QUOTE(Alien @ 2008 10 16, 14:04)
PATARKITE
1. Kokia dekoratyvine kosmetika naudojate? tiek ieskojau kol atradau savo megiamus, o pasirodo jie....Tusa, seseliai.... o kaip su pudra juk ja taip sunku pasirinkti....
2. Kokius prausiklius naudojate intymiai higienai?
3. Kokias priemones naudojate plauku prieziurai? Pas mane sviesinti ilgi plaukai...
4. Ka naudojate krutines prieziurai?
5. ka naujate koju prieziurai?
Kunui pradejau naudoti ivairius nerafinuotus aliejus...
Apie veido kremus siek tiek aisku... (kol kas dar baigineju Kanebo)..aisku kol nepradejau
1. Kokia dekoratyvine kosmetika naudojate? tiek ieskojau kol atradau savo megiamus, o pasirodo jie....Tusa, seseliai.... o kaip su pudra juk ja taip sunku pasirinkti....
2. Kokius prausiklius naudojate intymiai higienai?
3. Kokias priemones naudojate plauku prieziurai? Pas mane sviesinti ilgi plaukai...
4. Ka naudojate krutines prieziurai?
5. ka naujate koju prieziurai?
Kunui pradejau naudoti ivairius nerafinuotus aliejus...
Apie veido kremus siek tiek aisku... (kol kas dar baigineju Kanebo)..aisku kol nepradejau
1. is dekoratyvines naudoju hauschka (bronzanta, biria pudra) (gali beje sia temele paskaitineti, labai daug mergaiciu atsiliepimu rasi)
2. intymiai higienai kitos merginos tiesiog nieko nenaudoja, beje, kazkur siuose psl kaip tik buvo apie tai kalbeta, apie pasirinkima siu priemoniu Lietuvoje, deja, nelabai gausus... as si naudoju ir labai patenkinta, sis beje, ji siunciausi per julyska, kuri mums pagelbsti su uzsakymais.
3. del plauku labai individualu, sunku patarti , reikia meginti, man daugiau purinantys patinka: weledos rozmarinai, logonos vaikiskas sampunas
4. krutinei atskirai nieko nenaudoju, gauna ta pati, ka ir likes kunas, koki aliejuka, ar kuno losjona
5. kojoms visai nieko hauschkos kremukas buvo, bet dabar taip pat labai patinka is kvapu namu sviestmedzio aliejus.
Beje, tikrai paskaitinek kvapu namu psl. ten tikrai yra vertu demesio dalykeliu, kad ir kokosu, monoi aliejus plaukams palepinti, visokie misinukai veidui pagal odos tipa, hidrolatai labai labai liuks dalykelis
Siaip as is pradziu daug daug skaiciau kitu mergaiciu nuomones, rinkausi daugiausiai pagyru surinkusius ir bandziau, taip vis dar iki siol bandau atsirinkti sau tai, kas odelei labiausiai tiktu ir patiktu
sekmes renkantis