Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Alien @ 2008 10 16, 14:04)
PATARKITE

1. Kokia dekoratyvine kosmetika naudojate?  tiek ieskojau kol atradau savo megiamus, o pasirodo jie....Tusa, seseliai.... o kaip su pudra juk ja taip sunku pasirinkti....
2. Kokius prausiklius naudojate intymiai higienai?
3. Kokias priemones naudojate plauku prieziurai? Pas mane sviesinti ilgi plaukai...
4. Ka naudojate krutines prieziurai?
5. ka naujate koju prieziurai?
Kunui pradejau naudoti ivairius nerafinuotus aliejus...
Apie veido kremus siek tiek aisku... (kol kas dar baigineju Kanebo)..aisku kol nepradejau  blush2.gif

1. is dekoratyvines naudoju hauschka (bronzanta, biria pudra) (gali beje sia temele paskaitineti, labai daug mergaiciu atsiliepimu rasi) 4u.gif
2. intymiai higienai kitos merginos tiesiog nieko nenaudoja, beje, kazkur siuose psl kaip tik buvo apie tai kalbeta, apie pasirinkima siu priemoniu Lietuvoje, deja, nelabai gausus... verysad.gif as si naudoju ir labai patenkinta, sis 4u.gif beje, ji siunciausi per julyska, kuri mums pagelbsti su uzsakymais.
3. del plauku labai individualu, sunku patarti unsure.gif , reikia meginti, man daugiau purinantys patinka: weledos rozmarinai, logonos vaikiskas sampunas thumbup.gif
4. krutinei atskirai nieko nenaudoju, gauna ta pati, ka ir likes kunas, koki aliejuka, ar kuno losjona ax.gif
5. kojoms visai nieko hauschkos kremukas buvo, bet dabar taip pat labai patinka is kvapu namu sviestmedzio aliejus.
Beje, tikrai paskaitinek kvapu namu psl. ten tikrai yra vertu demesio dalykeliu, kad ir kokosu, monoi aliejus plaukams palepinti, visokie misinukai veidui pagal odos tipa, hidrolatai labai labai liuks dalykelis thumbup.gif
Siaip as is pradziu daug daug skaiciau kitu mergaiciu nuomones, rinkausi daugiausiai pagyru surinkusius ir bandziau, taip vis dar iki siol bandau atsirinkti sau tai, kas odelei labiausiai tiktu ir patiktu 4u.gif
sekmes renkantis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 16 spalio 2008 - 14:24
QUOTE(katutis @ 2008 10 16, 12:34)
pradėjau į naują sporto klubą vaikščioti, tai toje sintetinių kvapų maišalynėje tikriausiai kaip visiška nabagė atrodau biggrin.gif

labai tiksliai apibudinta biggrin.gif cia kaip kuklumo pamoka, zinai kad turi geriau bet juk nepradesi garsiai rekti moteros ziurekit kuom nuodyjates! taigi uzdarytu lotuliukas.gif
siaip man baseine tokia situacija pazistama, kaip moteriskes isdidziai issitraukia lorealio krema (nu taigi LOREALIS!) ir demonstratyviai juo tepasi, griuk negyvas lotuliukas.gif
bet nors geriausiu noru vedama kiekvienam nepaaiskinsi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 16 spalio 2008 - 14:42
PATARKITE

1. Dekoratyvinė - Hauschkos ir lūpoms blizgis iš Nvey smile.gif Aišku, su pudra bus problemų, jei panorėsi kas sezoną vis naują atradimą nusipirkti, bet jei maskuoti ir nuimti blizgesį - atsitaikysi be problemų smile.gif
2. Plaukams numeris vienas asmeniškai man - Logonos vaikiškas šampūnas, kvepiantis persikais rolleyes.gif
3. Krūtinei - fiziniai pratimai tongue.gif ir kūno sviestai, losjonai biggrin.gif
4. Kojoms naudoju kūno sviestus, aliejus: monoi smile.gif
5. Veidui kremai - Hauschkos smile.gif

