QUOTE(wild @ 2008 10 31, 21:35)
kuo paprasčiau, tuo gražiau.
Tas vaisinis super Atrodo ir nesunku taip padaryt, bet atrodo fantastiskai.
Sveikutės
Niekur nerandu kaip nuo sviestinio popieriaus nuimti šokoladinius tinklelius.Kažin ar gerai dariau: Pašildžiau juodą šokoladą nieko nedadėjus ir pro tutelę padariau visokius išraitymus tiesiai ant sv.popieriaus blizgiosios pusės.Nežinau ar reikia dėt į šaldytuvą ar užteks tik ant stalo palikt?Ir kaip man juos nuimt?
Kepiau tortą "Juodasis miškas" pagal kažkieno receptą nepamenu kieno buvo perdarytas iš rusų tinklalapio.Tai ryt puošiu.Jei viskas gerai- ikelsiu parodyt jūsų teismui
Niekur nerandu kaip nuo sviestinio popieriaus nuimti šokoladinius tinklelius.Kažin ar gerai dariau: Pašildžiau juodą šokoladą nieko nedadėjus ir pro tutelę padariau visokius išraitymus tiesiai ant sv.popieriaus blizgiosios pusės.Nežinau ar reikia dėt į šaldytuvą ar užteks tik ant stalo palikt?Ir kaip man juos nuimt?
Kepiau tortą "Juodasis miškas" pagal kažkieno receptą nepamenu kieno buvo perdarytas iš rusų tinklalapio.Tai ryt puošiu.Jei viskas gerai- ikelsiu parodyt jūsų teismui
[quote=cipciukas,2008 11 01, 20:29]
Ačiū truputi nuraminot
Ačiū truputi nuraminot
kokios grazios geles,as bandyciau,bet bijau kad nesigaus
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 11 01, 23:19)
kokios grazios geles,as bandyciau,bet bijau kad nesigaus
Daryk iš mažesnės normos - jei ką, suvalgysi Primena kažkokius saldainius.. Tokia pusiau guminė masė, ir ryyyškiai šokoladinė.
Bet visiškai lengva jas padaryti! Prieš keletą puslapių radau šią nuorodą - ten detaliai paaiškinta visa gamyba. Tiesa, rusiškai aš minimaliai suprantu, bet iliustracijos visiškai aiškios.
Pmėgink Na, kas gi blogiausio gali nutikti?..
QUOTE(pragiedruliai @ 2008 11 02, 08:50)
Daryk iš mažesnės normos - jei ką, suvalgysi Primena kažkokius saldainius.. Tokia pusiau guminė masė, ir ryyyškiai šokoladinė.
Bet visiškai lengva jas padaryti! Prieš keletą puslapių radau šią nuorodą - ten detaliai paaiškinta visa gamyba. Tiesa, rusiškai aš minimaliai suprantu, bet iliustracijos visiškai aiškios.
O tu pasakyk savo receptą kaip darai tikrai labai skaniai ir gražiai atrodo
QUOTE(wild @ 2008 10 31, 20:35)
Visi šitie tortai aukštoji konditerija, bet minčių galim pritaikyt
Kaip padaryt tokias rožes, kur ant to vaisinio pyrago?
QUOTE(Vaidullka @ 2008 11 02, 10:30)
Kaip padaryt tokias rožes, kur ant to vaisinio pyrago?
Tai gi ten susuktos planai supjaustytos obuoliu juosteles. Galima tas juosteles pavirti sirupe, kol taps permatomos, tada lengviau ir sukt bus. Arba tiesiog su peiliu skirtu bulvems skusti supjaustyti obuoli, bus labai plonos juosteles ir sukti.