Įkraunama...
Įkraunama...

Žingsnis į prekį link įvaikinimo

QUOTE(Londo @ 2010 02 24, 18:17)
bet as taip parasiau skyrelyje "Vaiko sveikatos stovis"  doh.gif  o cia klausia apie socialine padeti? Ar as ne taip kazka supratau? Aciu  4u.gif

Viskas gerai. Man paaiskino, kad cia galima parasyt "naslaitis" jeigu tikrai tik toks domina.
Atsakyti
QUOTE(kkrysty @ 2010 02 24, 22:15)
Viskas gerai. Man paaiskino, kad cia galima parasyt "naslaitis" jeigu tikrai tik toks domina.

Aciu uz atsakymus 4u.gif Supratau smile.gif tai gal galima rasyti, kad nesvarbu socialine padetis... Kadangi domina ne tik naslaiciai...
Atsakyti
QUOTE(Londo @ 2010 02 24, 21:38)
Aciu uz atsakymus  4u.gif  Supratau smile.gif tai gal galima rasyti, kad nesvarbu socialine padetis... Kadangi domina ne tik naslaiciai...

jei dar neparasei, tai gali parasyti kaip kazkas sake - "netekes tevu globos".
is kitos puses.. jei kazka sugalvosi keisti ar suprasi, kad kazkur parasei ko nebenori - po kursu (ir veliau) galesi keisti. vis tiek iki isvados po kursu sitas prasymas tik tam, kad tave i kursus siustu.
Atsakyti
[quote=linlei,2010 02 24, 15:32]

Sveikos visos mamytes ... 4u.gif Na mums sekasi PUIKIAI. Tikrai net negalvojau kad viskas taip gali sklandziai buti ... taip dar baisu dziaugtis ( zinot kai moteris tik suzino kad laukiasi ir dar lyg ir bijo visiems pasakyt) tai ir dabar esam laimingi be galo ..bet dar norisi elgtis ir kalbet labai atsargiai smile.gif
Vaikiukas labai gerai i mus reaguoja .. na pabliovem tik pirmus kelis kartus kai reikejo eiti miegelio. Beje mes turim suniuka - buvo tokia itampa, kad vaikas gal bijos .. na ir vel viskas gerai ... glosto , sako caca smile.gif - nors zinoma, dar reikia ziuret, kad ju tarpusavio santykiai apsislifuotu tongue.gif Valgom gerai, jau buvom ir pas gydytojus .. tiesiog baisi sloga ir kosuliukas - bet jau man panasu kad gereja ...
Dar tik lauke .. gal jis dar bijosi vaikas .. nes nori tik man ant ranku ir viskas .. o taip gerai butu kad jis pats pavaiksciotu ... reikes turbut vezima pajungt i pagalba .. kazkas irgi minejo, kad vezimas padejo lauke smile.gif
Atsakyti

Labai sveikinu tapus tevais! soske.gif visko dar bus,bet linkiu tik geru dienu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sri lanka: 25 vasario 2010 - 21:23
[quote=West,2010 02 25, 14:51]

Sveikos visos mamytes ... 4u.gif Na mums sekasi PUIKIAI. Tikrai net negalvojau kad viskas taip gali sklandziai buti ... taip dar baisu dziaugtis ( zinot kai moteris tik suzino kad laukiasi ir dar lyg ir bijo visiems pasakyt) tai ir dabar esam laimingi be galo ..bet dar norisi elgtis ir kalbet labai atsargiai smile.gif
Vaikiukas labai gerai i mus reaguoja .. na pabliovem tik pirmus kelis kartus kai reikejo eiti miegelio. Beje mes turim suniuka - buvo tokia itampa, kad vaikas gal bijos .. na ir vel viskas gerai ... glosto , sako caca smile.gif - nors zinoma, dar reikia ziuret, kad ju tarpusavio santykiai apsislifuotu tongue.gif Valgom gerai, jau buvom ir pas gydytojus .. tiesiog baisi sloga ir kosuliukas - bet jau man panasu kad gereja ...
Dar tik lauke .. gal jis dar bijosi vaikas .. nes nori tik man ant ranku ir viskas .. o taip gerai butu kad jis pats pavaiksciotu ... reikes turbut vezima pajungt i pagalba .. kazkas irgi minejo, kad vezimas padejo lauke smile.gif
[/quote]
Sveikinu 4u.gif O kokio amziaus vaikiuka norejote? kas jo tevai buvo? Ar viska tai pasako darbuotojai?
Atsakyti
[quote=West,2010 02 25, 14:51]

[/quote]

labai smagu girdėti. Jausmas pažįstamas. Laimės kuo dideliausios, gal ir visko bus- bet džiaugsmas, kurį dabar turite yra didžiausias turtas. Ir jis visada bus. aš turiu galvoj jūsų vidinį džiaugsmą, pasitenkinimą, laimę. Sėkmės jums 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, norėjau paklausti, ar po kursų ilgai laukėte išvadų? Mums kursai pasibaigė prieš mėnesį, bet niekaip nesulaukiame išvadų g.gif Skambinu, bet nekelia ragelio g.gif
Atsakyti
QUOTE(auklyte @ 2010 03 30, 18:10)
Sveiki, norėjau paklausti, ar po kursų ilgai laukėte išvadų? Mums kursai pasibaigė prieš mėnesį, bet niekaip nesulaukiame išvadų g.gif Skambinu, bet nekelia ragelio g.gif

mums sake, kad turi per menesi surasyti. nezinau pagal ka. panasiai i menesio pabaiga ir surase.
Atsakyti
Mums jau praėjo mėnuo g.gif Skambinsiu kasdien, gal kada pakels ragelį smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auklyte: 30 kovo 2010 - 18:22
QUOTE(auklyte @ 2010 03 30, 18:21)
Mums jau praėjo mėnuo g.gif Skambinsiu kasdien, gal kada pakels ragelį smile.gif

ir "grupiokams" neduoda isvadu? gal kitas tel. nr. yra, gal e-mail. negaliu tvirtinti, kad visi kursu rengejai turi parasyt per menesi. kai gavau isvada supratau, kad ten yra ka parasyt smile.gif
Atsakyti
Apie visus nežinau, bet pas kai kuriuos, net namie dar nebuvo apsilankę. Kažkaip jie visai neskuba verysad.gif O mums taip norisi, kad viskas greičiau vyktų smile.gif
Atsakyti