nu ežėjau čia, ir čia grožybių pridėta
cipsiuk,gražūs papuošimai
Daividija,nu tiesiog labai gražus torčiukas.super.Aš vaikiškų kažkaip nedrįstu daryt(papuošimų)
QUOTE(daividija @ 2008 10 28, 20:18)
Stai mano tortukas,garsiai nesijuokit
Gelytes ir lelyte dariau is pirktos cukrines mases papuosimams,daugiau nedaryciau,(ol sitos nesunaudosiu),labai trupejo gelyciu lapeliai,kita karta pati mase darysiu.
Gelytes ir lelyte dariau is pirktos cukrines mases papuosimams,daugiau nedaryciau,(ol sitos nesunaudosiu),labai trupejo gelyciu lapeliai,kita karta pati mase darysiu.
Man tai labai fainas tas vaikiskas torciukas . Pati ismokau tik rozytes lipdyt, o figureliu nemoku . As tai prisiskaicius viskuo, tai supratau, kad geriausiai fugureles lipdyti is marcipanines mases.
Sakyk, Daividija, o kokia mase pati darysi? Gal marcipanine. Papasakok daugiau
QUOTE(Inočka @ 2008 10 29, 11:37)
Man tai labai fainas tas vaikiskas torciukas . Pati ismokau tik rozytes lipdyt, o figureliu nemoku . As tai prisiskaicius viskuo, tai supratau, kad geriausiai fugureles lipdyti is marcipanines mases.
As visada figureles darydavau is marcipanines mases,man ji geriausia,bet as ja perku,nes tingiu daryt,nors pasidaro gana lengvai.
mase darysiu ta,kur cipciukas recepta parase.Gal ne taip luzines,nes ta kur nusipirkau tai labai trupejo.
Noriu Jums parodyti savo papuosta torta. Viduje Cipciuko medutis. Papuostas saldainiu mase.
Labai pergyvenu , nes pirma karta mano papuostas tortas isvaziuoja i gimtadieni . Mama veza savo draugei. Kai nufotkinau, tai broka pamaciau, bet jau velu taisyti.
Labai pergyvenu , nes pirma karta mano papuostas tortas isvaziuoja i gimtadieni . Mama veza savo draugei. Kai nufotkinau, tai broka pamaciau, bet jau velu taisyti.
QUOTE(Inočka @ 2008 10 30, 15:34)
Vauuuuuuuuuuu,kaip gražuuuuuuuuuuuuu o kaip ta masė,valgant skanu?
Noriu Jums parodyti savo papuosta torta. Viduje Cipciuko medutis. Papuostas saldainiu mase.
Nieko sau!
QUOTE(zebra @ 2008 10 30, 15:40)
Vauuuuuuuuuuu,kaip gražuuuuuuuuuuuuu o kaip ta masė,valgant skanu?
Aciu, aciu
Man panasus skonis i zefira, pagulejusi, del to kietesni ir pabarstyta cukraus pudra. Viens prie vieno. As i ta mase dedu citrinos sult. , tai nera labai saldu. Kadangi jau viena karta dariau meduti su ta mase ant virsaus, tai pasiziurejau, kad ji netrukdo, bent jau visi ja suvalge.
http://
vau
Fantastiskas tortukas
Na labai, labai