kazkas lyg tai yra bande kremus (sviestus) kunui is nikovitos nepamenu atsiliepimu ir gal kas nors galetu palyginti su logonos sviestais kunui
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 11 05, 15:19)
labai noreciau pagirti stai tokias kuno kempineles -nors ir brangios, bet koks malonumas su ja praustis
o cia mano koju kremukas
o cia mano koju kremukas
vis pasidairau i tas kempines, bet pagailiu vis pinigeliu...
dekupazas vis planuoju ir as tai isbandyti
Sveikatos dovanose atsirado Earth friendly baby produktu
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 05, 10:11)
kaip tik nusipirkau prieš porą dienų Eurovaistinėj. Man tik putų kažkaip per daug. O skonis man iki šiol lieka nr. 1 - Hauschkos "Neem and mint" Weledos išbandžiau ratanijos, augalinę ir medetkų, tai pasigendu švarumo pojūčio po išsivalymo Dar noriu pabandyti Logonos ir Urtekram.
aha lyginant su kitom naturaliom pastom tai L'Angelica labai putoja..
QUOTE(Eveline @ 2008 11 05, 12:39)
O vat Weleda veido kremukas Iris netiko. Pradejo berti mane nuo jo lupu srityje.
O sese naudojo Dr. Hauschka aliejuka veidui riebiai odai, tai is pradziu labai patiko, maziau riebalavosi oda, bet paskui pradejo berti ir sauseti oda pre lupu (raudona vieta dabar tenais). veido kremo is naturaliu tikrai nepirksiu daugiau.
O sese naudojo Dr. Hauschka aliejuka veidui riebiai odai, tai is pradziu labai patiko, maziau riebalavosi oda, bet paskui pradejo berti ir sauseti oda pre lupu (raudona vieta dabar tenais). veido kremo is naturaliu tikrai nepirksiu daugiau.
man Weledos irisu drekinantis irgi nelabai patiko, bet va su migdolais drekinantis (jautriai odai) man tai labai labai patinka
QUOTE(agnuta @ 2008 11 05, 15:40)
o kuris labiau patinka?
Papildyta:
as siuo metu viena is tu L'Angelikos pastu naudoju. nieko ypatingo, bet nelabai kuo nusileidzia kokiai nors sante pastai (nepamenu kuria bandziau ), kuri kainuoja dvigubai brangiau.
Papildyta:
as siuo metu viena is tu L'Angelikos pastu naudoju. nieko ypatingo, bet nelabai kuo nusileidzia kokiai nors sante pastai (nepamenu kuria bandziau ), kuri kainuoja dvigubai brangiau.
negaliu isskirti kuris man labiau patinka, nes kazkaip viena diena patinka saldesni kvapai, kita rugstesni tai taip ir kaitalioju balzamus pagal nuotaika..
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 11 05, 16:19)
labai noreciau pagirti stai tokias kuno kempineles -nors ir brangios, bet koks malonumas su ja praustis
o cia mano koju kremukas naujas
o cia mano koju kremukas naujas
labai fainai atrodo
QUOTE(agnuta @ 2008 11 05, 17:05)
labai grazu
o kaip atmatuoji ingredientus? ar ne namuose gaminaisi? man atrodo buvo jau apie tai kalbeta, bet nebeatsimenu biciu vasko galima KN isigyti ar as kazka maisau?
o kaip atmatuoji ingredientus? ar ne namuose gaminaisi? man atrodo buvo jau apie tai kalbeta, bet nebeatsimenu biciu vasko galima KN isigyti ar as kazka maisau?
as tai turiu is ligonines pora indeliu kur vaistus ligoniams nesa (ten sugraduota iki 30 ml)
QUOTE(linutiaaa @ 2008 11 05, 17:42)
vis pasidairau i tas kempines, bet pagailiu vis pinigeliu...
QUOTE(Palomina @ 2008 11 05, 20:42)
negaliu isskirti kuris man labiau patinka, nes kazkaip viena diena patinka saldesni kvapai, kita rugstesni tai taip ir kaitalioju balzamus pagal nuotaika..
labai fainai atrodo
labai fainai atrodo
tai jie skiriasi tik kvapu? sudetys siek tiek skirtingos. rugstesnis kvapas spanguoliu, ania?
