Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

QUOTE(LABUSKA @ 2008 10 17, 14:27)
Aš kaip dirbau prie tortų, tai visada per didelius pagamintus kiekius užaldydavo, tik aišku nepuoštus, tik suteptus. Negi čia tokia naujiena. Tik aš niekada nešaldau tortų, man kažkaip negerai, kai žinau, kad jis jau atšildytas.

Tai kad, uzsaldo biskvitus taip ir tik perteptus, tai viskas aisku, man tai idomu del papuosimu. Ir siaip idomu, koks skonis to, jau atsaldyto torto, ar labai skiriasi?user posted image
Atsakyti
O kas tau darosi LABUSKA per negerumai ?pykina hihihi.gif , juk ledai pardese stovi nezinia kiek laiko , o tortas tai tas pats kaip ledai , biskvitas vietoj vaflio , grietinele tokia pati ( dar geresne -natur produkt thumbup.gif ).
O uzsaldyti galima jau padaryta , prapjauta ir nesuvalgyta torto gabalely ( ar net visa torta ) piiiiiiiilnai papuosta , nei gelytem , nei kremui nieko nenutinka , as isbandziusi , o buna , kad atsileide jie netgi dregnesni tampa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 17, 14:38)
O  kas tau darosi LABUSKA per negerumai ?pykina hihihi.gif , juk ledai pardese stovi nezinia kiek laiko , o tortas tai tas pats kaip ledai , biskvitas vietoj vaflio , grietinele tokia pati ( dar geresne -natur produkt  thumbup.gif ).
O uzsaldyti galima jau padaryta , prapjauta ir nesuvalgyta torto gabalely ( ar net visa torta ) piiiiiiiilnai papuosta , nei gelytem , nei kremui nieko nenutinka , as isbandziusi , o buna , kad atsileide jie netgi dregnesni tampa  mirksiukas.gif

Nežinau, man vien tas žinojimas, kad čia buvo užaldytas tortas, skamba visai neskaniai. Niekada pati nešaldžiau ir nešaldysiu.
Aišku, kai seniau pirkdavau tortus parduotuvėje, nežinodavau ar jie atšldyti ar ne, bet kai nežinai - ir širdies neskauda. Bet tortų jau neperku kurį laiką, nes po darbo konditerijoje pamatai daug subtilybių, kurios man visai neapetitiškos atrodo.
Atsakyti
QUOTE(LABUSKA @ 2008 10 17, 13:56)
Nežinau, man vien tas žinojimas, kad čia buvo užaldytas tortas, skamba visai neskaniai. Niekada pati nešaldžiau ir nešaldysiu.
Aišku, kai seniau pirkdavau tortus parduotuvėje, nežinodavau ar jie atšldyti ar ne, bet kai nežinai - ir širdies neskauda. Bet tortų jau neperku kurį laiką, nes po darbo konditerijoje pamatai daug subtilybių, kurios man visai neapetitiškos atrodo.

Sudominai,gal galima placiau apie tas subtilybes? g.gif ax.gif
Atsakyti
Geriau Labuska nieko nesakyk apie tas subtilybes schmoll.gif , nes paskui pardes bankrutuos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu Inočka ir RiMami pridėjot čia visokių nuorodų,tai toks azartas daryt,daryt ir daryt.....nežinau kur reiks dėt.Nors tas rožytes dabar kitai savaitei dariau.Darysiu medaus tortą.
user posted image
user posted image

Bet už tai dėkui už idėjas 4u.gif
Atsakyti
Oi, zebra, kaip grazuuuuu
user posted image
O, cipciuk, uz ideja aciu user posted image
O tai prikepu, o paskui nevalgom, tai vyras i darba isnesa, o po dienos sako, kad neblogai butu prie kavos ko nors, o dabar zinosiu ka daryt.
Gera ideja user posted image
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2008 10 17, 15:26)
Oi, zebra, kaip grazuuuuu
user posted image
O, cipciuk, uz ideja aciu user posted image
O tai prikepu, o paskui nevalgom, tai vyras i darba isnesa, o po dienos sako, kad neblogai butu prie kavos ko nors, o dabar zinosiu ka daryt.
Gera ideja user posted image

Aš tai tik paragauju,stengiuos neprisivalgyti,nes nejausiu saiko blush2.gif Tai MB ,vyresnėlis kiek padeda,dar seneliams duodam irnesakyk.gif Vienu žodžiu sakau,jus tik valgykit ,aš gaminsiu lotuliukas.gif Bus man ką veikt biggrin.gif Nors aš esu kulinarė,kažkaip kepinių nelabai darydavau,nu bet dabar koks azartas užėjo doh.gif baisu ir apsakyt blush2.gif doh.gif ale manau į gerą pusę mastau.gif
Papildyta:
Daba nuo cipsiuko gausiu velnių ,už geltoną tekstą hihihi.gif
Atsakyti
HA HA HA lotuliukas.gif , o as zinau kaip pasitamsinti beee.gif hihihi.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 17, 16:00)
HA HA HA  lotuliukas.gif , o as zinau kaip pasitamsinti beee.gif  hihihi.gif
user posted image

mastau.gif mastau.gif topsecret.gif
Atsakyti
Va, merginos
Pasiziurekit ka padariau, tik va su lapeliais vel bedos turejau, vistiek pabalo siek tiek. O rozes nuotraukoje atrodo graziau, nei naturoj. Jos turejo buti didesnes, bet kai kuriu lapeliai nukrito, doh.gif , tai teko lapelius suvalgyti ax.gif Visas papuosimas is sokolado:
user posted image
user posted image
Atsakyti
VAAAAAAAU.....kaip grazu bigsmile.gif wub.gif , sakiau , kad issisuksi is padeties , ir dar kaip issisukai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
user posted image
Atsakyti