QUOTE(Odora @ 2008 10 16, 15:41)
siaip man baseine tokia situacija pazistama, kaip moteriskes isdidziai issitraukia lorealio krema (nu taigi LOREALIS!) ir demonstratyviai juo tepasi, griuk negyvas lotuliukas.gif

čia tai geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

matau, kiek visko nesveiko, nereikalingo ir perteklinio yra naudojama smile.gif O aš nueinu į dušą, nusiplaunu švariai tik su vandeniu makiažą ir paskui atrodau normaliai, o ne kaip katinas viena juoda, kita švaria akim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 10 16, 13:14)
ir dar nepaminejau, kad jei ir budavo koks poveikis, tai tik laikinas, greit nusivilti tekdavo verysad.gif

Tikrai labai taikliai pasakyta. Aš irgi anksčiau turėjau žymiai daugiau priemonių. O dabar turiu tik tai, ką naudoju kasdien ar kartą per savaitę.
QUOTE(katutis @ 2008 10 16, 13:34)
pradėjau į naują sporto klubą vaikščioti, tai toje sintetinių kvapų maišalynėje tikriausiai kaip visiška nabagė atrodau biggrin.gif

Man sporto klube lygiai tas pats. Dušuose kartais kai atsineša merginos dušo gelius tų aitrių sintetinių kvapų, kad net silpna pasidaro, o dar tų putų jūra...
Kažkada šalia mano spintelės viena mergina tepėse kūną berods avono (pagal kvapą) kremu, tai man taip nosį pradėjo kutenti. Nusičiaudėjau vieną kartą. Ji man sako-į sveikatą. Po poros minučių vėl apčy lotuliukas.gif
QUOTE(Alien @ 2008 10 16, 15:04)

Kokia dekoratyvine kosmetika naudojate? Dekoratyvinė visa dr.Hauschka. Nors turiu ir šešėlius, ir birią pudrą, pravedimus akims, bet kasdien naudoju tik tušą ir antakių liniją paryškinu dr.hauschka stone collection 1 spalva. Jeigu kur nors keliauju vakare arba šiaip noriu pasipuošti, tai dedu daugiau bronzato, vėliau vietomis prigesinu biria pudra, o akis įrėminu tai su skystu pravedimu tai smokey eye. Beje, stone collection tam labai tinka mirksiukas.gif
Kokius prausiklius naudojate intymiai higienai? Nenaudoju nieko. Tiesa pasakius, niekada nenaudojau. Geriausia yra vanduo. Nebent yra kažkokios problemos ax.gif
Kokias priemones naudojate plauku prieziurai? Vietoj kaukių-aliejai, šampūnai įvairūs, bet kaip jau merginos sakė, labai sunku atitaikyti ir priderinti prie savo plaukų.
Ka naudojate krutines prieziurai? Kaip ir katutis - sportą biggrin.gif Atskirai nieko neturiu, pasitepu kartais tuo pačiu kremu/aliejuku kaip ir kūną.
ka naujate koju prieziurai? Šiuo metu turiu pienelį florame (tepu visą kūną, bet kojoms ypač blauzdoms tenka daugiau tepti, jos pas mane sausos), bet man jis per lengvas šaltuoju metu (vasarą buvo pats tas). Mano favorintas logonos sviestas. Dar patinka ir aliejai kūnui ypač monoi. Pėdoms - tik sviestmedis, visa kita man per silpnai drėkina.
Veidui - visos priemonės dr.hauschka labai patinka ir tinka.

Aš viską greitai tai išdalinau, tai išmečiau. Nes žinojau, kad tikrai ne optimizuosiu. Buvo gaila, pvz, tepti plaukus su natūraliais aliejais, paskui išsiplauti natūraliu šampūnu, o paskui galiukus patepti, pvz, aliejuku prifarširuotu silikono. Tada nėra jokio poveikio. O ir visi aliejai nueina velniop.
--------------------------------------------------

