Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2008 10 15, 23:24)
blink.gif Ir aš noriu į tušo gamybą  lotuliukas.gif  ax.gif  4u.gif
ko čia atsiprašinėti, kai kas man taip smirdėjo, kad net negalėjau naudoti smile.gif

tikrai taip, man irgi tas pats buvo, net buvo kazkokie ciaudejimai alerginiai prasideje unsure.gif bet praejo, dabar jau net pats smirdziausias EA man jau nebesmirda smile.gif pripratau smile.gif butu dar gerai, jei ir mb kada nors priprastu biggrin.gif
beje, man rozes kazkaip irgi ne prie sirdies visai g.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 10 15, 23:30)
tikrai taip, man irgi tas pats buvo, net buvo kazkokie ciaudejimai alerginiai prasideje unsure.gif  bet praejo, dabar jau net pats smirdziausias EA man jau nebesmirda smile.gif  pripratau smile.gif  butu dar gerai, jei ir mb kada nors priprastu biggrin.gif

aha rozes man irgi nelabai schmoll.gif as va po kvepalu seminaru pradejau jau atskirti ivairius kvapus biggrin.gif vakar pasiemus Weledos lupu balzama pauosciau ir iskart pajauciau kad jame yra rozes kvapas.. tada iskart paziurejau i sudeti, nu ir tikrai biggrin.gif nosis neapgavo.. kazkaip sujautrejo uosle.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 10 15, 23:42)
aha rozes man irgi nelabai  schmoll.gif  as va po kvepalu seminaru pradejau jau atskirti ivairius kvapus biggrin.gif vakar pasiemus Weledos lupu balzama pauosciau ir iskart pajauciau kad jame yra rozes kvapas.. tada iskart paziurejau i sudeti, nu ir tikrai biggrin.gif nosis neapgavo.. kazkaip sujautrejo uosle..  biggrin.gif

o geras biggrin.gif smagu ten jum, kai turit galimybe tokiuose seminaruose apsilankyt thumbup.gif
--------------------
ziuriu, muilas is nb (su metomis) jau i pabaiga, visai man jis patiko, ypac ta gaiva metu, labai skaniai kvepia, taip naturaliai (ir mb patiko biggrin.gif ) galvoju, koki cia sekanti isigyti, kazin kaip urtekram muilai? g.gif nieko dar nesu bandziusi is urtekram, kaip tik dabar sveikatos dovanose apziurineju, ko gero yra.
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2008 10 15, 16:11)
29 lt.
lotuliukas.gif
Nes pas mus yra muilų, kurie tinka ir kūnui ir veidui, o kai kurie tik kūnui.

butent, as apie tai ir kalbu - ir kunui ir veidui.

o koks tas, kur tinka tik kunui?? idomu butu suzinoti..
kuo jis netiktu veidui? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2008 10 15, 19:02)
stai taip atrodo  smile.gif

saunuole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 10 15, 20:57)
vakar gaminausi KN lupu balzamus. tai oi kokiu skanumeliu prisigaminau  wub.gif  biggrin.gif  thumbup.gif  pasidariau du balzamus --> spanguolini ir kakavini... siandien i darba pasiemiau kakavini  biggrin.gif  tai as juo vos ne kas pusvalandi tepliojausi  lotuliukas.gif  ne del to kad lupoms to reiketu, bet vien del kvapo  lotuliukas.gif tikrai labai faini balzamai gavosi..
dar pirkau kedru hidrolata (sake ramina oda) ir pasigaminau eliksyra nuo raudones..

Ačiū, kad patirtimi pasidalinai bigsmile.gif Aš labai tikiuosi, kad šiandien jau bus sudarytas lapkričio mėnesio grafikas. Noriu lūpų balzamus gaminti!

QUOTE(Atėnė @ 2008 10 15, 23:02)
Jėzau, merginos, aš labai atsiprašau, tikrai nenorėjau pasakyti, kad KN smirda. Labai gerbiu Laimę, tai ką ji daro ir nenorėjau nieko įžeist. Tiesiog kedro hidrolatas man tikrai nekvepia, o prieš užeinant į KN kaip tik jis ir buvo papurkštas, todėl taip ir pasirodė 4u.gif .

Na, lauksiu susidraugavimo su naujaisiais savo pirkiniais smile.gif .

Tikrai nieko blogo nepamanėme ir nemanau, kad kas nors įsižeidė.
Sėkmės susidraugaujant su pirkiniais biggrin.gif
O jei ne pasalptis, ką dar pirkai? Nes aš kažkaip supratau, kad pirkai dar kažką, o pasidalinai įspūdžiais tik apie hidrolatus...

Palomina, o kiek kainavo balzamai 4u.gif Man dabar reikai pinigėlius kaupti, tai norėčiau žinoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOFIJA5: 16 spalio 2008 - 08:36
QUOTE(katutis @ 2008 10 15, 19:14)
smiltpeliuke, pasta yra Ciel d'Azur - Dentifrice a l'Argile et a l'extrait de Sauge Bio  4u.gif

Ačiukas 4u.gif

QUOTE(Palomina @ 2008 10 15, 21:02)
stai taip atrodo  smile.gif

Oi koks fainumėlis bigsmile.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2008 10 15, 23:50)
galvoju, koki cia sekanti isigyti, kazin kaip urtekram muilai? g.gif 

Aš turiu nusipirkusi urtekram su rožėmis, greitu laiku pradėsiu naudoti, nes dabar turimas iš Bioboutique jau visai baiginėjasi.
Papildyta:
QUOTE(gizma @ 2008 10 15, 18:14)
Dar trumpai apie kainas - lyginu Lietuva su Belgija.