QUOTE(Palomina @ 2008 11 05, 20:42)
as tai turiu is ligonines pora indeliu kur vaistus ligoniams nesa (ten sugraduota iki 30 ml)
bet tai geras dalykas o is kur gavai?
o kaip su tais, kuriuos reiktu gramais atsverti ir pvz.: labai nedaug?
nes sugalvojus kazka namie pasigaminti, reikia turet kuo sugraduot viska
QUOTE(agnuta @ 2008 11 05, 18:39)
kazkas lyg tai yra bande kremus (sviestus) kunui is nikovitos nepamenu atsiliepimu ir gal kas nors galetu palyginti su logonos sviestais kunui
esu naudojusi nikovitos krema kunui su alyvuogemis ir citrina o dabar naudoju su rozemis man patinka kad jis puikiai isigeria i oda, jokio riebalo sluoksnio nepalieka
o palyginti su logonos negaliu, nes neturiu galimybiu logonos produkcijos nusipirkt
QUOTE(migdoline @ 2008 11 05, 20:58)
esu naudojusi nikovitos krema kunui su alyvuogemis ir citrina o dabar naudoju su rozemis man patinka kad jis puikiai isigeria i oda, jokio riebalo sluoksnio nepalieka
o palyginti su logonos negaliu, nes neturiu galimybiu logonos produkcijos nusipirkt
roziu internetiniame puslapyje yra tik pienelis kunui, o kremo neradau
QUOTE(agnuta @ 2008 11 05, 20:53)
tai jie skiriasi tik kvapu? sudetys siek tiek skirtingos. rugstesnis kvapas spanguoliu, ania?
na kakavinis balzamas gal greiciau istirspta ant lupu, bet seip kietesnis yra nei spanguoliu...
o rugstesnis tai spanguoliu spanguoliu dar siek tiek spalvos suteikia lupoms (jei daugiau spanguoliu bus tai parusvins lupas, jei maziau tai tik siek tiek perlamutro duos).. o kakavinis saldo lupas..
del indeliu.. tai as is ligonines pasiemiau kai buvau aplankyt ligonio tuo metu kai buvau atnese vaistus indelyje.. ir indelis liko.. antra kart tu paciu indeliu gi nenaudoja, ismeta... tai as ir pasiemiau
o svarstykles as turiu namie, su kuriom galima svert ir labai mazus kiekius.. senos tos svarstykles (su svareliais svert reikia), na bet kai namie tai gerai
QUOTE(Kelsey @ 2008 11 05, 17:06)
kunigunda78, o Tu pati ispiesei ta dangteli? su super, labai dailu, didelis pagyrimo zodis Tau labai jaukiai ir siltai atrodo
cia dekupazas pas ja, ji isklijao, bent kiek as matau
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 11 05, 16:19)
neradai ten natura Sibericos? Girdejau, kad dabar kosmetikai norfose 35 % nuolaida
Ziurejau labai atidziai..pries einant ieskoti , susiradau internete ir pasiziurejau, kaip pakuotes atrodo..nera pas mus arba as jau visai
Siandien molio to rusisko triju rusiu prisipirkau..tik dar nezinau, ka su juo darysiu
dantu pastu nebespejau uzsokt i IKI Euruose nera
Zodziu sunkus pradedanciojo naturalisto keliai
QUOTE(agnuta @ 2008 11 05, 16:05)
labai grazu
as turiu svarstykles, o aliejukus matuoju su vaikisku buteliuku (jis ten sugraduotas nuo 10 ml), jei reikia mazesnio kiekio su saukteliais "zaidziu"
KN namuose buna biciu vasko, bet man tetis savo atveze - ranku, koju kremui gerai, veidui pirkciau, nes ten isvalytas, be propolio ir t.t.
QUOTE(Kelsey @ 2008 11 05, 16:06)
kunigunda78, o Tu pati ispiesei ta dangteli? su super, labai dailu, didelis pagyrimo zodis Tau labai jaukiai ir siltai atrodo
cia dekupazas
QUOTE(Hopeidea @ 2008 11 05, 20:57)
Zodziu sunkus pradedanciojo naturalisto keliai
teks vaziuoti musu naujo prekybos centro aplankyti Panoramos, kiek zinau ten Bioboutique tures savo skyreli
Radau Natura Siberica uz 19Lt ir kazkiek ten centu Siaures miestely p.c. Parkas kur atsidare tai ten yra Martina kosmetikos parduotuve, taip netiketai uzmaciau