Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

nu ežėjau čia, ir čia grožybių pridėta 4u.gif

cipsiuk,gražūs papuošimai 4u.gif

Daividija,nu tiesiog labai gražus torčiukas.super.Aš vaikiškų kažkaip nedrįstu daryt(papuošimų) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2008 10 28, 20:18)
Stai mano tortukas,garsiai nesijuokit lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Gelytes ir lelyte dariau is pirktos cukrines mases papuosimams,daugiau nedaryciau,(ol sitos nesunaudosiu),labai trupejo gelyciu lapeliai,kita karta pati mase darysiu.

Man tai labai fainas tas vaikiskas torciukas thumbup.gif . Pati ismokau tik rozytes lipdyt, o figureliu nemoku schmoll.gif . As tai prisiskaicius viskuo, tai supratau, kad geriausiai fugureles lipdyti is marcipanines mases.
Sakyk, Daividija, o kokia mase pati darysi? Gal marcipanine. Papasakok daugiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 29 spalio 2008 - 13:38
As turiu ir rozems skirta daryti antgali, ir toki kaip Cipciukas rode, bet man daug geriau gaunasi lapelius padaryti su tuo rozems skirtu antgaliu ax.gif
CIA parodyta kaip su tuo paciu antgaliu lapelius galima daryti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Povila$: 29 spalio 2008 - 18:42
QUOTE(Inočka @ 2008 10 29, 11:37)
Man tai labai fainas tas vaikiskas torciukas  thumbup.gif . Pati ismokau tik rozytes lipdyt, o figureliu nemoku  schmoll.gif . As tai prisiskaicius viskuo, tai supratau, kad geriausiai fugureles lipdyti is marcipanines mases.
Sakyk, Daividija, o kokia mase pati darysi? Gal marcipanine. Papasakok daugiau  ax.gif

As visada figureles darydavau is marcipanines mases,man ji geriausia,bet as ja perku,nes tingiu daryt,nors pasidaro gana lengvai.
mase darysiu ta,kur cipciukas recepta parase.Gal ne taip luzines,nes ta kur nusipirkau tai labai trupejo. blush2.gif
Atsakyti
Noriu Jums parodyti savo papuosta torta. Viduje Cipciuko medutis. Papuostas saldainiu mase.

user posted image
user posted image

Labai pergyvenu blush2.gif , nes pirma karta mano papuostas tortas isvaziuoja i gimtadieni . Mama veza savo draugei. Kai nufotkinau, tai broka pamaciau, bet jau velu taisyti.
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2008 10 30, 15:34)

Vauuuuuuuuuuu,kaip gražuuuuuuuuuuuuu thumbup.gif drinks_cheers.gif bigsmile.gif bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif o kaip ta masė,valgant skanu?
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2008 10 30, 16:34)

Kaip gražu!..
Atsakyti
Noriu Jums parodyti savo papuosta torta. Viduje Cipciuko medutis. Papuostas saldainiu mase.

Labai pergyvenu  blush2.gif  , nes pirma karta mano papuostas tortas isvaziuoja i gimtadieni . Mama veza savo draugei. Kai nufotkinau, tai broka pamaciau, bet jau velu taisyti.

Nieko sau! bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2008 10 30, 15:40)

Vauuuuuuuuuuu,kaip gražuuuuuuuuuuuuu thumbup.gif drinks_cheers.gif bigsmile.gif bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif o kaip ta masė,valgant skanu?

Aciu, aciu
Man panasus skonis i zefira, pagulejusi, del to kietesni ir pabarstyta cukraus pudra. Viens prie vieno. As i ta mase dedu citrinos sult. , tai nera labai saldu. Kadangi jau viena karta dariau meduti su ta mase ant virsaus, tai pasiziurejau, kad ji netrukdo, bent jau visi ja suvalge.
Atsakyti

Labai pergyvenu  blush2.gif  , nes pirma karta mano papuostas tortas isvaziuoja i gimtadieni . Mama veza savo draugei. Kai nufotkinau, tai broka pamaciau, bet jau velu taisyti.

http://user posted image
vau

Atsakyti

Fantastiskas tortukas thumbup.gif
Atsakyti
Na labai, labai birthday.gif
Atsakyti