Aciu Inocka,RiMami ir visoms kitoms saunuolems, kurios pasidalina patirtimi tikrai visoms pradedancioms labai pravercia bent jau man
QUOTE(RiMami @ 2008 11 10, 10:46)
Labai net idealūs ir dailūs lapukai ir tie karpyti krašteliai labai gražiai atrodo . Ačiū už idėją Aš įsigudrinau su širdelės formele daryti - išspaudžiu, po to pusiau perpjaunu. Viena širdelė - 2 lapukai
Aš ir kai neturėjau lapelių formos,tai išsipjaudavau su peiliuku kas kaip moka,taip sukasi
As irgi prodzioje pjoviau su peiliuku, tik toks budas man pasirode paprastesnis, nes nereikia blyna kociot
Kaip smagu, kad tema išpopuliarėjo Štai Kalėdoms jau užsisakiau porą didelių maišų marshmalow'sų dekoro masėms gaminti. Taip pat intensyviai studijuoju ir kitų, dekoravimui skirtų masių, receptus
Tuo pačiu įkeliu porą nuotraukų - tai mane sužavėjo
Nėriniuotas tortas
Foto šaltinis
Nėriniuotas tortas
Foto šaltinis
QUOTE(irmulia @ 2008 11 10, 13:01)
Kaip smagu, kad tema išpopuliarėjo Štai Kalėdoms jau užsisakiau porą didelių maišų marshmalow'sų dekoro masėms gaminti. Taip pat intensyviai studijuoju ir kitų, dekoravimui skirtų masių, receptus
Nėriniuotas tortas
Foto šaltinis
Nėriniuotas tortas
Foto šaltinis
Grazu
toki butu gaila ir valgyti
QUOTE(Inočka @ 2008 11 11, 12:49)
O kaip ten tortukas po gelytem taip apsuktas? Super atrodo
QUOTE(Inočka @ 2008 11 11, 11:49)
Mergaites,
Nesu Jums krepseli su geltonomis rozemis. Sunaus mokytojai gimtadienio proga uzsake tevu komitetasViduje tortas "Otelas". Atsiprasau, uz nefotogieniska pagrinda
Nesu Jums krepseli su geltonomis rozemis. Sunaus mokytojai gimtadienio proga uzsake tevu komitetasViduje tortas "Otelas". Atsiprasau, uz nefotogieniska pagrinda
Nu moterie,pavariai tu čia.... gražuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!
Pasakok,kaip čia tas juostas iš šono padarei,iš ko jos.Aš tą tortą kažkur mačiau kažkur rūsiškam saite.
o dar pagalvojau,kad čia papuošimas iš tų saldainių masės,tai jos nesukietėja,kaip cukrinė su želatina,tai daug skaniau valgyt tokią
Jezau, nu tikrai galima nu jau grozis
As tai nusipirkau siandien pokuti tos mases sokoladines, bandysiu daryt kuria diena sokoladines geles pagal zurnaliuka "Darbstuole"
As tai nusipirkau siandien pokuti tos mases sokoladines, bandysiu daryt kuria diena sokoladines geles pagal zurnaliuka "Darbstuole"
QUOTE(zebra @ 2008 11 11, 13:55)
Nu moterie,pavariai tu čia.... gražuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!
Pasakok,kaip čia tas juostas iš šono padarei,iš ko jos.Aš tą tortą kažkur mačiau kažkur rūsiškam saite.
o dar pagalvojau,kad čia papuošimas iš tų saldainių masės,tai jos nesukietėja,kaip cukrinė su želatina,tai daug skaniau valgyt tokią
nu cia tik profas taip sugeba tikria kad nustebinai as taip nemoku. o klausyk kuriam mieste kepi gal as galesiu but tavo kliente
Aciu aciu mergaites uz ivertinima:geda2:
Prasiknisau kokias 3 val. Pirma karta dariau toki krepseli, ir turbut paskutini. Jau daaaaaarbo
Ingerele, kiba juokauji, koks as profas. As tik pries 2 menesius pradejau mokytis tai daryti. Prisiziurejau, koki grozi cia merginos daro, tai ir pati nusprendziau pabandyti. O tas uzsakymas, tai cia tik zodis toks skambantis. Pasitarem su tevu komitetu, jie ir paprase, jei moku daryti, kad padaryciau. Savo rizikai ir sutikau.
Prasiknisau kokias 3 val. Pirma karta dariau toki krepseli, ir turbut paskutini. Jau daaaaaarbo
Ingerele, kiba juokauji, koks as profas. As tik pries 2 menesius pradejau mokytis tai daryti. Prisiziurejau, koki grozi cia merginos daro, tai ir pati nusprendziau pabandyti. O tas uzsakymas, tai cia tik zodis toks skambantis. Pasitarem su tevu komitetu, jie ir paprase, jei moku daryti, kad padaryciau. Savo rizikai ir sutikau.