Vakar nusipirkau UT dantų pastą su eukaliptais. Vos tik pateko pasta ant dantų, burnoj toks skonis lyg ką tik būčiau nulipus nuo dantistės kėdės doh.gif Putoja gerai, bet pats skonis manęs vos nepribaigė. Galvojau eukaliptai kaip duos gaivos, o jų beveik nesijautė biggrin.gif O ir pati dantų pasta tokia balta balta. Kai baigiau valytis dantis, tai jie tokie sausi atrodė - gal čia nuo tos kreidos, kuri įeina į sudėtį, nežinau. na, nepatiko cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doufyl: 16 spalio 2008 - 16:17
O as va galiu pasigirt irgi pradejusi naudot hauschkos tusa ir ruza wub.gif Na siandien tik pirma diena,bet pirmas ispudis visai liuks ax.gif Aisku siektiek patepe paakius i antra dienos puse...bet maniau,kad bus tikrai blogiau smile.gif Gaila mano draugei neisejo suzinot apie kitu firmu tusus,nes konsultante kur ji pirko tusa buvo arba naujoke,arba nelabai domisi naturalia kosmetika verysad.gif
Intymiai higienai irgi jau laaabai senai naudoju tik vandeniuka ir baigesi visos bedos su kazkokios neaiskios kilmes niezejimais ir isskyrom unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 10 16, 15:14)

3. del plauku labai individualu, sunku patarti unsure.gif , reikia meginti, man daugiau purinantys patinka: weledos rozmarinai, logonos vaikiskas sampunas thumbup.gif

O, ir kaip tau tas vaikiškas, nes aš irgi tik purinančių ieškau biggrin.gif Ar gerai papurina, nenušvelnina per daug plaukų tau? 4u.gif Ir kuris tau geriausias? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gizma @ 2008 10 16, 10:34)
.html[/url]
Kadangi man vokietija uz 70 km, tai lapkriti ruosiuosi vaziuoti i didele biokrautuve. Kiek suisradau internete, pasirinkimas joje daug didesnis nei belgijoje (bet velgi problema - vokieciu kalba (visos naudojimosi instrukcijos ir pan. rasomos tik ta kalba))
Lauksiu atsiliepimu apie apsipirkima briuselyje mirksiukas.gif

i kokia važiuosi g.gif .Tikrai ne viskas rasoma tik vokieciu kalba schmoll.gif .Dr. Hauschka tikrai kiekvienoje dezuteje yra vertimai i kelias kalbas, ir Weleda neperseniausia pirkau tai irgi buvo vertimas i kelias kalbas ax.gif
Papildyta:

Kokia dekoratyvine kosmetika naudojate? Dr.Hauschka seselius ,tusa ,piestukus ,lupdazius ,blisgesi ,pudra ,bronzanta
Kokius prausiklius naudojate intymiai higienai? vandeni
Kokias priemones naudojate plauku prieziurai? gaila is naturaliu produktu dar neatradau kuris tiktu mano plaukams verysad.gif , bet neprarandu vilties biggrin.gif
Ka naudojate krutines prieziurai?nieko
ka naujate koju prieziurai? nieko

rankoms naudoju Dr.hauschkos krema thumbup.gif , kunui nieko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2008 10 16, 18:10)
O, ir kaip tau tas vaikiškas, nes aš irgi tik purinančių ieškau biggrin.gif Ar gerai papurina, nenušvelnina per daug plaukų tau? 4u.gif Ir kuris tau geriausias? smile.gif

su vaikisku tai tikrai zinok kaip vaiku plaukai gaunasi biggrin.gif tokie labai labai lengvi ir purus, svelnus (nepasakyciau, kad per daug), gali nebent tas lengvumas nepatikt, as kai juo issiplaunu ir dar uzsidedu laveros mangu kauke, tada plaukas igauna toki svori, vienu zodziu, tada jauciasi, kad kazka ant galvos turi biggrin.gif o su weledos, plaukas irgi tikrai pakankamai purus, bet jis buna toks lyg siurkstesnis, kaip rase ir kitos merginos lyg linkes veltis. Siaip kazkaip neatsisakyciau nei vieno ax.gif man labai patinka juos pakaitomis naudoti. bet tarkim man labiau patinka jie nei koks logonos su medum ir alum, po situ dvieju antra vieta turbut uzimtu logonos su bambukais kazkada turetas.
Atsakyti
QUOTE(Bremen @ 2008 10 16, 18:01)
i kokia važiuosi  g.gif .Tikrai ne viskas rasoma tik vokieciu kalba  schmoll.gif .Dr. Hauschka tikrai kiekvienoje dezuteje yra vertimai i kelias kalbas, ir Weleda neperseniausia pirkau tai irgi buvo vertimas i kelias kalbas  ax.gif

