Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

Sveikutes,

Oi, kaip cia viskas pas jus skanu ir grazu thumbup.gif wub.gif Saunuoles jus!!! 4u.gif

Greit bus pirmas mano vaiko gimtadienis. Nusprendziau pati iskepti torta, ir vat noreciau, kad jis butu boruzeles formos. Su forma tai susitvarkyciau, bet su papuosimu jau yra sunkiau verysad.gif
Gal, kuri nors is jusu dare kazka panasaus, arba gal zino kaip toki torciuka galima butu padaryti?! Buciau be galo dekinga 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(GITANA.B @ 2008 11 02, 14:48)
Čia dar mano seniai tortas darytas vaikų gimtadieniui.Vidus medučio.
user posted image
O šitą užsakę buvom irgi medutis,nelabai dailiai papuošta buvo.ta masė kažkokia želinė kažin kaip ji pasidaro g.gif
user posted image

Jusu tortas man zymiai grazesnis ir mielesnis wub.gif negu darytas pagal uzsakyma. Nelabai graziai atrode ta boruzele schmoll.gif Pas ka cia uzsakinejot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aneri @ 2008 11 05, 01:45)
Greit bus pirmas mano vaiko gimtadienis. Nusprendziau pati iskepti torta, ir vat noreciau, kad jis butu boruzeles formos. Su forma tai susitvarkyciau, bet su papuosimu jau yra sunkiau  verysad.gif
Gal, kuri nors is jusu dare kazka panasaus, arba gal zino kaip toki torciuka galima butu padaryti?!  Buciau be galo dekinga  4u.gif
Papildyta:

Aneri, va tau siek tiek minciu:
boruzele su nuotraukom Papausk ant nuorodos, pamatysi kaip pasidaro
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 05 lapkričio 2008 - 08:11
Oi mergaites,ten sherry,biski ne taip parasiau.
Atsakyti
O, mergaites, kiek grožybių pridarėt - visų labai labai gražuuuu blink.gif blink.gif blink.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Aš irgi pasidariau gėlyčių pagal Cipciuką. Nesmerkit griežtai, čia pirmą kart cukrines gėles dariau, blush2.gif

user posted image

O taip jos atrodė ant Cipciuko medaus torto
user posted image
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2008 11 05, 12:08)

thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2008 11 05, 12:08)
Aš irgi pasidariau gėlyčių pagal Cipciuką. Nesmerkit griežtai, čia pirmą kart cukrines gėles dariau, blush2.gif

Saunios gelytes thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masiania*: 05 lapkričio 2008 - 12:15
QUOTE(Tiosyte @ 2008 11 04, 20:54)
Spaudos kioske, pašte, Maximoj. Žodžiu ten kur perki kokį nors laikraštį ar žurnalą. Tuoj įkelsiu foto kaip atrodo mirksiukas.gif

Aplekiau sian Maxima, Iki, Norfa - ner unsure.gif tuoj dar pastan nuleksiu, gal ten rasiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aneri @ 2008 11 05, 02:45)
Sveikutes,

Oi, kaip cia viskas pas jus skanu ir grazu  thumbup.gif  wub.gif Saunuoles jus!!!  4u.gif

Greit bus pirmas mano vaiko gimtadienis. Nusprendziau pati iskepti torta, ir vat noreciau, kad jis butu boruzeles formos. Su forma tai susitvarkyciau, bet su papuosimu jau yra sunkiau  verysad.gif
Gal, kuri nors is jusu dare kazka panasaus, arba gal zino kaip toki torciuka galima butu padaryti?!  Buciau be galo dekinga  4u.gif
Papildyta:

Jusu tortas man zymiai grazesnis ir mielesnis wub.gif  negu darytas pagal uzsakyma. Nelabai graziai atrode ta boruzele  schmoll.gif  Pas ka cia uzsakinejot?  ax.gif

Čia Panevėžy.Šiaip būna skanūs tortai,bet vaikiškų puošt nemoka.
Papildyta:
QUOTE(RiMami @ 2008 11 05, 13:08)
O, mergaites, kiek grožybių pridarėt - visų labai labai gražuuuu  blink.gif  blink.gif  blink.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

user posted image

O taip jos atrodė ant Cipciuko medaus torto
user posted image

Šaunios gėlytės ir beze kremas thumbup.gif Ir kada aš išmoksiu tokį kremą g.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Muske @ 2008 11 05, 14:37)
Aplekiau sian Maxima, Iki, Norfa - ner  unsure.gif tuoj dar pastan nuleksiu, gal ten rasiu  g.gif

Turiu parsisiuntus iš linkomanijos tą spec. leidinį. Jei nerasi, galiu persiųst 4u.gif
Atsakyti
[quote=Tiosyte,2008 11 05, 18:20]
Turiu parsisiuntus iš linkomanijos tą spec. leidinį. Jei nerasi, galiu persiųst

sveitukes ir as noriu to leidinuko,ieskojau torente nera, o linkomanijoj as neuzsiregistravusi,o gyvenu ne lietuvoje,kad galeciau nusipirkti.please atsiuskit man blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiosyte @ 2008 11 05, 17:20)
Turiu parsisiuntus iš linkomanijos tą spec. leidinį. Jei nerasi, galiu persiųst 4u.gif

Negavau, paste nelabai susisnekejom, sake buvo leidinys darbstuoles apie konservavima, dar kazka. O tokio neprisimena, jei ir buvo, grazino, nes menuo bugtai pasibaige. Todel buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
Nuoroda iš kur parsisiųst tą spec.leidinį 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiosyte: 05 lapkričio 2008 - 19:03