[quote=rika3,2008 11 04, 18:36]
[quote=pirasa,2008 11 04, 20:11]
Kas sugeba ir turi Utorent programėlę, tai gali atsisiūsti iš linkomanijos.net.
Net mokėti nereikės .
otai kaip ten susurasti?
[/quote]
Užeiti į Linkomaniją, paieškos langelyje parašyti Darbstuole.Specialus.leidinys.2008. Ir parsisiūsti.
Gal galit kas persiust ta darbstuole i vaidullkaz@gmail.com
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 04, 17:35)
Aš prenumeruoju Darbštuolę su spec. leidiniu Kaina jo beveik 10Lt. Nusipirkt galima ten, kur pardavinėja visokius žurnalus, laikraščius
Laba vakara, į likomaniją reikia pakvietimo o kaip ten per torentus, aš juos turiu bet nežinau kaip elgtis
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 04, 19:37)
Tiosyte , gal gali imesti , kaip jis atrodo ( foto)
Ir kur juos parduoda , kioskuose ar knygynuose ???????????
Ir kur juos parduoda , kioskuose ar knygynuose ???????????
Spaudos kioske, pašte, Maximoj. Žodžiu ten kur perki kokį nors laikraštį ar žurnalą. Tuoj įkelsiu foto kaip atrodo
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(Inočka @ 2008 11 04, 18:19)
Aciu, Masiania*
Tai as irgi ju turiu gal kokius 5 ar 6 variantus , bet nelabai noriu rizikuoti daryti neisbandyta. Kai kurie receptai su kiausiniu, kiti tik su baltymu, dar yra su sausa pudra, kiti su sirupu. Tai kazin koki daryt? Del to ir klausiu Daividijos, jei ji dare, tai gal pakomentuos kas kaip ir ka. Gal is vis neverta net vargt.
Tai as irgi ju turiu gal kokius 5 ar 6 variantus , bet nelabai noriu rizikuoti daryti neisbandyta. Kai kurie receptai su kiausiniu, kiti tik su baltymu, dar yra su sausa pudra, kiti su sirupu. Tai kazin koki daryt? Del to ir klausiu Daividijos, jei ji dare, tai gal pakomentuos kas kaip ir ka. Gal is vis neverta net vargt.
Manau, su tais saldainiais tikrai turetu iseit, tik gal nebutu kaip tikri marcipanai As irgi dar nerizikavau, bet reikes kada isbandyt
QUOTE(RedMa @ 2008 11 03, 21:39)
Teisingai, tas lakstymas irgi pliusu duoda - maziau galvoji, kaip tau bloga ar kazka skauda Va, susitikom su kamynka kursuose sestadieni (na, labai as "myliu" ja, todel ir nepalieka ramybej), ta sako, kodel taves vyras nevezioja? O kam cia veziot? Visa diena namie, jei kur iseit, tai veza masina net iki parduotuves, visur kartu ir kartu O cia bent po shopingus vakare pasivaikstau, nieks po ausim neburba Tikrai tikiuosi, kad atsipusiu lengviau kada nors, ir... aptingsiu
Merginos, storeju as dienom Tai kas bus i gala? Vyras sako, kad maziau valgyciau O as kai nepavalgau - alpstu (tiesiogine prasme) kaip man bloga Teks susitaikyt su 20+ antsvoriu (maziausiai)... Senatve ir suletejusi medziagu apykaita daro savo Svarbu, maziukui butu gerai, o as jau kaip nors
Merginos, storeju as dienom Tai kas bus i gala? Vyras sako, kad maziau valgyciau O as kai nepavalgau - alpstu (tiesiogine prasme) kaip man bloga Teks susitaikyt su 20+ antsvoriu (maziausiai)... Senatve ir suletejusi medziagu apykaita daro savo Svarbu, maziukui butu gerai, o as jau kaip nors
QUOTE(Inočka @ 2008 11 04, 14:27)
DAIVIDIJA,
Esi minejusi, kad nesunku pagaminti marcipanine mase
Gal gali parasyti issamiau
Esi minejusi, kad nesunku pagaminti marcipanine mase
Gal gali parasyti issamiau
QUOTE(Masiania* @ 2008 11 04, 16:04)
Cia yra geri receptai,mano panasus(ne visus skaiciau),
450g marcipano reikai225g maltu migdolu,
250g cukraus pudros,
1 didelio kiausinio,
2a.s.citrinos sulciu,1a.s.serio,vaniles ekstrakto.
Migdolus ir vcukraus pudra supilti i dubeni ir sumaisyti.Kitame dubenyje gerai isplakti likusius produktus ir sumaisyti su mgdolais ir cukraus pudra.Mase gerai isminkyti.Uzdengti iki naudojimo.Tinka apdengti tortams,nudazyti ir lipdyti figureles.
QUOTE(daividija @ 2008 11 04, 20:13)
Cia yra geri receptai,mano panasus(ne visus skaiciau),
250g cukraus pudros,
1 didelio kiausinio,
Migdolus ir vcukraus pudra supilti i dubeni ir sumaisyti.Kitame dubenyje gerai isplakti likusius produktus ir sumaisyti su mgdolais ir cukraus pudra.Mase gerai isminkyti.Uzdengti iki naudojimo.Tinka apdengti tortams,nudazyti ir lipdyti figureles.
250g cukraus pudros,
1 didelio kiausinio,
O kas cia tokio?
seris.....
kas cia tokio?
Gal šeris? Kitaip Sherry. Cia gal kaz kas is vyno produktu? Kaz kas tai panasaus yra heresas.
Daividija, pataisyk. Gal visai pezaliones parasiau?
kas cia tokio?
Gal šeris? Kitaip Sherry. Cia gal kaz kas is vyno produktu? Kaz kas tai panasaus yra heresas.
Daividija, pataisyk. Gal visai pezaliones parasiau?