Vaziuosiu i Aachena stai cia http://www.biomarkt-vital.de/
Weledos ir Hauschkos ir belgijoje pilna. Ieskau ko nors, ko cia nerandu. Pvz. prekybos centre Real (irgi vokietijoje) nusipirkau santes kauke. Naudojimo instrukcija tik vokiskai (su vokieciu nera taip blogai, kaip su prancuzu - olandu ir vokieciu kalbos turi panasiu zodziu). O sitoje bioparduotuveje, kaip suprantu, rasiu ir sante, ir logona, ir kitokiu vokisku gamintoju bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 10 16, 00:37)
saunuole  thumbup.gif

4u.gif

QUOTE(SOFIJA5 @ 2008 10 16, 09:17)
Ačiū, kad patirtimi pasidalinai bigsmile.gif  Aš labai tikiuosi, kad šiandien jau bus sudarytas lapkričio mėnesio grafikas. Noriu lūpų balzamus gaminti!

Palomina, o kiek kainavo balzamai 4u.gif Man dabar reikai pinigėlius kaupti, tai norėčiau žinoti.

su spanguolem 16 lt, kakavinis 30 lt, o su jazminais 25 lt.. tik triju rusiu galima pasigaminti..

QUOTE(smiltpeliuke @ 2008 10 16, 10:45)

Oi koks fainumėlis  bigsmile.gif

4u.gif

QUOTE(Alien @ 2008 10 16, 11:16)
Kur tokie seminarai vyksta?  blush2.gif

Kvapu namuose smile.gif bet jau darosi sunkoka uzsirasyti lotuliukas.gif

PATARKITE
1 - Kokia dekoratyvine kosmetika naudojate?
2 - Kokius prausiklius naudojate intymiai higienai?
3 - Kokias priemones naudojate plauku prieziurai?
4 -Ka naudojate krutines prieziurai?
5 -ka naujate koju prieziurai?
6 - Kunui pradejau naudoti ivairius nerafinuotus aliejus...
7 - Apie veido kremus siek tiek aisku... (kol kas dar baigineju Kanebo)..aisku kol nepradejau  blush2.gif

1 - dekoratyvine naudoju ivairia (ir naturalia, ir nenaturalia).. viskas ka turiu is naturalios dekoratyvines, tai - Hauschka
2 - nenaudoju
3 - labiausiai patinka Weleda rozmarinu serija (sampunas, aliejine kauke ir vandenelis), dar va atradau Druide purskiama kondicionieriu.. aisku vis isbandau kazka naujo, nes noriu atrast ka nors kas pakeistu Weleda biggrin.gif nes nusibosta gi tas pats per ta pati.. plaukams dar vietoj dedu Monoi alieju arba kokosu..
4 - nieko ypatingo.. ta pati ka ir kuno odai
5 - kojoms irgi nieko ypatingo.. ta pati ka ir kuno odai biggrin.gif
6 - as irgi pamegau aliejus.. turiu monoi ir kokosu aliejus, tai jais ir tepliojuosi.. vasara naudojau Madara lengvai drekinanti kuno kremuka thumbup.gif
7 - veida prausiu Druide muilu su ozkos pienu ir migdolais, tonika atstoja - hidrolatai is KN, kremai --> dabar turiu Weledos drekinanti su migdolais ( thumbup.gif ), Weledos drekinanti su irisais (pirkau maza pakuote (10 ml) pabandyt), dar turiu Emeraude kremu meginuku (Vergine pridejo nemazai biggrin.gif 4u.gif ) na ir riebios odos aliejuku misini turiu is KN.. naudoju pagal poreikius.. tiksliau siuo metu naudoju Emeraude meginukus rytais, o vakarais tepu veida aliejuku is KN.. veido kaukes is Hauschaka (molio ir rejuvenating)

