Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

QUOTE(zebra @ 2008 11 12, 09:00)
ir aš taip darau ax.gif

Matai, o as net nezinojau. Ale toki svarbu veiksma ir paslepet, ot begedes. nono.gif Dabar ir as taip darysiu ir pas mane bus zemos grazios rozes clap.gif . O tai studijuoju visus rozes darymo principus ir niekaip nesuprantu kodel man taip pat nesigauna. O gi niekur nebuvo parasyta apie tai. Kaip rusai sako visą gyvenimą mokykis ir vistiek durniu mirsi hihihi.gif
Papildyta:
Zebra, klausyk
O tu bandei daryti rozes is balto sokolado + medus? Idomu ar gerai bus? Turiu plytele balto sokolado, einu gal pabandysiu padaryti ta tesla
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 12 lapkričio 2008 - 09:36
QUOTE(Inočka @ 2008 11 12, 09:19)
1.Matai, o as net nezinojau. Ale toki svarbu veiksma ir paslepet, ot begedes. nono.gif  Dabar ir as taip darysiu ir pas mane bus zemos grazios rozes clap.gif . O tai studijuoju visus rozes darymo principus ir niekaip nesuprantu kodel man taip pat nesigauna. O gi niekur nebuvo parasyta apie tai. Kaip rusai sako visą gyvenimą mokykis ir vistiek durniu mirsi  hihihi.gif
Papildyta:
Zebra, klausyk
2.O tu bandei daryti rozes is balto sokolado + medus? Idomu ar gerai bus? Turiu plytele balto sokolado, einu gal pabandysiu padaryti ta tesla

1.Nu kad aukštokos gavosi,tai ir nugnybdavau.Galvoju,kad visos taip daro blush2.gif lotuliukas.gif

2.Nebandžiau Inočka.Man ir kirba mintis taip išbandyt,bet kad mano vaikis neramus.Jei bandysi,būtinai įdėk parodyt. 4u.gif

Įdomu bus balta masė ar drumzlina g.gif kodėl aš taip įsivaizduoju,nežinau g.gif nuo medaus.
Atsakyti
ieskojau dar pavyzdeliu, gal kam idomu bus pasiziureti vaikiskam tortukui mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
ir dar keli.....
user posted image
user posted image
user posted image

sita valentino dienos progai mirksiukas.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Sito pirmo su peliuku, ne gal ten katinas tai visai gera ideja. Bet ziuriu, cia daugiau darbo ideta i papuosima, nes pats tortas tai man visiskai neapetitnai atrodo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 12 lapkričio 2008 - 12:32
as viduje isivaizduoju tik cipciuko meduti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2008 11 12, 12:31)
Sito pirmo su peliuku, ne gal ten katinas tai visai gera ideja. Bet ziuriu, cia daugiau darbo ideta i papuosima, nes pats tortas tai man visiskai neapetitnai atrodo

Toki viena dalyka pastebejau(kai ziurinejau ivairiuose saituose tuos graziuosius tortukus), kad dauguma daro tokius storus biskvitus ir tiek mazai kremo g.gif Suprantu, kad patogiau paskui su juo dirbti, ji puosti, bet skonis turbut kaip kokia paprasta bulka iseina, dar tik kad su dazai ir kokia mase virsuj unsure.gif
Atsakyti
Zinokit mergaites Anglijoje tik tokie tortai - isvis tik biskvitas , o jei pertepta tai tik siuliulas , mano vaikai ten birbo , tai taip pasiilgo musisku tortu doh.gif , o papuosia jie graziai , idomiai bigsmile.gif , pas juos visas darbas iseina ant puosimo , o vidui s..... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 12, 13:50)
Zinokit mergaites Anglijoje tik tokie tortai - isvis tik biskvitas , o jei pertepta tai tik siuliulas , mano vaikai ten birbo , tai taip pasiilgo musisku tortu  doh.gif , o papuosia jie graziai , idomiai  bigsmile.gif , pas juos visas darbas iseina ant puosimo , o vidui s..... tongue.gif

Tai kas cia per tortas mastau.gif As kazkaip to nesuprantu schmoll.gif Lygiai taip pat koki batona galima papuosti ir grauzti ji lotuliukas.gif
Atsakyti
Taip taip .... tik biskvitas , bet jis buna sulietas - slapias , sake valgyti galima , bet .....
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2008 11 12, 15:01)
Tai kas cia per tortas mastau.gif As kazkaip to nesuprantu  schmoll.gif Lygiai taip pat koki batona galima papuosti ir grauzti ji lotuliukas.gif

nu prajuokinai lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
ir as galiu pridurti, kad tortu, skanesniu nei LT nesu valgiusi niekur schmoll.gif ... kazkaip niekada nekepusi buvau, pripratusi prie uzsienietisku... bet kai paskutini karta gryzusi i LT i vestuves paragavau medaus torto wub.gif nenusiraminau, kol nesuradau recepto ir pati isbandziau. is pirmo karto cipciuko tortas pavyko kuo puikiausiai.... thumbup.gif del papuosimu tai aisku LT riesta... bet uztat va kai pasiskaitai kokia cia merginu fantazija uztat assa.gif birthday.gif thumbup.gif o kaip vokietukai akis isverte ziuri, kai skruzdelyna pamato lotuliukas.gif
Atsakyti
va naujagimiui grazus tortukas ax.gif
user posted image
Atsakyti