Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(linutiaaa @ 2008 10 17, 13:15)
kazkada irgi masciau, kodel taip skirtingai isvis snekama, vieni teigia, kad reikia tu kremu, kiti - kad isvis be nieko geriau, tik po - odos drekinimas, idomu kaip is tikruju g.gif

tikrai kad.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 10 16, 22:02)
4u.gif
su spanguolem 16 lt, kakavinis 30 lt, o su jazminais 25 lt.. tik triju rusiu galima pasigaminti..
4u.gif
na seminarai tai brangus.. pvz kvepalu pradedantiesiems kainavo 240 lt, kitas pazengusiems 140 lt.. seminaras apie kvapus (kur ketvirtadieniais buna) tai irgi 240 lt (jei gerai prisimenu)..
o tie vakareliai kur pasigamint visko galima, tai ivairiai kainuoja.. tiksliau kainuoja tik tai ka pasigamini... pvz lupu balzamai 16 lt, 25 lt, 30 lt.. veido kremai ~40 lt, ir t.t.

Ačiū už kainas 4u.gif Skaičiuosiu pinigėlius ax.gif
Teisingai pameni, seminaras apie kvapus 240 Lt kainuoja.
Beje, o kaip ten baigėsi su tavo kvepalais? Darei su jais ką nors per seminarą ar palikai dar stovėti?

QUOTE(kunigunda78 @ 2008 10 16, 22:20)
lapkricio 25 d.  ax.gif -sia diena Laime uzrase toje knygeleje ir mane irase  biggrin.gif
man sake, kad kai moteriai nepatinka roziu kvapas (turima omeny naturalus, o ne tie sintetiniai) -tai gali buti del problemu su moteriskais hormonais  ax.gif (tycia atsukau savo roziu hidrolata -nu dieviskas kvapas  wub.gif )

Aš irgi užsirašiau lūpų balzamų gamybai bigsmile.gif
O rožių kvapas ir man dieviškas wub.gif Tik dar nenusprendžiau, ar labiau Damasko rožė patinka, ar Bulgarijos g.gif Kai išsirinksiu, žinosiu, ką sau Kalėdoms pasidovanosiu. Ir taip pat laukiu kokosų wub.gif

QUOTE(Atėnė @ 2008 10 17, 01:33)
Vėl nusipirkau BEMA šampūną nuo slinkimo. Ką galiu pasakyti bebaigdama pirmąjį buteliuką - plaukai vis tiek slenka unsure.gif . Bet gerai tai, kad atauginėja daugybė mažučių plaukelių. Tarsi jie ką tik būtų išdygę biggrin.gif . Gal užsiauginsiu kada storas kasas.
Na, rožės dėmėm jau nemeta, bet vis tiek toks jausmas, kad Hauschka geriau ax.gif

Gal po truputį priprasi?
Aš vakar specialiai uosčiau, uosčiau kedrų hidrolatą, visai man jis nieko.g.gif Paprastas, neutralus kvapas. Galvoju nusipirkti, o dar ir išgyrė jį Laimė, kaip jau minėjai, kad labai tinka po skutimosi, ramina sudirgintą odą.
O dėl plaukelių ataugančių, tai... labai įdomu... tu jau nepyk, kažkaip ėmiau ir įsivaizdavau tave su daug mažyčių plaukelių, kaip čia:bis.gif Atsiprašau, vaizduotė įdomiai suveikė, rašau ir kikenu 4u.gif 4u.gif

QUOTE(ssaule @ 2008 10 17, 11:47)
bandau uzsiregistruoti KN svetaineje ir niekaip nepavyksta, vis raso, kad toks el. pasto pavadinimas jau yra. O prigalvojau jau paciu berazumiskiausiu doh.gif
gal ten kazkas neveikia? Ar esate uzsiregistravusios?

Aš užsiregistravau be jokių problemų.
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2008 10 17, 00:33)
Vėl nusipirkau BEMA šampūną nuo slinkimo. Ką galiu pasakyti bebaigdama pirmąjį buteliuką - plaukai vis tiek slenka unsure.gif . Bet gerai tai, kad atauginėja daugybė mažučių plaukelių. Tarsi jie ką tik būtų išdygę biggrin.gif . Gal užsiauginsiu kada storas kasas.

plauku slinkimas nera taip lengvai sustabdomas, na, jei kas atrastu tokia stebuklinga priemone, praneskit, as ir noreciau tokios biggrin.gif pamenu kazkada kai baisiai jie man slinko, tai tik po visokeriopo lepinimo gal po kokiu poros men apmazejo unsure.gif o cia pirmas geras pozymis, jei yra atauginejanciu plaukuciu, vadinasi, viskas i geraja puse 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 10 17, 13:15)
kazkada irgi masciau, kodel taip skirtingai isvis snekama, vieni teigia, kad reikia tu kremu, kiti - kad isvis be nieko geriau, tik po - odos drekinimas, idomu kaip is tikruju g.gif

Tie soliariumui skirti kremai yra įvairūs: vieni skatina įdegimą, kiti daro įdegį gražesnį, dar kiti sako kad apsaugo nuo tų kenksmingų spindulių, bet kiek žinau soliariume tik kenksmingi spinduliai UV ir jei nuo jų apsaugo tai turbūt nelabai įdegsi. Tai manau kad pastarieji yra apgaulė su nebloga kaina.
Aš ir girdėjau kad negalima aliejais prieš soliariumą teptis, bet kodėl - nežinau, o po soliariumo odą BŪTINA drėkinti ir čia jau nesvarbu kuo, svarbu drėkinti.

