Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

Kur padariusi laikiai ????
Atsakyti
ne saldytuve blush2.gif , virtuvej
Atsakyti
QUOTE(aralija @ 2008 11 03, 19:35)
ne saldytuve blush2.gif , virtuvej

Man irgi taip buvo, merginos sako kad sokolada reikia temperaturuot, ar kaip cia teisingai tas procesas vadinasi g.gif . Tai dabar, kai darau, kad nezaisti su to procesu tepu pries pat puosiant neuzilgo kai pateikt. Dar bandziau deti kai tirpinu sokolada ant 100 gr. sauksta aliejaus, tada nepabala.
Pries pat, kai pateiksi ant stalo patept lapelius aliejumi. Trumpam laikui padeda, o paskui vistiek suvalgys hihihi.gif , tai niekas nieko nesupras.
Atsakyti
na gal siek tiek per velu bet vis tik geros idejos papuosimams ax.gif
taip viliojanciai atrodo tongue.gif
http://www.cha.lt/20...i_tortukai.html
Atsakyti
Maniau , kad i kamera buvai ikisus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(inetum @ 2008 11 03, 21:51)
na gal siek tiek per velu bet vis tik geros idejos papuosimams  ax.gif
taip viliojanciai atrodo  tongue.gif
http://www.cha.lt/20...i_tortukai.html

Joooooooooo bigsmile.gif kai kurie tikri šlykštukai biggrin.gif
Atsakyti
Eina svilpt..... net sutase wacko.gif
Atsakyti
Bet ir kelis visai mielus pamaciau smile.gif
Atsakyti
Jau tos smegenys ir sonkauliai ...... wacko.gif mega_shok.gif
Atsakyti
nezinau ar as valgyciau toki tortuka hihihi.gif
Atsakyti
Sakykite, o ar jums nesukietėja ta cukrinė ar saldaininė masė?- nes aš cukrinę kai dariau, tą skirtą tortams padengti, tai man ji pastovėjusi kelias dienas sukaulėdavo baisiai, jei tortas per vieną d. nesuvalgomas- tiesiog kaulu pavirsta, ir nei atsipjausi, o ir valgyti nekyla noras, nes tada toks grynas cukrus atrodo...

O iš saldaininės gal nesukietėja į kaulą per porą dienų?

Nelabai supratau aš, sako kaip padžiūvęs zeyras būna, bet kad man tai tos pačios dienos pabaigoj jau sukietėja vos ne į kaulą, o kitą ar dar kitą dieną- jau visą tą masę galima nuimti nuo torto kaip dubenį- sukietėjusią ir įgavusią torto formą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 11 04, 01:48)
Sakykite, o ar jums nesukietėja ta cukrinė  ar saldaininė masė?- nes aš cukrinę kai dariau, tą skirtą tortams padengti, tai man ji pastovėjusi kelias dienas sukaulėdavo baisiai, jei tortas per vieną d. nesuvalgomas- tiesiog kaulu pavirsta, ir nei atsipjausi, o ir valgyti nekyla noras, nes tada toks grynas cukrus atrodo...

O iš saldaininės gal nesukietėja į kaulą per porą dienų?

Nelabai supratau aš, sako kaip padžiūvęs zeyras būna, bet kad man tai tos pačios dienos pabaigoj jau sukietėja vos ne į kaulą, o kitą ar dar kitą dieną- jau visą tą masę galima nuimti nuo torto kaip dubenį- sukietėjusią ir įgavusią torto formą lotuliukas.gif

Tai kad cukraus mase, ta kuti su zelatina, tai ji neskirta tortams dengti. Ji sukieteja i kaula. Is jos geles daromos, papuosimai. O saldainiu mase nekieteja, is jos galima ir papuosimus daryti ir tortus dengti
Atsakyti