Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2008 10 16, 12:29)
ir man tas pats - labiau jau kliūna nenatūralūs kvapai visokiose dušo želėse, šampūnuose  drinks_cheers.gif

va va, man lygiai taip pat, man dabar tie kvapai tokie feee atrodo cool.gif net keista, kaip anksciau tokius toleravau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2008 10 16, 09:45)
gizma, MB važiuoja į komandiruotę į Briuselį. Gal žinai kur ten kokia bioparduotuvėlė yra? Gal užsiprašyčiau ko nors, šiaip ar taip visada nori lauktuvių parvežti  ax.gif .

Sveika,
Na, as negyvenu Briusely. Gyvenu olandiskai kalbancioj daly. Todel stengiuos nevaziuoti i prancuzakalbiu regiona, nes nemoku prancuzu kalbos. O siaip pas mus daug mazu biokrautuveliu. Pati lankausi BioShop pard. Jie turi parduotuveles ivairiuose miestuose. Idedu nuoroda Briuselyje: http://www.bioshop.b...ls/brussel.html
Kadangi man vokietija uz 70 km, tai lapkriti ruosiuosi vaziuoti i didele biokrautuve. Kiek suisradau internete, pasirinkimas joje daug didesnis nei belgijoje (bet velgi problema - vokieciu kalba (visos naudojimosi instrukcijos ir pan. rasomos tik ta kalba))
Lauksiu atsiliepimu apie apsipirkima briuselyje mirksiukas.gif
Atsakyti
pradėjau į naują sporto klubą vaikščioti, tai toje sintetinių kvapų maišalynėje tikriausiai kaip visiška nabagė atrodau biggrin.gif
Atsakyti
beje, prisimenat priesakus, kaip naftos produktai tarsi plėvėle ant veido gula? Tai aš turiu progos tuo įsitikinti, naudodama lūpų dažą iš Nvey, buvau kažkada nuorodą įdėjusi. Jeigu sintetiniai lūpų blizgiai lipnia plėvele padengia lūpas ir nei iš vietos, net nenusivalgo kai kurie, tai šitas toks švelnus, kad tiesiog užtepi spalvytę ir jis per kelias valandas pats į lūpas susigeria  thumbup.gif Tikrai matosi, kad nekenksmingas daiktas biggrin.gif

vat dar lupu dazai, blizgiai pas mane nera naturalus kol kas, bet as jais ir tepliojuos gan retai, dazniausiai tik weledos everon piestukas ir i trasa biggrin.gif bet tikrai butu idomu pabandyti, manau ateityje ateis eile ir jiems rolleyes.gif
Atsakyti
ir aš retai, tai man šito vieno ilgam užteks biggrin.gif Plius, žiemai jis per silpnas, tai nebent į darbą atėjus juo būtų galima pasidažyti, bet kad tą darysiu - pati savim netikiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Dar prisiminiau, kad naturaliu priemoniu galima rasti siose parduotuves - jos kazkuo panasios i musu Drogas:
DI- CITY 2 Nieuwstraat, 123 1000 BRUSSEL - 02/218.01.90
DI- MARCHE AUX HERBES Grasmarkt, 60-62 1000 BRUSSEL - 02/513.45.66
O siaip mano megstamiausia yra:
http://www.essenza.b...m...s=1&taal=nl
Taciau, deja, briuselyje jos nerandu verysad.gif
Atsakyti

Visiskai pasimetusi.... nezinau nei nuo ko pradet....

veda iš kelio  doh.gif  lotuliukas.gif
mulkintojas tavo Kanebo, vadinasi  tongue.gif

šią savaitę mačiau labai įdomią reklamą - troleibusas apklijuotas kažkokiu žaliu lakštu, o ten - užsikaifavę žmonės  rolleyes.gif Pasirodo, čia "Oriflame" už ekologiją pasisako, irgi natūrali kosmetika  tongue.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal parekomenduotumet koki naturalu praisikli veidui, nes pieneliais nevalau. Geriau, kad koks nebrangiausias, randamas musu parduotuvese, aciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eja: 16 spalio 2008 - 12:41
PATARKITE

