Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(kunigunda78 @ 2008 11 05, 22:07)

teks vaziuoti musu naujo prekybos centro aplankyti Panoramos, kiek zinau ten Bioboutique tures savo skyreli

Gavau "Panoramos" Rimi lankstinuką šiandien,tai ten rašo,bus šio to ekologiško:
Neutral Baby kudikiams
Natuderm kosmetika, kūnui pagrinde
Sonett skalbimo priemonių thumbup.gif
Pirmieji du tai nežinau kiek tikrai ekologiški, neteko priš tai girdėt, bet va skalbimo priemonės labai mane nudžiugino thumbup.gif
O jei dar Bioboutique ten bus skyrelis, tai išvis thumbup.gif Kasdien pro ten pravažiuoju, dažnai lankysiuosi cool.gif
Atsakyti
Tiek visko cia turite, o as visai laiko neturiu nei iki KN, nei kur kitur nubegti, tai uzsisakiau is Holos sampuna su Rasulu, jam kaip tik nuolaida yra ir dar sio bei to. Bent tokia paguoda.
Labai sujautrejo akys, nebegaliu plauti tuo paciu veido prausikliu, kaip anksciau. Gal galit kuri skysta akiu makiazo valikli rekomenduoti? Man labiau patinka, kai toks nealiejinis, o kaip vandenukas buna.
Siaip uzsisakiau is Laksimi paakiu krema ir veido krema su ciberzole (geresnio kol kas nesu turejusi mirksiukas.gif ), tai dabar laukiu nesulaukiu ax.gif
O KN hidrolatu dar liko? Nes nuo kondicionieriu taip oda sujautrejo, tempia pastoviai, nezinau, ka ir daryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ssaule @ 2008 11 05, 22:54)
Tiek visko cia turite, o as visai laiko neturiu nei iki KN, nei kur kitur nubegti, tai uzsisakiau is Holos sampuna su Rasulu, jam kaip tik nuolaida yra ir dar sio bei to. Bent tokia paguoda.
Labai sujautrejo akys, nebegaliu plauti tuo paciu veido prausikliu, kaip anksciau. Gal galit kuri skysta akiu makiazo valikli rekomenduoti? Man labiau patinka, kai toks nealiejinis, o kaip vandenukas buna.
Siaip uzsisakiau is Laksimi paakiu krema ir veido krema su ciberzole (geresnio kol kas nesu turejusi mirksiukas.gif ), tai dabar laukiu nesulaukiu ax.gif
O KN hidrolatu dar liko? Nes nuo kondicionieriu taip oda sujautrejo, tempia pastoviai, nezinau, ka ir daryti doh.gif

is kur uzisakinejai Lakshmi? su ciberzole kremo megini turejau vasara.. neblogas buvo smile.gif bet neisnaudojau as viso meginio (10 ml), nes atsirado kazkoks gelsvas vanduo (ar kazkas panasaus) kreme, tai ir ismeciau
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 11 05, 16:42)
vis pasidairau i tas kempines, bet pagailiu vis pinigeliu...

o kur LT yra jų pirkti? aš Kroatijoj į jas žiūrėjau žiūrėjau (ten didelėm krūvom gatvėse prikabinta), bet taip ir pagailėjau pinigų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2008 11 05, 13:39)
Styx ea parduodami Feminoj Bonoj, yra jų Spa namai žvėryne.

Dar yra "Idzumi" grožio namuose.

QUOTE(Moon_Light @ 2008 11 05, 19:29)
Sveikatos dovanose atsirado Earth friendly baby produktu

Šiandien kaip tik nupirkau vaikui putas į vonią. Ką tik išbandėme - putoja laaaabai gerai, kvepia skaniai, tik mūsų mažoji kadangi dar nėra turėjusi putojančio vonios pienelio, tai išsigando putų ir visas maudynes praverkšleno doh.gif .
user posted image
Beje, šios putos apdovanotos sidabro medaliu rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 11 05, 22:07)
4u.gif

teks vaziuoti musu naujo prekybos centro aplankyti Panoramos, kiek zinau ten Bioboutique tures savo skyreli

Tai jau moraliskai ruosiu pinigine lotuliukas.gif po poros savaiteliu nusimato vaziavimas i Vilniu 4u.gif

