QUOTE(wild @ 2008 11 02, 13:56)
100 g. sokolado + 1 valg. saukst. medaus?
Tiesą sakant jau imu painiotis.
Yra du
būtent šokoladinių rožių gaminimo būdai: 1. glacee su temperatūruotu šokoladu. 2. su medumi (sirupu)...?
O kaip pavyksta taip
vientisai užkloti tortą baltąja mase - kad nesusigarangštytų, nesusiklostytų kaip staltiesė?
Dabar, kaip suprantu, kalbam apie tą masę su sirupu. Praėjusiam puslapy Inočka numetė nuorodų į ankstesnius pranešimus, kur tikslios proporcijos yra. Atrodo, 100g - 2-3 š. medau, bet dar pasitikslink..
Kad gražiai užklotum tortą, ją (iškočiotą ir truputį pudra pabarstytą) užvyniok ant kočėlo ir juo perkelk ant torto - na, padedi vieną kraštą prie torto krašto (ligi pat stalo kad būtų, net kiek ant jo) ir švelniai tempdama nuo jo užkloji tortą. O paskiau jau apkamšai, šonus sulygini..