QUOTE(Kašariukė @ 2008 10 16, 14:24)
Ech, kaip smagu. Kiek kainuoja tie seminarai. Kiek žiūrėjau tai jie tik darbo dienom būna sad.gif o man mokslai po darbo sad.gif

na seminarai tai brangus.. pvz kvepalu pradedantiesiems kainavo 240 lt, kitas pazengusiems 140 lt.. seminaras apie kvapus (kur ketvirtadieniais buna) tai irgi 240 lt (jei gerai prisimenu)..
o tie vakareliai kur pasigamint visko galima, tai ivairiai kainuoja.. tiksliau kainuoja tik tai ka pasigamini... pvz lupu balzamai 16 lt, 25 lt, 30 lt.. veido kremai ~40 lt, ir t.t.
tik aisku uzsirasyt butinai reikia is anksto.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2008 10 15, 21:02)
Jėzau, merginos, aš labai atsiprašau, tikrai nenorėjau pasakyti, kad KN smirda. Labai gerbiu Laimę, tai ką ji daro ir nenorėjau nieko įžeist. Tiesiog kedro hidrolatas man tikrai nekvepia, o prieš užeinant į KN kaip tik jis ir buvo papurkštas, todėl taip ir pasirodė 4u.gif .
Na, lauksiu susidraugavimo su naujaisiais savo pirkiniais smile.gif .

Zinok, ir man kedro paliko nelabai koki ispudi, tad pries perkant teks ir MB imti kartu, kad jam itiktu ax.gif
Ar roziu vandeni dar bandei? Gal jau geriau oda ji priima?

QUOTE(doufyl @ 2008 10 15, 21:48)
o argano aliejaus galima irgi KN pirkti? ir ar sezamų aliejus tik plaukus padaro švelnius ar dar ir drėkina? 4u.gif
man atrodo primavera nėra geros sudėties. mačiau yra pilaitėje (kaip tik šiandien buvau)

ne, KN argano neteko matyti, jo esu maciusi tik bioboutique Florame firmos 100 % naturalu ir sertifikuota, kazkas virs 50 lt
greiciausiai, kad ir drekina, nes plaukai tikrai po ju atrodo. Sake, kad jis itin vertinamas ajurvedoje (jie ten labai megsta galvos masazus su aliejais ax.gif )
o kas negerai primaveroj g.gif

QUOTE(SOFIJA5 @ 2008 10 16, 08:17)
Ačiū, kad patirtimi pasidalinai bigsmile.gif  Aš labai tikiuosi, kad šiandien jau bus sudarytas lapkričio mėnesio grafikas. Noriu lūpų balzamus gaminti!

lapkricio 25 d. ax.gif -sia diena Laime uzrase toje knygeleje ir mane irase biggrin.gif

QUOTE(katutis @ 2008 10 16, 11:29)
rožės, kaip pastebėjau, nemažai kam ne biggrin.gif

man sake, kad kai moteriai nepatinka roziu kvapas (turima omeny naturalus, o ne tie sintetiniai) -tai gali buti del problemu su moteriskais hormonais ax.gif (tycia atsukau savo roziu hidrolata -nu dieviskas kvapas wub.gif )

siandien prigriebiau ciobreliu EA ir dygminu alieju (jis turi sildomuju savybiu, tai bus koju kremui naudojamas rolleyes.gif ). Kitas pirkinukas bus kokosu aliejus (jo geriausiu atveju tures po keliu savaiciu)-sake, kad labai gerai apsaugo rankas nuo salcio (Laimes vaikai ziema net be pirstiniu nenusalo ranku) ir roziu otto (pasidarysiu roziu aliejuka)

Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 10 16, 21:20)
o kas negerai primaveroj  g.gif

man sake, kad kai moteriai nepatinka roziu kvapas (turima omeny naturalus, o ne tie sintetiniai) -tai gali buti del problemu su moteriskais hormonais  ax.gif (tycia atsukau savo roziu hidrolata -nu dieviskas kvapas  wub.gif )

visgi gerai viskas su ta primavera manai? nesu susidurus.
o del moterisku hormonu pirma karta girdziu unsure.gif
Atsakyti