QUOTE(Palomina @ 2008 11 05, 23:09)
is kur uzisakinejai Lakshmi? su ciberzole kremo megini turejau vasara.. neblogas buvo smile.gif bet neisnaudojau as viso meginio (10 ml), nes atsirado kazkoks gelsvas vanduo (ar kazkas panasaus) kreme, tai ir ismeciau

Labai sitas ir mane sudomino bigsmile.gif Ciberzole geras dalykas kaip prieskonis , tai gal ir cia neblogai butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2008 11 05, 22:19)
o kur LT yra jų pirkti? aš Kroatijoj į jas žiūrėjau žiūrėjau (ten didelėm krūvom gatvėse prikabinta), bet taip ir pagailėjau pinigų smile.gif

as maciau eurovaistineje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 11 05, 22:35)
as maciau eurovaistineje ax.gif

ir eurolitus galima panaudoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2008 11 05, 22:25)

Šiandien kaip tik nupirkau vaikui putas į vonią.
user posted image

o kur pirkai, kiek kainavo? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(dzemute @ 2008 11 05, 21:09)
Radau Natura Siberica uz 19Lt ir kazkiek ten centu Siaures miestely p.c. Parkas kur atsidare tai ten yra Martina kosmetikos parduotuve, taip netiketai uzmaciau  ax.gif

jei sneki apie sampunas, tai norfose ju kaina 14.99lt.
Papildyta:
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 11 05, 21:07)

cia dekupazas rolleyes.gif

atsiprasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2008 11 05, 23:11)
o kur pirkai, kiek kainavo? smile.gif

Pirkau "Sveikuose produktuose" Jakšto g. 31 Lt su kapeikom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 11 05, 16:40)
o kokia talpa sezamu? ir kiek kokios talpos makadamiju aliejus kainuoja? 4u.gif internetiniam puslapyje neuztikau sitos informacijos ax.gif

Sezamai 100ml-30lt, o makadamijų tik talpa žinau - 50ml.
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 11 05, 17:19)

Kunigunda, labai gražu wub.gif 4u.gif
QUOTE(agnuta @ 2008 11 05, 18:39)
kazkas lyg tai yra bande kremus (sviestus) kunui is nikovitos g.gif nepamenu atsiliepimu 4u.gif ir gal kas nors galetu palyginti su logonos sviestais kunui ax.gif

Kiek bandžiau kremų - nieko geriau už Logonos sviestus savo kūnui neradau first.gif

QUOTE(ssaule @ 2008 11 05, 23:54)

Hidrolatų dar yra. Mačiau mažą indelį nerolio ir didelį levandos 4u.gif
Papildyta:
Vakar išsivaliau dantis su Weledos ratanijos dantų pastą, pirmas įspūdis - geras. Išsivalius dantis, toks jausmas, kad dantenos sutvirtėjo, tikiuosi kažkokių rezultatų, nes nenoriu jautrių dantenų.
Beje, naudojančios Weledos druskų pastą, ar ji padeda nuo dantų akmenukų?
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 11 05, 17:42)
vis pasidairau i tas kempines, bet pagailiu vis pinigeliu...

Šiaip tokias kempines geriausia pirkti kokioj Kretoj, Turkijoj ir pan. - jos ten žymiai pigiau, tad jei kas važiuoja galima paprašyti ax.gif
mano jos irgi yra pačios mylimaiusios, tačiau dažnai per dideles nusiperku ir jos būna plyšta unsure.gif

QUOTE(Zuma @ 2008 11 05, 22:17)
Gavau "Panoramos" Rimi lankstinuką šiandien,tai ten rašo,bus šio to ekologiško:
Neutral Baby kudikiams
Natuderm kosmetika, kūnui pagrinde
Sonett skalbimo priemonių  thumbup.gif
Pirmieji du tai nežinau kiek tikrai ekologiški, neteko priš tai girdėt, bet va skalbimo priemonės labai mane nudžiugino  thumbup.gif
O jei dar Bioboutique ten bus skyrelis, tai išvis  thumbup.gif Kasdien pro ten pravažiuoju, dažnai lankysiuosi  cool.gif

Nu va kaip gerai, man bus tik kelios minutės kelio pėsčiomis iki Panoramos, o ten tiek gėrių nusimato cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sviripilė: 06 lapkričio 2008 - 09:11