Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

Sveikos smile.gif

As uzsisakiau dazu ir cukraus mases is UK blush2.gif , vienas paketelis super greitai atejo, kitas del nepaaiskinamu priezasciu uztruko. Dabar jau labai laukiu savaitgalio ir darysiu puosimelius is Jusu pasimokinus ax.gif Gal kas galite patarti koki skany pertepimeli tarp biskvito sluoksniu? smile.gif

Grazios dienos visom smile.gif flirt.gif

aweete
Atsakyti
laba diena,
prisiziurejus jusu groziu ir as padariau torciuku sunaus gimtadieniui, aisku iki jusu sedevru man dar toli bet kaip pirmam kartui manau visai nieko ax.gif

user posted image
Atsakyti
Pasaka thumbup.gif Donatella , labai grazu wub.gif

user posted image
Atsakyti
sveikos kepejeles
esu labai dekinga cipciukui uz patarimus, ir stai ka sukuriau 4u.gif
user posted image
ne pasakiskai grazu blush2.gif skubejau puost nes sveciu laukiau, tai kai kur ranka sudrebejo blush2.gif dar neragavau bet jis kaip ananasinis tortas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femina: 16 spalio 2008 - 14:48
QUOTE(femina @ 2008 10 16, 15:46)
sveikos kepejeles
esu labai dekinga cipciukui uz patarimus, ir stai ka sukuriau  4u.gif

ne pasakiskai grazu  blush2.gif  skubejau puost nes sveciu laukiau, tai kai kur ranka sudrebejo  blush2.gif  dar neragavau bet jis kaip ananasinis tortas  4u.gif

Vau kaip grazu!!! bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
mergaites kaip darot sokoladine glazura kad ji sukietetu? pvz kaip sita padaryta donatella??? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 16, 14:42)
Pasaka  thumbup.gif  Donatella , labai grazu  wub.gif

user posted image

aciu
QUOTE(femina @ 2008 10 16, 14:58)
mergaites kaip darot sokoladine glazura kad ji sukietetu? pvz kaip sita padaryta donatella??? rolleyes.gif

as istirpinau sokolada,biski pieno pyliau,bet itariu kad padauginau,nes visiskai nesukietejo tik sustingo ax.gif
Atsakyti
Man labai patiko tokia glazura:

200 g juodo sokolado,
100 g sviesto,
truputi cukraus,
2 saukstai pieno.

Labai gerai sustengo ir sukietejo smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Na, kadangi oficialiai nei viena kaip ir neatsiliepe i mano klausima ar priimsit, tai nusprendziau, kad tyla reiskia sutikima lotuliukas.gif
Man patinka toks glajus (cia Glacee receptas):
100 g šokolado
50 ml grietineles
50 g sviesto
Dar labai patinka ganasas, kuris tinka ir idarui, ir ant virsaus tepti smile.gif
O, kad jau rodotes savo nuostabius kurinius, tai ir as kelis savo senesnius idesiu ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Na, tikiuosi labai neispeiksit blush2.gif
Atsakyti
Nuostabus tortai mazuliux wub.gif , mes visas priimame , tik vat kai dinksta ( turbut zinos ka tokia turiu galvoj ) tada buna liudna verysad.gif verysad.gif verysad.gif

Femina , o apie tavo torta is vis nera ka kalbeti wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 16, 20:00)
Nuostabus tortai mazuliux wub.gif , mes visas priimame , tik vat kai dinksta ( turbut zinos ka tokia turiu galvoj ) tada buna liudna verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

user posted image

bigsmile.gif oj aciu labai. ziuresim kaip vidus, laukiu vyro wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 16, 18:00)
Nuostabus tortai mazuliux wub.gif , mes visas priimame , tik vat kai dinksta ( turbut zinos ka tokia turiu galvoj ) tada buna liudna verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

user posted image

Aciu aciu blush2.gif Turiu dar viena nebloga, bet fotike smile.gif dariau ji velykoms, man labai patinka zuikis, kuri ten pasodinau biggrin.gif kada nors parodysiu.

O dabar tai labai noreciau ka nors iskepti, bet neturiu salygu ir dar ant dietos esu doh.gif o taip naguciai niezti unsure.gif nieko, ka nors sugalvosiu, gal vyrui i darba liepsiu nunest, kad man po akimis nestovetu, nes vyras daug nevalgo, vaikas irgi, tai man lieka. O as besote, ir suryju rolleyes.gif
Atsakyti