[quote=West,2010 02 25, 14:51]
[quote=linlei,2010 02 24, 15:32]
Sveikos visos mamytes ...

Na mums sekasi PUIKIAI. Tikrai net negalvojau kad viskas taip gali sklandziai buti ... taip dar baisu dziaugtis ( zinot kai moteris tik suzino kad laukiasi ir dar lyg ir bijo visiems pasakyt) tai ir dabar esam laimingi be galo ..bet dar norisi elgtis ir kalbet labai atsargiai
Vaikiukas labai gerai i mus reaguoja .. na pabliovem tik pirmus kelis kartus kai reikejo eiti miegelio. Beje mes turim suniuka - buvo tokia itampa, kad vaikas gal bijos .. na ir vel viskas gerai ... glosto , sako caca

- nors zinoma, dar reikia ziuret, kad ju tarpusavio santykiai apsislifuotu

Valgom gerai, jau buvom ir pas gydytojus .. tiesiog baisi sloga ir kosuliukas - bet jau man panasu kad gereja ...
Dar tik lauke .. gal jis dar bijosi vaikas .. nes nori tik man ant ranku ir viskas .. o taip gerai butu kad jis pats pavaiksciotu ... reikes turbut vezima pajungt i pagalba .. kazkas irgi minejo, kad vezimas padejo lauke
[/quote]
labai smagu girdėti. Jausmas pažįstamas. Laimės kuo dideliausios, gal ir visko bus- bet džiaugsmas, kurį dabar turite yra didžiausias turtas. Ir jis visada bus. aš turiu galvoj jūsų vidinį džiaugsmą, pasitenkinimą, laimę. Sėkmės jums