Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

nu jo anglijoje,tortai kaip netortai doh.gif ,tas pats kai paimi riekes batono ,uztepi uogienes ir uzdedi kita riekute ir valgai.Jie tikrai grazus,bet mes juos perkam kaip simboli torto.Bet yra jau kas kepa tikrus lietuviskus tortus thumbup.gif
Papildyta:
nu jo anglijoje,tortai kaip netortai doh.gif ,tas pats kai paimi riekes batono ,uztepi uogienes ir uzdedi kita riekute ir valgai.Jie tikrai grazus,bet mes juos perkam kaip simboli torto.Bet yra jau kas kepa tikrus lietuviskus tortus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rika3 @ 2008 11 13, 14:11)
nu jo anglijoje,tortai kaip netortai doh.gif ,tas pats kai paimi  riekes batono ,uztepi uogienes ir uzdedi kita riekute ir valgai.Jie tikrai grazus,bet mes juos perkam kaip simboli torto.Bet yra jau kas kepa tikrus lietuviskus tortus thumbup.gif

Nu nepasakok,skanus tie tortai lotuliukas.gif tokie sleiksciai saldus net lotuliukas.gif lotuliukas.gif Saldus saldus biskvitas perteptas su dar saldesniu kremu doh.gif
Atsakyti
Na Daividija dar geriau nupasakojo blink.gif
Ale va , koks grazus nuotraukyteje tortukas pas rika3 wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
sveikos. Norejau pasiteirauti, is ko galeciau pasidaryti zalia glaju....jau galvoju apie kaledinius kepinius, noreciau sausainius -eglutes papuosti....Gal yra kokiu naturaliu priemoniu zaliai spalvai isgauti? O ir beja, kur rasti tu maistiniu dazu? Kazkaip jokiose maximose neuzkluva uz akiu.......... blush2.gif
Atsakyti
Silkute:), tai jau buvo 1000 kartu kalbeta , man atrodo . kad sitoje temoje irgi , ir dar kazkurioje , tuoj surasiu
Papildyta:
Temoje " kaip gaminate valgomus dazus"
Papildyta:
Jei nerasi , tada rasyk , paaiskinsiu eilini karta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(silke:) @ 2008 11 13, 19:48)
sveikos. Norejau pasiteirauti, is ko galeciau pasidaryti zalia glaju....jau galvoju apie kaledinius kepinius, noreciau sausainius -eglutes papuosti....Gal yra kokiu naturaliu priemoniu zaliai spalvai isgauti? O ir beja, kur rasti tu maistiniu dazu? Kazkaip jokiose maximose neuzkluva uz akiu.......... blush2.gif

Kazkas bande su spinatu sultim nudazyt, bet neryski spalva iseina. Apsnigtos eglutes bus mirksiukas.gif
Atsakyti
Cipciuk kiek kainuoja urmo bazej maistiniu dazu bonkute ir kiek ten ju yra? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rika3 @ 2008 11 13, 16:11)
nu jo anglijoje,tortai kaip netortai doh.gif

Kazkaip vaikas bega nuo to torto g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Galbūt kas nors iš patyrusių puošėjų galėtų patarti, prie kokios rūšies kremo geriausia tvirtinti-lipinti lietas šokoladines detales, kad joms nieko bloga nenutiktų - nesuminkštėtų, neaptirptų, gerai priliptų? Ar tiktų paprasčiausia grietinėlė su standikliu? Pastebėjau, kad cukraus masės papuošimai, liesdamiesi su tokia grietinėle, aptirpsta.

prisegu pavyzdžius, kuriuose daugmaž atsispindi tai, ko aš norėčiau. detales lipdyčiau prie šonų.
Atsakyti
Wild , tikrai tokiam papuosimui tinka bet koks kremas , gali drasiai lipdyti mirksiukas.gif

Aistukke , jie kainuoja 14 litu , bent pries 3 savaites tiek buvo , buteliukas nedidukas 21 g. , bet zinok jie toli stiprus .... doh.gif , as esu pirkusi Minordijoj vokiskus , tai nera ka lyginti irnesakyk.gif .
Atsakyti
Tom kurios neturi formelių, labai gerai išsilanksto iš žvakės dangtelio (geležinio) aišku gal nehigieniška, bet naujos žvakutės dangtuką nuplauni, spiritu pavalai ir viskas, labai gerai išpjauti apskritimus, dar dangtuko šonus palankstai gaunasi trikampė gėlytė...... gal kam tiks
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 13, 22:19)
Silkute:), tai jau buvo 1000 kartu kalbeta , man atrodo . kad sitoje temoje irgi , ir dar kazkurioje , tuoj surasiu
Papildyta:
Temoje " kaip gaminate valgomus dazus"
Papildyta:
Jei nerasi , tada rasyk , paaiskinsiu eilini karta  smile.gif

Kad urme Kaune yra tai as ta zinau ( cia jei kalbeti apie maistinius dazus ), bet man iki Kauno 200 km,taip ,kad geriau butu suzinoti, kur ju rasti pvz. Klaip.
O dar geriau, gal butu galima spalva isgauti naturaliai? Kazko man tie dazai schmoll.gif
O gal be reikalo baiminuos?
Kazkaip pagalvojau, jog butu gal imanoma su metu sirupu nudazyti, kuri kazkur maciau pirkti.... Ale, nepamenu, kur.......... doh.gif
Atsakyti