QUOTE(Palomina @ 2008 10 16, 22:02)
su spanguolem 16 lt, kakavinis 30 lt, o su jazminais 25 lt.. tik triju rusiu galima pasigaminti..
na seminarai tai brangus.. pvz kvepalu pradedantiesiems kainavo 240 lt, kitas pazengusiems 140 lt.. seminaras apie kvapus (kur ketvirtadieniais buna) tai irgi 240 lt (jei gerai prisimenu)..
o tie vakareliai kur pasigamint visko galima, tai ivairiai kainuoja.. tiksliau kainuoja tik tai ka pasigamini... pvz lupu balzamai 16 lt, 25 lt, 30 lt.. veido kremai ~40 lt, ir t.t.
Ačiū už kainas
Skaičiuosiu pinigėlius
Teisingai pameni, seminaras apie kvapus 240 Lt kainuoja.
Beje, o kaip ten baigėsi su tavo kvepalais? Darei su jais ką nors per seminarą ar palikai dar stovėti?
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 10 16, 22:20)
lapkricio 25 d.
-sia diena Laime uzrase toje knygeleje ir mane irase
man sake, kad kai moteriai nepatinka roziu kvapas (turima omeny naturalus, o ne tie sintetiniai) -tai gali buti del problemu su moteriskais hormonais
(
tycia atsukau savo roziu hidrolata -nu dieviskas kvapas )
Aš irgi užsirašiau lūpų balzamų gamybai
O rožių kvapas ir man dieviškas
Tik dar nenusprendžiau, ar labiau Damasko rožė patinka, ar Bulgarijos
Kai išsirinksiu, žinosiu, ką sau Kalėdoms pasidovanosiu. Ir taip pat laukiu kokosų
QUOTE(Atėnė @ 2008 10 17, 01:33)
Vėl nusipirkau BEMA šampūną nuo slinkimo. Ką galiu pasakyti bebaigdama pirmąjį buteliuką - plaukai vis tiek slenka
. Bet gerai tai, kad atauginėja daugybė mažučių plaukelių. Tarsi jie ką tik būtų išdygę
. Gal užsiauginsiu kada storas kasas.
Na, rožės dėmėm jau nemeta, bet vis tiek toks jausmas, kad Hauschka geriau
Gal po truputį priprasi?
Aš vakar specialiai uosčiau, uosčiau kedrų hidrolatą, visai man jis nieko.
Paprastas, neutralus kvapas. Galvoju nusipirkti, o dar ir išgyrė jį Laimė, kaip jau minėjai, kad labai tinka po skutimosi, ramina sudirgintą odą.
O dėl plaukelių ataugančių, tai... labai įdomu... tu jau nepyk, kažkaip ėmiau ir įsivaizdavau tave su daug mažyčių plaukelių, kaip čia:
Atsiprašau, vaizduotė įdomiai suveikė, rašau ir kikenu
QUOTE(ssaule @ 2008 10 17, 11:47)
bandau uzsiregistruoti KN svetaineje ir niekaip nepavyksta, vis raso, kad toks el. pasto pavadinimas jau yra. O prigalvojau jau paciu berazumiskiausiu
gal ten kazkas neveikia? Ar esate uzsiregistravusios?
Aš užsiregistravau be jokių problemų.