Sveikos
As uzsisakiau dazu ir cukraus mases is UK , vienas paketelis super greitai atejo, kitas del nepaaiskinamu priezasciu uztruko. Dabar jau labai laukiu savaitgalio ir darysiu puosimelius is Jusu pasimokinus Gal kas galite patarti koki skany pertepimeli tarp biskvito sluoksniu?
Grazios dienos visom
aweete
laba diena,
prisiziurejus jusu groziu ir as padariau torciuku sunaus gimtadieniui, aisku iki jusu sedevru man dar toli bet kaip pirmam kartui manau visai nieko
prisiziurejus jusu groziu ir as padariau torciuku sunaus gimtadieniui, aisku iki jusu sedevru man dar toli bet kaip pirmam kartui manau visai nieko
sveikos kepejeles
esu labai dekinga cipciukui uz patarimus, ir stai ka sukuriau
ne pasakiskai grazu skubejau puost nes sveciu laukiau, tai kai kur ranka sudrebejo dar neragavau bet jis kaip ananasinis tortas
ne pasakiskai grazu skubejau puost nes sveciu laukiau, tai kai kur ranka sudrebejo dar neragavau bet jis kaip ananasinis tortas
QUOTE(femina @ 2008 10 16, 15:46)
sveikos kepejeles
Vau kaip grazu!!!
mergaites kaip darot sokoladine glazura kad ji sukietetu? pvz kaip sita padaryta donatella???
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 16, 14:42)
aciu
QUOTE(femina @ 2008 10 16, 14:58)
mergaites kaip darot sokoladine glazura kad ji sukietetu? pvz kaip sita padaryta donatella???
as istirpinau sokolada,biski pieno pyliau,bet itariu kad padauginau,nes visiskai nesukietejo tik sustingo
Man labai patiko tokia glazura:
200 g juodo sokolado,
100 g sviesto,
truputi cukraus,
2 saukstai pieno.
Labai gerai sustengo ir sukietejo
200 g juodo sokolado,
100 g sviesto,
truputi cukraus,
2 saukstai pieno.
Labai gerai sustengo ir sukietejo
Sveikos
Na, kadangi oficialiai nei viena kaip ir neatsiliepe i mano klausima ar priimsit, tai nusprendziau, kad tyla reiskia sutikima
Man patinka toks glajus (cia Glacee receptas):
100 g šokolado
50 ml grietineles
50 g sviesto
Dar labai patinka ganasas, kuris tinka ir idarui, ir ant virsaus tepti
O, kad jau rodotes savo nuostabius kurinius, tai ir as kelis savo senesnius idesiu
Na, tikiuosi labai neispeiksit
Na, kadangi oficialiai nei viena kaip ir neatsiliepe i mano klausima ar priimsit, tai nusprendziau, kad tyla reiskia sutikima
Man patinka toks glajus (cia Glacee receptas):
100 g šokolado
50 ml grietineles
50 g sviesto
Dar labai patinka ganasas, kuris tinka ir idarui, ir ant virsaus tepti
O, kad jau rodotes savo nuostabius kurinius, tai ir as kelis savo senesnius idesiu
Na, tikiuosi labai neispeiksit
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 16, 20:00)
Nuostabus tortai mazuliux , mes visas priimame , tik vat kai dinksta ( turbut zinos ka tokia turiu galvoj ) tada buna liudna
Femina , o apie tavo torta is vis nera ka kalbeti
oj aciu labai. ziuresim kaip vidus, laukiu vyro
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 16, 18:00)
Nuostabus tortai mazuliux , mes visas priimame , tik vat kai dinksta ( turbut zinos ka tokia turiu galvoj ) tada buna liudna
Aciu aciu Turiu dar viena nebloga, bet fotike dariau ji velykoms, man labai patinka zuikis, kuri ten pasodinau kada nors parodysiu.
O dabar tai labai noreciau ka nors iskepti, bet neturiu salygu ir dar ant dietos esu o taip naguciai niezti nieko, ka nors sugalvosiu, gal vyrui i darba liepsiu nunest, kad man po akimis nestovetu, nes vyras daug nevalgo, vaikas irgi, tai man lieka. O as besote, ir suryju