Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

QUOTE(cipciukas @ 2008 10 28, 14:56)
ACIU  meeergos blush2.gif
Taip is beze , bet kas ji dare pamatys is karto " broka" tongue.gif  kai padariau foto , vistik as juos nuemiau ir dejau cukrinius ( na aisku viska pataisiau ax.gif )
user posted image

As nedariau, bet man labai idomu... Kas ten per brokas? g.gif Gal ne tokia standi mase gavos? Man bent taip pasirode? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 28, 16:05)
Yra spiacelus antgaliukas , dedi i konditerini maiseli ir kaip darai viska , padarai ir lapelius ( cia jie su broku tongue.gif ) , einu nufotkinsiu kokie turi buti geri.

oho kokiu antgaliu dar buna. as kaip is giriu gludumos, nieko nemacius panasaus biggrin.gif . turiu savo viena maza svirksteli su dviem antgaliais ir terlioju kjais blush2.gif . reiks matyt kazka naujo isigyt puosybai g.gif
Atsakyti
Gal toks antgaliukas kaip paveikslelyje № 104
Tiesa, ten, zemiau yra parodyta kaip roze is kremo padaryti. Gal kam bus idomu
Atsakyti
Va cia antgaliukas

user posted image

Ocia lapukai , tik jie is plaktos grietineles , todel toki raupleti , o is beze buna lygus -blizgantys

user posted image

NA DABAR MATOTE SKIRTUMA , IR KAS TAS BROKAS???
Papildyta:
Ne netoks , su situ daro rozytes ir pas mane padarytas tas kabantis bortas violetinis
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 28, 15:41)
Va cia antgaliukas
Ocia lapukai , tik jie is plaktos grietineles , todel toki raupleti , o is beze buna lygus -blizgantys

Laabai ačiū, kad taip vaizdžiai parodėt thumbup.gif Dabar daug aiškiau ir manau man kada nors tikrai pravers mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Kad lyg ir as ta lapuku antgali turiu biggrin.gif ar ne, Cipciuk?
Atsakyti
NU LYGTAI ax.gif , BENT JAU AS TAI PIRKAU lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 28, 18:39)
NU LYGTAI ax.gif , BENT JAU AS TAI PIRKAU lotuliukas.gif

Tia tada tas biggrin.gif lotuliukas.gif as buciau net nezinojus kur ji panaudot lotuliukas.gif gerai kad isejo kalba apie tai lotuliukas.gif
Atsakyti
Stai mano tortukas,garsiai nesijuokit lotuliukas.gif lotuliukas.gif
labai skubejau,vaikai trukde doh.gif ,norejo sokoladu padengto,tai dariau... blush2.gif blush2.gif krastelis negrazus,mazai kremo tebuvo like doh.gif ir isviso....
Gelytes ir lelyte dariau is pirktos cukrines mases papuosimams,daugiau nedaryciau,(ol sitos nesunaudosiu),labai trupejo gelyciu lapeliai,kita karta pati mase darysiu.
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2008 10 28, 20:18)
Stai mano tortukas,garsiai nesijuokit lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ir as noriu tokio tortuko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2008 10 28, 20:18)
Stai mano tortukas

Labai grazus!!! thumbup.gif
Atsakyti
EINA SVILPT ......kaip grazu wub.gif Super Daividija , viskas laaaabai grazu ir gelytes ir lapeliai ir ta lelka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tikras vaikiskas tortukas smile.gif
Atsakyti