Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

Cipciuk 4u.gif Kuriame "urmo" sandelyje jus perkate kremo pusgaminius mastau.gif . Ismaisiau vakar visus sandelius ir neradau lens.gif . Turbut as akla doh.gif
Atsakyti
Kremus perku zuvies turguje 17 sandelys , kai ieini , po desinia puse , pirmi stovi sausainiai , po to prekes gyvunams , po to buitine tehnika , o va sekanciam ir perku .
SEKMES ieskant .
Papildyta:
Be reikalo silke:) baiminiesi , visame pasaulyje juos naudoja , kie esu skaiciusi jie isgaunami is naturaliu zaliavu
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 14, 12:46)
Kremus perku zuvies turguje 17 sandelys , kai ieini , po desinia puse , pirmi stovi sausainiai , po to prekes gyvunams , po to buitine tehnika , o va sekanciam ir perku .
SEKMES ieskant .
Papildyta:
Be reikalo silke:) baiminiesi , visame pasaulyje juos naudoja , kie esu skaiciusi jie isgaunami is naturaliu zaliavu

Labai aciu! O as ten net nebuvau, nes nepagalvojau, kad zuvies turguje gali buti g.gif .Reikes pabandyti, nes dabar vis naudoju Dr.Oetker.
Cipciuk 4u.gif , o kurie jums skanesni mirksiukas.gif ?
Atsakyti
Zebra, as padariau rozes is balto sokolado +medus. Na man jos nerealaus groziu. Kaip tikros. Spalva kaip ir balto sokolado.
Atsakyti
Bazeje yra lenkiski , bet ne tokie kaip pardese , juos is ten veza , jie labai skanus aromatingi , o tu kur tu nurodei neragavau , tik zinok kaina skiriesi , bazeje jie 2 litus ir nepamenu kiek centu , pigus , nes pardese tokio tipo 3 litai su kazkiek .
Papildyta:
I NOCKA DEK I PAPUOSIMUS IR TIK ANT SMUGIO!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2008 11 14, 12:11)
Zebra, as padariau rozes is balto sokolado +medus. Na man jos nerealaus groziu. Kaip tikros. Spalva kaip ir balto sokolado.

dedam,dedam,dedam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lens.gif
Atsakyti
oi laukiam laukiam, mes baltu sokoladiniu roziu laukiam.... assa.gif as siandien is saldainiu dariau gelytes.... ax.gif bet tai dar vakare reikes treniruotis... siaip labai patiko terliotis mirksiukas.gif
Papildyta:
beje, dar klausimuka turiu... cipciukas rode, kad su beze kremu sulipina atskiras gelytes i viena...ir viduriuka... su kuo galima dar sulipinti?, nes vien del keliu klecku nenoriu to kremo ruosti...? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ziwiliute @ 2008 11 14, 12:45)
oi laukiam laukiam, mes baltu sokoladiniu roziu laukiam.... assa.gif  as siandien is saldainiu dariau gelytes.... ax.gif bet tai dar vakare reikes treniruotis... siaip labai patiko terliotis mirksiukas.gif
Papildyta:
beje, dar klausimuka turiu... cipciukas rode, kad su beze kremu sulipina atskiras gelytes i viena...ir viduriuka... su kuo galima dar sulipinti?, nes vien del keliu klecku nenoriu to kremo ruosti...?  blush2.gif

tai manyčiau su grietinėle galima.
Atsakyti
Su tirpintu zelatinu , galima klijuoti.

user posted image
Papildyta:
Su grietinele negalima , bent jau mano recepto schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 14, 13:04)
Su tirpintu zelatinu , galima klijuoti.

[Su grietinele negalima , bent jau mano recepto schmoll.gif

mastau.gif o kodėl
Atsakyti
As su sviestu sulipinu.
Atsakyti
Su sviestu - taip galima , o nup grietineles truputi ta vieta patiz , nebent klijuosite pries pat paduodant i stala , tada galima .
Atsakyti