gizma, MB važiuoja į komandiruotę į Briuselį. Gal žinai kur ten kokia bioparduotuvėlė yra? Gal užsiprašyčiau ko nors, šiaip ar taip visada nori lauktuvių parvežti ax.gif .
Atsakyti
Sveikos

Netycia radau Jusu temele....paziurejau kenksmingas medziagas...tai dabar gyvent ramiai nebegaliu lotuliukas.gif
QUOTE(Palomina @ 2008 10 15, 23:42)
aha rozes man irgi nelabai  schmoll.gif  as va po kvepalu seminaru pradejau jau

Kur tokie seminarai vyksta? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 10 15, 21:39)
beje, Laime sake, kad greitai bus galima pas juos ir dekoratyvines kosmetikos pasigaminti  bigsmile.gif  dar kol kas laukia kada atkeliaus uzsakytos medziagos, po to pacios issibandys ir tada jau bus galima ir mums gamintis  bigsmile.gif

as buvau uzejusi i stepono g parduotuvele, ilgai debsojau i hauschkos 4seseliu rinkini lotuliukas.gif ir dejavau kad brangu, tai man sake kad planuoja atsivezti tokios "sumaisomos" dekoratyvines kosmetikos, tipo spalvoti milteliai (mineralai kazkokie jei teisingai supratau) maisosi su kazkokiu pagrindu turbut skystu ir gaunasi seseliai ar skaistalai... va kaip idomiai, galiu netiksliai cia but ka parasius nes labai probegsmais paminejo
Atsakyti
QUOTE(Alien @ 2008 10 16, 11:16)
Sveikos

Netycia radau Jusu temele....paziurejau kenksmingas medziagas...tai dabar gyvent ramiai nebegaliu  lotuliukas.gif 

Kur tokie seminarai vyksta?  blush2.gif

sveika prisijungus 4u.gif tai uzkreciama, atsargiai biggrin.gif
tokie seminarai vyksta kvapu namuose vilniuje, galima pasiskaityti ir susizinoti kas kada cia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 16 spalio 2008 - 10:43
QUOTE(linutiaaa @ 2008 10 16, 11:43)
sveika prisijungus 4u.gif  tai uzkreciama, atsargiai biggrin.gif
tokie seminarai vyksta kvapu namuose vilniuje,  galima pasiskaityti ir susizinoti kas kada cia  4u.gif

Dekui 4u.gif
Ziuriu i savo Kanebo kosmetikos kolekcija ir negaliu patiketi, kad joje tiek blogybiu doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alien @ 2008 10 16, 11:59)
Dekui  4u.gif
Ziuriu i savo Kanebo kosmetikos kolekcija ir negaliu patiketi, kad joje tiek blogybiu  doh.gif   lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

as ir negalejau patiketi, kai perziurejau sudetis to, ka turejau doh.gif bet jau baigiu beveik visiskai arba suoptimizuoti kaip nors, arba isdalinti, kitos girdejau pardavinejo. kazkada perziurejau spintele ir labai nudziugau, kad netgi vietos daugiau atsirado biggrin.gif
o siaip tikrai dziaugiuosi atradusi naturalia kosmetika, anksciau as net nemokedavau atsirinkti, ko man reikia, gamintoju daugybe ir visur teigiama, kaip puiku, kaip atjaunesite, kaip pagrazesite, bandai ta, ana, ziuri, kad tik lentylenes pilneja, bet rezultatu nulis doh.gif
ir dar nepaminejau, kad jei ir budavo koks poveikis, tai tik laikinas, greit nusivilti tekdavo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 16 spalio 2008 - 11:39
QUOTE(linutiaaa @ 2008 10 15, 23:30)
bet praejo, dabar jau net pats smirdziausias EA man jau nebesmirda smile.gif 

ir man tas pats - labiau jau kliūna nenatūralūs kvapai visokiose dušo želėse, šampūnuose drinks_cheers.gif

rožės, kaip pastebėjau, nemažai kam ne biggrin.gif

QUOTE(Odora @ 2008 10 16, 11:41)
man sake kad planuoja atsivezti tokios "sumaisomos" dekoratyvines kosmetikos, tipo spalvoti milteliai

veda iš kelio doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Alien @ 2008 10 16, 11:59)
Ziuriu i savo Kanebo kosmetikos kolekcija ir negaliu patiketi, kad joje tiek blogybiu  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

mulkintojas tavo Kanebo, vadinasi tongue.gif

šią savaitę mačiau labai įdomią reklamą - troleibusas apklijuotas kažkokiu žaliu lakštu, o ten - užsikaifavę žmonės rolleyes.gif Pasirodo, čia "Oriflame" už ekologiją pasisako, irgi natūrali kosmetika tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(linutiaaa @ 2008 10 16, 12:14)
anksciau as net nemokedavau atsirinkti, ko man reikia, gamintoju daugybe ir visur teigiama, kaip puiku, kaip atjaunesite, kaip pagrazesite, bandai ta, ana, ziuri, kad tik lentylenes pilneja, bet rezultatu nulis doh.gif

labai teisingai išsireiškei thumbup.gif Man ir tas pats būdavo....

beje, prisimenat priesakus, kaip naftos produktai tarsi plėvėle ant veido gula? Tai aš turiu progos tuo įsitikinti, naudodama lūpų dažą iš Nvey, buvau kažkada nuorodą įdėjusi. Jeigu sintetiniai lūpų blizgiai lipnia plėvele padengia lūpas ir nei iš vietos, net nenusivalgo kai kurie, tai šitas toks švelnus, kad tiesiog užtepi spalvytę ir jis per kelias valandas pats į lūpas susigeria thumbup.gif Tikrai matosi, kad nekenksmingas daiktas biggrin.gif
Atsakyti