Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(linutiaaa @ 2008 10 16, 20:42)
visgi gerai viskas su ta primavera manai? nesu susidurus.
o del moterisku hormonu pirma karta girdziu unsure.gif

todel ir klausiu, nes neteko matyti ax.gif ir nezinau kas ten su ta sudetim
roziu EA yra laikomas paciu moteriskiausiu -matomai tai susije g.gif
Atsakyti
gal kuri turit veido sveitiklio su ryziais ir migdolais recepta is KN? noreciau pasidaryti, bet recepto nezinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 10 16, 21:24)
gal kuri turit veido sveitiklio su ryziais ir migdolais recepta is KN? noreciau pasidaryti, bet recepto nezinau  blush2.gif

as turiu toki issisaugojus (toki buvo kazkas imetes, pati dar jo nesu darius ax.gif )
PEELINGAS Pylingas:
Kokoso drozliu ir ryziu rupiu miltu(panasu, kad pasmulkinti dribsniai) po sauksta
nerolio hidrolato berodas 25 ml
kokosu aliejaus5ml
keli lasaigripfrutu seklu ekstrakto
jazminu EA
ir da kazkoks EA- nepamenu... -lasu skaiciu teks paciai nusistatyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2008 10 16, 08:17)
O jei ne pasalptis, ką dar pirkai? Nes aš kažkaip supratau, kad pirkai dar kažką, o pasidalinai įspūdžiais tik apie hidrolatus...

Vėl nusipirkau BEMA šampūną nuo slinkimo. Ką galiu pasakyti bebaigdama pirmąjį buteliuką - plaukai vis tiek slenka unsure.gif . Bet gerai tai, kad atauginėja daugybė mažučių plaukelių. Tarsi jie ką tik būtų išdygę biggrin.gif . Gal užsiauginsiu kada storas kasas.

QUOTE(kunigunda78 @ 2008 10 16, 20:20)
Zinok, ir man kedro paliko nelabai koki ispudi, tad pries perkant teks ir MB imti kartu, kad jam itiktu  ax.gif
Ar roziu vandeni dar bandei? Gal jau geriau oda ji priima?

Manau TB kedro hidrolatas nepatiks. Maniškis apie jo kvapą pasakė lygiai tą patį, ką ir aš. Tik skirtumas tas, kad jei aš būčiau apie tai užsiminusi pirmoji, jis jo tikrai nenaudotų, o dabar kenčia lotuliukas.gif . Vis sakau, kad kedras labai gerai, stebuklingas ir t.t. hihihi.gif
Na, rožės dėmėm jau nemeta, bet vis tiek toks jausmas, kad Hauschka geriau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atėnė: 16 spalio 2008 - 23:34
Mano gyvenimas "apsiverte" biggrin.gif kai netycia supermamoje pasiskaiciau apie naturalia kosmetika,visokias kenksmingas medziagas ir tp,zinokit tiesiog uzsiprogramavo smegenyse,ismeciau visus avonus,kai su siaubu paskaiciau sudetys ir kaip as visa tai galejau tepti ant savo odos doh.gif pamazu pereinu prie naturalesniu priemoniu,na negaliu pasakyti kad viska naudosiu is ekologiskos kosmetikos pvz dekoratyvines ar dar kai ko,manau nebutina iskart pulti prie visko ekologisko,jau labai gerai ir tai kad zymiai sumazinau kenksmingu medziagu naudojima...ismokau tokio dalyko kaip sudeties skaitymas ir labai dekinga uz tai SM nes anksciau skaiciau tik pavadinimus(reklamu auka doh.gif ) dabar jau jeigu perku kazka ne 100% naturalaus tai ziuriu kad sudety butu kuo daugiau alieju ir pan ir kuo maziau kenksmingu medziagu,dar pastebejau kad pradejo labai nepatikti tie sintetiniai,chemijos kvapai schmoll.gif ....dabar man idealus toks variantas:ekologiska kosmetika ir kai kas is naturalesnes pvz loccitane,net gyvenimas malonesnis pasidare,nes naudoju tai kas tikrai naudinga odai wub.gif o ne gyvenu apgaulingame chemijos pasaulyje biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mari21: 17 spalio 2008 - 00:13
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 10 16, 21:20)
roziu otto (pasidarysiu roziu aliejuka)

kas čia tokio? o aliejukas kam bus skirtas? ax.gif
Atsakyti
LABAI LABAI ACIU UZ PATARIMUS 4u.gif
Atsakyti
bandau uzsiregistruoti KN svetaineje ir niekaip nepavyksta, vis raso, kad toks el. pasto pavadinimas jau yra. O prigalvojau jau paciu berazumiskiausiu doh.gif
gal ten kazkas neveikia? Ar esate uzsiregistravusios?
Atsakyti

I Soliariumus turbut neveikastote... sito as negaliu atsisakyti..einu 1 kart i savaite arba i dvi savaites...

Gal kuri lankotes...patarkite kokius kremus ar aliejus renkates....

Atsakyti
Soliarumas laaabai kenkia odai-tai kazi ar kas is naturalisciu i ji vaiksto g.gif
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2008 10 16, 23:33)
Manau TB kedro hidrolatas nepatiks. Maniškis apie jo kvapą pasakė lygiai tą patį, ką ir aš. Tik skirtumas tas, kad jei aš būčiau apie tai užsiminusi pirmoji, jis jo tikrai nenaudotų, o dabar kenčia lotuliukas.gif . Vis sakau, kad kedras labai gerai, stebuklingas ir t.t. hihihi.gif

o kaip poveikis -is ties stebuklingas, nes del tokio poveikio pakentetu rolleyes.gif

QUOTE(Monica @ 2008 10 17, 08:58)
kas čia tokio? o aliejukas kam bus skirtas? ax.gif

cia yra roziu absoliutas (naujo derliaus is Bulgarijos), labai nuostabaus kvapo (kaina ir nuostabi cool.gif 1ml virs 100 lt) -planuoju pasidaryti kokiu 5 % aliejuka, kuriuo karta per savaite po molio pasitepciau veida, kakla ir dekolte

QUOTE(ssaule @ 2008 10 17, 09:47)
bandau uzsiregistruoti KN svetaineje ir niekaip nepavyksta, vis raso, kad toks el. pasto pavadinimas jau yra.

esu prisiregistravusi be jokiu problemu
QUOTE(Alien @ 2008 10 17, 11:19)
I Soliariumus turbut neveikastote... sito as negaliu atsisakyti..einu 1 kart i savaite arba i dvi savaites...
Gal kuri lankotes...patarkite kokius kremus ar aliejus renkates....

naturaliu kremu nera, o alieju soliariumuose negalima naudoti
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 10 17, 13:01)
naturaliu kremu nera, o alieju soliariumuose negalima naudoti

kazkada irgi masciau, kodel taip skirtingai isvis snekama, vieni teigia, kad reikia tu kremu, kiti - kad isvis be nieko geriau, tik po - odos drekinimas, idomu kaip is tikruju g.gif
Atsakyti