zele... gal sita pabandyti?

sirdis jaucia kad pasidarysiu pravala biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2008 11 17, 16:49)
OI, AS NETURIU  schmoll.gif

Gali cia pasiziureti kaip tai daro profai .

Tik as nekocioju tiek daug ir taip storai ir dedu ant kocelo, paskui pradedant nuo vieno tort o krasto atsargiai isvinioju.

Ačiū už video thumbup.gif Pamačiau ten puikią idėją - iš didelės konservuotų ananasų skardinės pasidaryti "turntable" - tokį kaip ir įrankį, panašų į puodų žiedimo ratą. Taip daug patogiau būtų tortą kremu aptepti - nereik aplink jį šokinėti, o tik patį pagrindą sukinėt.. Tereik sugalvot, kaip jį tokį pasidaryt g.gif
Atsakyti
Mergaites
Ar yra dar tokiu...., kaip as, kurios pacios nusprende pagaminti marcipanine mase.

Ne, kad kaip normalus zmogus, nueit ir nupirkti jau gatava. Tai man pasirode per lengva, tai dabar vargstu karsta.gif .

Zodziu, vos nesulauziau stalo ant kurio stovejo mesmale. Sumalti riesutus pasirode labai sunku. Jei butu elektrine mesmale, tai turbut gabalais subiretu. Vien riesutus sumalti nepavyko, taip viskas prilipo nuo riebalu, kad net 2 rankom neimanoma buvo sukt. Vos isardziau doh.gif
Paskui jau maliau su cukraus pudra, tai pavyko vos vos.

Bet, kai sudejau plakta kiausini, tai man buvo labai skysta. Mazdaug 250 riesutu suejo gal 350 pudros. Aisku man tokio kiekio pritruko, nes tik tiek turejau. Apie papuosimu formavima, ar tortu dengima kalbos net nera, nebent i teslos gabala koki suvynioti, kaip idara. Padejau dabar i saldytuva, gal kiek bus kietesne. Eisiu dar pudros pirkt doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2008 11 17, 18:28)
Mergaites
Ar yra dar tokiu...., kaip as, kurios pacios nusprende pagaminti marcipanine mase.

Ne, kad kaip normalus zmogus, nueit ir nupirkti jau gatava. Tai man pasirode per lengva, tai dabar vargstu  karsta.gif .

Zodziu, vos nesulauziau stalo ant kurio stovejo mesmale. Sumalti riesutus pasirode labai sunku. Jei butu elektrine mesmale, tai turbut gabalais subiretu. Vien riesutus sumalti nepavyko, taip viskas prilipo nuo riebalu, kad net 2 rankom neimanoma buvo sukt. Vos isardziau  doh.gif
Paskui jau maliau su cukraus pudra, tai pavyko vos vos.

Bet, kai sudejau plakta kiausini, tai man buvo labai skysta. Mazdaug 250 riesutu suejo gal 350 pudros. Aisku man tokio kiekio pritruko, nes tik tiek turejau. Apie papuosimu formavima, ar tortu dengima kalbos net nera, nebent i teslos gabala koki suvynioti, kaip idara. Padejau dabar i saldytuva, gal kiek bus kietesne. Eisiu dar pudros pirkt doh.gif .

Tavo ta mase labai tiktu mano tortukui, kuri ruosiuosi daryt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 17, 18:32)
Tavo ta mase labai tiktu mano tortukui, kuri ruosiuosi daryt  rolleyes.gif

Tau reikia minkstos? Keiciames, girdejau, kad turi Dr. Oetker gatava marcipanine mase. Bus ir tau ir man gerai. Jei dar nesunaudojai - prasom siuntinuka i Vilniu atsiust hihihi.gif
Bet, siaip skaniai gavos.
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2008 11 17, 18:35)
Tau reikia minkstos? Keiciames, girdejau, kad turi Dr. Oetker gatava marcipanine mase. Bus ir tau ir man gerai. Jei dar nesunaudojai - prasom siuntinuka i Vilniu atsiust hihihi.gif
Bet, siaip skaniai gavos.

Mano ten ne Dr.Oetker, ten kazkokia kiba kita firma, bet neesme, zodziu ta kur Maximoj buna pirkt biggrin.gif
Atsakyti
Zinok, Rugegele23, jei man nepavyks padaryti normalios kietos mases, teks tau parasyti ta receptuka, kur dar nenoriu viesint. Nemesti gi man ja lauk
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2008 11 17, 18:38)
Zinok, Rugegele23, jei man nepavyks padaryti normalios kietos mases, teks tau parasyti ta receptuka, kur dar nenoriu viesint. Nemesti gi man ja lauk

Butinai smile.gif tik pasakysi kai reiks smile.gif as manau tokia mase tikrai tiks smile.gif Ten tas receptas, jokia paslaptis, ale taip pasakiau, kad per daug neprisigirciau, kad kepsiu, o paskui snipstas gausis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 17 lapkričio 2008 - 18:42
QUOTE(MAMICY @ 2008 11 17, 15:40)
o gal gali kas nors imesti kokia nuoroda step-by-step ypac pacio torto padengimo proceso

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pirasa @ 2008 11 17, 18:44)

O gal galima isversti, kas ten per ingredientai dedasi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2008 11 17, 18:28)
Mergaites

Inočka,kaip prajuokinai skaniai...tai negaliu lotuliukas.gif

Aš kažkada gatavą nusipirkau tą masę,pradariau,bet taip ir stovi nepanaudota.Nepatinka ji man schmoll.gif Nežinau,gal kalėdom ką sugalvosiu.Limpanti ji visa,o spalva irgi...aišku nudažius,pasikeistų.

šaunuolė,kad bandei pati daryt 4u.gif
Atsakyti
Cia kaip mano israstoji bigsmile.gif tik as dar aliejaus ipilu , kad blizgesys butu tongue.gif

user posted image
Atsakyti