O plaukų slinkimas nėra susilpnėjusio folikulo požymis? Žinau kad nuo plikimo gelbsti masažai, reikia stimuliuoti galvos odą. Gal tai ir gelbėtų šiaip slenkantiems plaukams g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kašariukė: 17 spalio 2008 - 14:08
o koki ea patartumet imaisyt i sampuna ir naudot slenkanties plaukams? lyg ir rozmarinu tiktu g.gif
Papildyta:
mergaites, praneskit, kai KN jau tures kokosu alieju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2008 10 17, 15:19)
o koki ea patartumet imaisyt i sampuna ir naudot slenkanties plaukams? lyg ir rozmarinu tiktu  g.gif

dar levandos labai giriamos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2008 10 17, 16:19)
mergaites, praneskit, kai KN jau tures kokosu alieju  mirksiukas.gif

Pranešim mirksiukas.gif Aš ten kas savaitę vaikštau ax.gif
Atsakyti
rašiau rašiau ir nesugebėjau išsaugoti sad.gif

merginos, praneškit kai KN gaus kokosų aliejaus - dėl rankų apsaugos ir man labai aktualu ax.gif

linutiaaa mane suintrigavo su Weledos rozmarininiu šampūnu, reiks nusipirkti pakeitimui smile.gif Logonos vaikiškas labai lengvus plaukus padaro, jų nesugludina.

vakar išsimaudžiau su pačiuliu kvepiančiu Logonos moliu, išsiploviau juo galvą - šiandien plaukai kaip naujai gimę biggrin.gif Padariau išvadą, kad molis yra labai gerai plaukams, kai retokai jį naudoji. Priešingu atveju išsausina plauką.

plaukų augimą stimuliuoja toks prietaisas, tik nepamenu, kaip jis vadinasi. Tokia rankena su stikliniu antgaliu, per kurį eina silpna elektros srovė. Antgalių tų būna ir šukų formos, bet nieko negaliu pasakyti, ar veikia ir kaip sad.gif
Atsakyti
A, aš ir prisiminiau. Išmeginau vakar SANTE dantų pasta. Labai maloni, silpnas kvapas/skonis. Dabar nepamenu pipirmėčiu ar mėtų pastą pirkau, ėmiau ta kuri lengvesnė. Prisiminė kažkaip vasaras pas močiutę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 10 17, 16:01)
linutiaaa mane suintrigavo su Weledos rozmarininiu šampūnu, reiks nusipirkti pakeitimui smile.gif Logonos vaikiškas labai lengvus plaukus padaro, jų nesugludina.

thumbup.gif dar man labai idomu kada butu isbandyti kastonu g.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 10 16, 22:55)
as turiu toki issisaugojus (toki buvo kazkas imetes, pati dar jo nesu darius  ax.gif )
PEELINGAS Pylingas:
Kokoso drozliu ir ryziu rupiu miltu(panasu, kad pasmulkinti dribsniai) po sauksta
nerolio hidrolato berodas 25 ml
kokosu aliejaus5ml
keli lasaigripfrutu seklu ekstrakto
jazminu EA
ir da kazkoks EA- nepamenu... -lasu skaiciu teks paciai nusistatyti  ax.gif

aciu 4u.gif reiks bandyt

QUOTE(ssaule @ 2008 10 17, 10:47)
bandau uzsiregistruoti KN svetaineje ir niekaip nepavyksta, vis raso, kad toks el. pasto pavadinimas jau yra. O prigalvojau jau paciu berazumiskiausiu doh.gif
gal ten kazkas neveikia? Ar esate uzsiregistravusios?

man irgi taip buvo doh.gif bandziau ir su yahoo pastu ir su hotmail.. tai po to susikuriau dar ir gmail biggrin.gif su siuo pavyko prisiregistruot i KN puslapi

QUOTE(SOFIJA5 @ 2008 10 17, 14:07)
Ačiū už kainas 4u.gif Skaičiuosiu pinigėlius ax.gif
Teisingai pameni, seminaras apie kvapus 240 Lt kainuoja.
Beje, o kaip ten baigėsi su tavo kvepalais? Darei su jais ką nors per seminarą ar palikai dar stovėti?

na kvepalai dar stovi (ir pirmieji, ir antrieji) biggrin.gif kadangi pirmuosius galima maisyt tik su vasku arba simondsijom, tai man sake maisyt su simondsijom, nes neblogai padariau biggrin.gif sake vaskas labiau tinka tiems kvepalams, kuriems reikia kazka "uzmaskuot" biggrin.gif tai va ir laikysiu dar toliau..
o kita penktadieni einu su savo antraisiais (vaisiniais) kvepalais (pasidarem dvieju rusiu, is tu paciu alieju, tik proporcijas keitem), tai jau uzpilsim alkoholiu juos.. nors sake, alkoholiu leis uzpilti tik tiems, kuriu kvepalai gerai gavosi, nes jei ten kokia nesamone isejo ir dar alkoholiu uzpiltu, tai sake alkoholis dar labiau isryskina visas klaidas.. bet man tai manau viskas ok su kvepalais smile.gif bus purskiami biggrin.gif
oi kaip nekantrauju isbandyti savo kveplus bigsmile.gif nes pasibaige mano visi tureti kvepalai, tai dabar laukiu labai savo naujuju savos gamybos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 10 17, 16:01)
Padariau išvadą, kad molis yra labai gerai plaukams, kai retokai jį naudoji. Priešingu atveju išsausina plauką.

O pas mus, kur yra tie šampūnai iš Ciel d' Azur su baltuoju moliu, tai molio įdėta ir į sausiem ir į riebiems plaukams skirtus šampūnus, tik riebiems pridėta daug daugiau. Molis ne tik, kad nuriebina, bet jis balansuoja, tai tikriausiai reikia labai tiksliai nustatyti, kiek jo dėti, kad riebius nuriebintų, o sausus padrėkintų.
Atsakyti