Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

QUOTE(pragiedruliai @ 2008 11 02, 08:50)
Bet visiškai lengva jas padaryti! Prieš keletą puslapių radau šią nuorodą - ten detaliai paaiškinta visa gamyba. Tiesa, rusiškai aš minimaliai suprantu, bet iliustracijos visiškai aiškios.
Pmėgink smile.gif Na, kas gi blogiausio gali nutikti?..


o kaip dėl to recepte minimo sirupo - iš kur jis?
Atsakyti
Koks sirupas? Gliukozes?
TAi jis keiciamas medumi, puslapi atgal visas nuorodas sudejau, ten visi paaiskinimai yra
Atsakyti
QUOTE(wild @ 2008 11 02, 13:00)
o kaip dėl to recepte minimo sirupo - iš kur jis?


Taip, kaip Inočka rašė - galima keisti medumi (tiek tikru, tiek dirbtiniu), bet aš to sirupo seniai seniai prieskoninėje Basanavičiaus g. pirkau, tai pirmąkart ir panaudojau.. ax.gif
Atsakyti
pragiedruliai,
tavo rozytes man labai patiko, ir visas toks minimalistinis papuosimas, na tiesiog super. thumbup.gif
Va tik torto gabaliuko baisiai noreciau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 02 lapkričio 2008 - 12:13
QUOTE(Inočka @ 2008 11 02, 13:12)
pragiedruliai,
tavo rozytes man labai patiko, ir visas toks minimalistinis papuosimas, na tiesiog super.  thumbup.gif
Va tik torto gabaliuko baisiai noreciau ax.gif


Ačiū, ačiū blush2.gif
Na, gyventumei greta - atneščiau gabalioką - juk saldumynai gardžiausi, kai pasidalini 4u.gif .
Šeimyna bėdavojasi, kad oi oi, didelis, sunku suvalgyt bus, juoba kad šiandien dar tokių a la "Snickers" pyragėlių prikepiau (visą savaitę nekepiau gardumynų - mokslai, tai atsigriebt mėginu).
Atsakyti
QUOTE(pragiedruliai @ 2008 11 02, 13:09)
Taip, kaip Inočka rašė - galima keisti medumi (tiek tikru, tiek dirbtiniu), bet aš to sirupo seniai seniai prieskoninėje Basanavičiaus g. pirkau, tai pirmąkart ir panaudojau..  ax.gif


100 g. sokolado + 1 valg. saukst. medaus?

Tiesą sakant jau imu painiotis. smile.gif Yra du būtent šokoladinių rožių gaminimo būdai: 1. glacee su temperatūruotu šokoladu. 2. su medumi (sirupu)...?


O kaip pavyksta taip vientisai užkloti tortą baltąja mase - kad nesusigarangštytų, nesusiklostytų kaip staltiesė?

dar pavyzdžių prisegsiu tuo pačiu.
Atsakyti
QUOTE(wild @ 2008 11 02, 13:56)
100 g. sokolado + 1 valg. saukst. medaus?

Tiesą sakant jau imu painiotis.  smile.gif  Yra du būtent šokoladinių rožių gaminimo būdai:  1. glacee su temperatūruotu šokoladu.  2.  su medumi (sirupu)...?
O kaip pavyksta taip vientisai užkloti tortą baltąja mase - kad nesusigarangštytų, nesusiklostytų kaip staltiesė?



Dabar, kaip suprantu, kalbam apie tą masę su sirupu. Praėjusiam puslapy Inočka numetė nuorodų į ankstesnius pranešimus, kur tikslios proporcijos yra. Atrodo, 100g - 2-3 š. medau, bet dar pasitikslink..

Kad gražiai užklotum tortą, ją (iškočiotą ir truputį pudra pabarstytą) užvyniok ant kočėlo ir juo perkelk ant torto - na, padedi vieną kraštą prie torto krašto (ligi pat stalo kad būtų, net kiek ant jo) ir švelniai tempdama nuo jo užkloji tortą. O paskiau jau apkamšai, šonus sulygini..
Atsakyti
QUOTE(pragiedruliai @ 2008 11 02, 13:18)
Dabar, kaip suprantu, kalbam apie tą masę su sirupu. Praėjusiam puslapy Inočka numetė nuorodų į ankstesnius pranešimus, kur tikslios proporcijos yra. Atrodo, 100g - 2-3 š. medau, bet dar pasitikslink..


100 gr. sokolado + 1 valg. saukst. medaus, 50 gr. sokolado+1 arb. sauks. medaus. O visa gamyba tokia pat, kaip rusiskoje nuorodoje
Atsakyti
Pristatau savo papuoštą "juodajį mišką"
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pragiedruliai @ 2008 11 02, 12:18)
Ačiū, ačiū  blush2.gif
Na, gyventumei greta - atneščiau gabalioką - juk saldumynai gardžiausi, kai pasidalini 4u.gif .
Šeimyna bėdavojasi, kad oi oi, didelis, sunku suvalgyt bus, juoba kad šiandien dar tokių a la "Snickers" pyragėlių prikepiau (visą savaitę nekepiau gardumynų - mokslai, tai atsigriebt mėginu).

Mes galim padet suvalgyt, lotuliukas.gif jokiu problemu essen.gif
Atsakyti
QUOTE(GITANA.B @ 2008 11 02, 15:11)
Pristatau savo papuoštą "juodajį mišką"



bigsmile.gif oho. Labai dailus!
O ten kažkokie želė saldainiai? Tie raudoni-žali rombukai.
Atsakyti
QUOTE(pragiedruliai @ 2008 11 02, 15:29)
bigsmile.gif oho. Labai dailus!
O ten kažkokie želė saldainiai? Tie raudoni-žali rombukai.

Pirkau marmeladinių pakelį,o tie balti kmuoliukai tai kokosiniai sausainiukai :ax:Tik va labai jaudinuosi koks vidus gavosi.Šiaip minkštutis atrodo.
Papildyta:
QUOTE(wild @ 2008 11 02, 13:56)


dar pavyzdžių prisegsiu tuo pačiu.

O kažin kuo to geltono torto šonai puošti? Jei ten taip pat šokolado ornamentai piešti ant popieriaus tai kaip jie nesulūžta lenkiant aplink g.gif
Papildyta:
Čia dar mano seniai tortas darytas vaikų gimtadieniui.Vidus medučio.
user posted image
O šitą užsakę buvom irgi medutis,nelabai dailiai papuošta buvo.ta masė kažkokia želinė kažin kaip ji pasidaro g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GITANA.B: 02 lapkričio 2008 - 14:40