Kokia dekoratyvine kosmetika naudojate? tiek ieskojau kol atradau savo megiamus, o pasirodo jie....Tusa, seseliai.... o kaip su pudra juk ja taip sunku pasirinkti....
Kokius prausiklius naudojate intymiai higienai?
Kokias priemones naudojate plauku prieziurai? Pas mane sviesinti ilgi plaukai...
Ka naudojate krutines prieziurai?
ka naujate koju prieziurai?
Kunui pradejau naudoti ivairius nerafinuotus aliejus...
Apie veido kremus siek tiek aisku... (kol kas dar baigineju Kanebo)..aisku kol nepradejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 10 15, 19:57)
vakar gaminausi KN lupu balzamus. tai oi kokiu skanumeliu prisigaminau  wub.gif  biggrin.gif  thumbup.gif  pasidariau du balzamus --> spanguolini ir kakavini... siandien i darba pasiemiau kakavini  biggrin.gif  tai as juo vos ne kas pusvalandi tepliojausi  lotuliukas.gif  ne del to kad lupoms to reiketu, bet vien del kvapo  lotuliukas.gif tikrai labai faini balzamai gavosi..

Ech, kaip smagu. Kiek kainuoja tie seminarai. Kiek žiūrėjau tai jie tik darbo dienom būna sad.gif o man mokslai po darbo sad.gif

QUOTE(Odora @ 2008 10 16, 11:41)
tipo spalvoti milteliai (mineralai kazkokie jei teisingai supratau)

Yra mineraliniai šešėliai, tai juos nebūtinai su kažkuo maišyti. Galima ir tiesiai tepti nupūtus "trupinių" perteklių. Arba čia gali būti kaip pigmentas, bet jo ir kaip ir nereikia su niekuo maišyti. Nebent gal kad daugiau jo būtų, mažiau naudoti reikėtų, ar kad geriau laikytųsi ant vokų g.gif

Aš kol kas iš natūralių naudoju tik LOGONA krempudrą. Labai maloni, lengvai užsitepa, gerai maskuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kašariukė: 16 spalio 2008 - 13:25
QUOTE(Alien @ 2008 10 16, 15:04)

Sveika prisijungusi biggrin.gif Aš irgi dar naujokė, tai mano patarimai gal ir nebus vertingi, nes dar ne viską pakeičiau į natūralią, bet:
Dekoratyvinę kosmetiką naudoju sintetinę blush2.gif (tiesą sakant aš kosmetikos beveik nenaudoju, tik lūpų blizgį, kuris nesibaigia niekaip ir pudros rutuliukus skruostams...)
Intymiai higienai ir krūtinei nieko atskirai nenaudoju.
Palaukams neseniai nusipirkau Weledos rozmarinų liniją (šampūną, laiejų, losjoną ir kaukę) - džiaugiuosi, neatsidžiaugiu biggrin.gif
Kojas mėgstu pamirkyti vonelėse, įsipylusi lašelį patinkančio aliejaus, dar tepu monoi iš KN (Kvapų namai)
Veidui prausti naudoju Madaros putas wub.gif (metų atradimas), drėkinu rožių hidrolatu iš KN ir tepu ten pat pirktu aliejų mišiniu sausai odai arba ten pagamintu kremu. Rankos taip pat žiauriai sušvelnėjo nuo labai riebaus kremo, kurį pasigaminau KN.
Tiek mano patirties.
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2008 10 16, 15:01)
Sveika prisijungusi biggrin.gif Aš irgi dar naujokė, tai mano patarimai gal ir nebus vertingi, nes dar ne viską pakeičiau į natūralią, bet:
Dekoratyvinę kosmetiką naudoju sintetinę blush2.gif (tiesą sakant aš kosmetikos beveik nenaudoju, tik lūpų blizgį, kuris nesibaigia niekaip ir pudros rutuliukus skruostams...)
Intymiai higienai ir krūtinei nieko atskirai nenaudoju.
Palaukams neseniai nusipirkau Weledos rozmarinų liniją (šampūną, laiejų, losjoną ir kaukę) - džiaugiuosi, neatsidžiaugiu biggrin.gif
Kojas mėgstu pamirkyti vonelėse, įsipylusi lašelį patinkančio aliejaus, dar tepu monoi iš KN (Kvapų namai)
Veidui prausti naudoju Madaros putas wub.gif (metų atradimas), drėkinu rožių hidrolatu iš KN ir tepu ten pat pirktu aliejų mišiniu sausai odai arba ten pagamintu kremu. Rankos taip pat žiauriai sušvelnėjo nuo labai riebaus kremo, kurį pasigaminau KN.
Tiek mano patirties.

ACIU 4u.gif
Atsakyti