As vel su klausimais... Taigi jau beze isbandyta, tai dabar reikia issiaiskint kaip Jus padengiant taip lygiai torta na su kokiu apklotu? Nes jei uzdesi visa blyna ant torto, tai vistiek ant sonu liks tokie pabangavimai? Kaip graziai islygint? Ar pirma virsu uzdengt, o paskui sonus? Kazkaip pas visas taip idealiai atrodo, kazin ar man taip pavyktu Cia as kalbu apie apklota is saldainines mases, arba marcipanines, nezinau kas cia kokia naudoja ziurint. Eisiu susirasysiu i uzrasus visus receptus geliu, masiu ir pan. su visais niuancais
QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 15, 09:21)
Taigi jau beze isbandyta, tai dabar reikia issiaiskint kaip Jus padengiant taip lygiai torta na su kokiu apklotu? Nes jei uzdesi visa blyna ant torto, tai vistiek ant sonu liks tokie pabangavimai? Kaip graziai islygint? Ar pirma virsu uzdengt, o paskui sonus?
Viskas tau pavyks. Blyna is mases kocioji siek tiek didesni, kokiais 3 cm nei tortas + aukstis. Tada uzvynioji ant kocelo ir dedi. As pradedu nuo vieno krasto, kai kurie nuo vidurio. Man nuo krasto lengviau. Kocela su mase prilaikau ranka ir isvynioju. Paskui su ranka aplyginu sonus, jokiu bangu nebuna. Kad mase gerai ir lygiai pasidengtu, torta tepu sokoladiniu glajumi (jei tinka pagal skoni, arba sviestiniu kremu) ir leidziu jam sustingt. Taip pat galima tepti kokiu standziu dzemu be vaisiu gabaliuku.
INOCKA koki balta sokolada naudojat darydama gelytes? juoda turbut konditrini geriausia pirkt?
QUOTE(neramuole @ 2008 11 15, 10:15)
INOCKA koki balta sokolada naudojat darydama gelytes? juoda turbut konditrini geriausia pirkt?
Pati paprasciausia. Balta tai pirkau princa, o juoda kartais Sostine, kartais Karuna. Anksciau juoda pirkdavau tokioje sidabrineje blizgancioje papuoteje, gal ir konditerinis, bet jau koki menesi jo maximoje ner
QUOTE(Inočka @ 2008 11 15, 11:19)
Pati paprasciausia. Balta tai pirkau princa, o juoda kartais Sostine, kartais Karuna. Anksciau juoda pirkdavau tokioje sidabrineje blizgancioje papuoteje, gal ir konditerinis, bet jau koki menesi jo maximoje ner
IKI maciau prie kvapu kazkoki konditerini sokolada, kaina 3,99, nusipirkau plytele bandysiu savaitgali rozytes lipdyt, aciu uz informacija beja jusu rozytes nuostabios, ziuresim kas man gausis
Aciu uz info, neramuole, eisiu tada ir as i IKI
O stai mano tortas puostas baltomis sokoladinemis rozemis, viduje juodas miskas. Dengtas sokoladu, aisku nelabai graziai, dar nemoku graziai, ir juostos kreivos sleivos, neturiu juokiu irankiu. tik kad skanus butu. Dar padariau sokoladine pluokstele su zodziu Sveikinu
Drauge paprase savo vyrui dovanu, nespejo uzsakyti kepykloje. MB juokesi, sako, gal jau pradesi pagal uzsakymus kept. Pluoksteles ant torto nedesiu, gal dar nepatiks, nes prase uzrasyti, bet as nemoku
O stai mano tortas puostas baltomis sokoladinemis rozemis, viduje juodas miskas. Dengtas sokoladu, aisku nelabai graziai, dar nemoku graziai, ir juostos kreivos sleivos, neturiu juokiu irankiu. tik kad skanus butu. Dar padariau sokoladine pluokstele su zodziu Sveikinu
Drauge paprase savo vyrui dovanu, nespejo uzsakyti kepykloje. MB juokesi, sako, gal jau pradesi pagal uzsakymus kept. Pluoksteles ant torto nedesiu, gal dar nepatiks, nes prase uzrasyti, bet as nemoku
QUOTE(Inočka @ 2008 11 15, 10:50)
O stai mano tortas puostas baltomis sokoladinemis rozemis, viduje juodas miskas. Dengtas sokoladu, aisku nelabai graziai, dar nemoku graziai, ir juostos kreivos sleivos, neturiu juokiu irankiu. Dar padariau sokoladine pluokstele su zodziu Sveikinu
[url=http://www.radikal.ru][img]
Vau nu tu profe jau
Inočka Labai ispudingas tortas
Inočka tortas puikus o viduje jis šokoladinis skanu
Inocka,tavo Mb teisus,jau gali drasiai pagal uzsakymus kepti.