Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

Labai gražūs visų tortai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Kitą kartą ne tokias dideles dėkit,iškraipo puslapius unsure.gif
Atsakyti
As mazuliux tortukus darau nedidukus , turiu 12-16-18 cm. formeles , padarau is pusesnormos , tai greitai ir susivalgo , o be to nepamirskite , kad tortus galima uzsaldyti , kai uzsinoresi , vel turesi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 17, 10:11)
As mazuliux tortukus darau nedidukus , turiu 12-16-18 cm. formeles , padarau is pusesnormos , tai greitai ir susivalgo , o be to nepamirskite , kad tortus galima uzsaldyti , kai uzsinoresi , vel turesi  mirksiukas.gif

blink.gif blink.gif blink.gif tikrai?!
Atsakyti
As mazuliux tortukus darau nedidukus , turiu 12-16-18 cm. formeles , padarau is pusesnormos , tai greitai ir susivalgo , o be to nepamirskite , kad tortus galima uzsaldyti , kai uzsinoresi , vel turesi  mirksiukas.gif

o as neturiu tokiu formyciu unsure.gif pas mus "kaime" nera tokiu, tik 24 cm maziausios formytes. maciau kazkokiam internetiniam psl visokiu formu reiks megint uzsisakyt, nes tikrai didziuli padariau ner kas suvalgo doh.gif
Atsakyti
Kas rugegele23 " tikrai ?" , ar , kad tokiu formeliu yra , ar kad uzsaldyti galima ?
Tai juk dabar ir pardese yra saldytu tortu pikti , kiba nematei ? o sita bajeri su uzsaldymu kazkuriamia vokiskama zurnale radau , tai ir naudojuosi gal koki 10 metu mirksiukas.gif mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 17, 10:41)
Kas rugegele23  " tikrai ?" , ar , kad tokiu formeliu yra , ar kad uzsaldyti galima ?
Tai juk dabar ir pardese yra saldytu tortu pikti , kiba nematei ? o sita bajeri su uzsaldymu kazkuriamia vokiskama zurnale radau , tai ir naudojuosi gal koki 10 metu mirksiukas.gif  mirksiukas.gif
user posted image

Nemaciau uzsaldytu tortu blink.gif tik ledu tortus blink.gif na bet pas mane vistiek saldikly niekas netelpa, tai neikisciau torto...
Atsakyti
Ju NORFOSE yra , jie nedidukai gal 18 cm . skersmens , gal kokiu 5 rusiu , ir zinok pastebejau , kad juos perka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 10 17, 10:48)
Nemaciau uzsaldytu tortu  blink.gif tik ledu tortus  blink.gif na bet pas mane vistiek saldikly niekas netelpa, tai neikisciau torto...

ir pas mane lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 17, 08:11)

Zinok ir tai nepadeda man, smalizei biggrin.gif turiu as irgi mazyte formele, bet kas is to, vistiek tada kasdien reiks kepti, nes be proto megstu, o i veidrodi ziureti jau nebeimanoma sad.gif tai va taip ir kankinuos doh.gif Bet jau kaupiuos, koki isbandyti tortuka, mazulyti mazulyti, ir tik paragaut, o kitka vyrui iduoti rolleyes.gif Na, jei ka sukursiu, parodysiu. O gal tik kokiu papuosimu eisiu pasilipdyt g.gif turiu dar truputi gero marcipano, jei sudziuves nebus, patinka man labai su juo terliotis thumbup.gif

O del nuotrauku dydzio, atsiprasau, 4u.gif kita kart sumazinsiu

O saldyti tortai man nelabai rolleyes.gif sviezi taip sakant geriau, bet galima ir skaniu rast, arba savo uzsaldyt thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazuliux: 17 spalio 2008 - 10:12
QUOTE(RiMami @ 2008 10 16, 14:12)

sirdingai dekoju 4u.gif nes vakar taip ir neradau doh.gif
Atsakyti
........... o be to nepamirskite , kad tortus galima uzsaldyti , kai uzsinoresi , vel turesi  mirksiukas.gif

A ne blink.gif blink.gif . user posted image Su visom grietineles ant virsaus, gelem ir kitais pribambasais? blink.gif
Prasome issamiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 17 spalio 2008 - 13:28
QUOTE(Inočka @ 2008 10 17, 14:22)
A ne blink.gif  blink.gif . Su visom grietineles ant virsaus, gelem ir kitais pribambasais? blink.gif
Prasome issamiau

Aš kaip dirbau prie tortų, tai visada per didelius pagamintus kiekius užaldydavo, tik aišku nepuoštus, tik suteptus. Negi čia tokia naujiena. Tik aš niekada nešaldau tortų, man kažkaip negerai, kai žinau, kad jis jau atšildytas.
Atsakyti