Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

kazkas lyg tai yra bande kremus (sviestus) kunui is nikovitos g.gif nepamenu atsiliepimu 4u.gif ir gal kas nors galetu palyginti su logonos sviestais kunui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 11 05, 15:19)
labai noreciau pagirti stai tokias kuno kempineles -nors ir brangios, bet koks malonumas su ja praustis  wub.gif
o cia mano koju kremukas

vis pasidairau i tas kempines, bet pagailiu vis pinigeliu...
dekupazas wub.gif vis planuoju ir as tai isbandyti wub.gif
Atsakyti
Sveikatos dovanose atsirado Earth friendly baby produktu
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 05, 10:11)
drinks_cheers.gif kaip tik nusipirkau prieš porą dienų Eurovaistinėj. Man tik putų kažkaip per daug. O skonis man iki šiol lieka nr. 1 - Hauschkos "Neem and mint" wub.gif Weledos išbandžiau ratanijos, augalinę ir medetkų, tai pasigendu švarumo pojūčio po išsivalymo verysad.gif Dar noriu pabandyti Logonos ir Urtekram.

aha lyginant su kitom naturaliom pastom tai L'Angelica labai putoja..

QUOTE(Eveline @ 2008 11 05, 12:39)
O vat Weleda veido kremukas Iris netiko. Pradejo berti mane nuo jo lupu srityje.
O sese naudojo Dr. Hauschka aliejuka veidui riebiai odai, tai is pradziu labai patiko, maziau riebalavosi oda, bet paskui pradejo berti ir sauseti oda pre lupu (raudona vieta dabar tenais). veido kremo is naturaliu tikrai nepirksiu daugiau.

man Weledos irisu drekinantis irgi nelabai patiko, bet va su migdolais drekinantis (jautriai odai) man tai labai labai patinka smile.gif

QUOTE(agnuta @ 2008 11 05, 15:40)
o kuris labiau patinka? ax.gif
Papildyta:
as siuo metu viena is tu L'Angelikos pastu naudoju. nieko ypatingo, bet nelabai kuo nusileidzia kokiai nors sante pastai (nepamenu kuria bandziau blush2.gif), kuri kainuoja dvigubai brangiau.

negaliu isskirti kuris man labiau patinka, nes kazkaip viena diena patinka saldesni kvapai, kita rugstesni lotuliukas.gif tai taip ir kaitalioju balzamus pagal nuotaika..

QUOTE(kunigunda78 @ 2008 11 05, 16:19)
labai noreciau pagirti stai tokias user posted imageuser posted image kuno kempineles -nors ir brangios, bet koks malonumas su ja praustis  wub.gif
o cia mano koju kremukas naujas user posted imageuser posted image  ax.gif

labai fainai atrodo thumbup.gif

QUOTE(agnuta @ 2008 11 05, 17:05)
labai grazu 4u.gif

o kaip atmatuoji ingredientus? ar ne namuose gaminaisi? blush2.gif man atrodo buvo jau apie tai kalbeta, bet nebeatsimenu blush2.gif biciu vasko galima KN isigyti ar as kazka maisau? g.gif

as tai turiu is ligonines pora indeliu kur vaistus ligoniams nesa (ten sugraduota iki 30 ml) biggrin.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2008 11 05, 17:42)
vis pasidairau i tas kempines, bet pagailiu vis pinigeliu...

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 11 05, 20:42)
negaliu isskirti kuris man labiau patinka, nes kazkaip viena diena patinka saldesni kvapai, kita rugstesni  lotuliukas.gif  tai taip ir kaitalioju balzamus pagal nuotaika..
labai fainai atrodo  thumbup.gif

tai jie skiriasi tik kvapu? blush2.gif sudetys siek tiek skirtingos. rugstesnis kvapas spanguoliu, ania? ax.gif

QUOTE(Palomina @ 2008 11 05, 20:42)
as tai turiu is ligonines pora indeliu kur vaistus ligoniams nesa (ten sugraduota iki 30 ml)  biggrin.gif

bet tai geras dalykas biggrin.gif o is kur gavai? biggrin.gif
o kaip su tais, kuriuos reiktu gramais atsverti ir pvz.: labai nedaug? g.gif
nes sugalvojus kazka namie pasigaminti, reikia turet kuo sugraduot viska smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 11 05, 18:39)
kazkas lyg tai yra bande kremus (sviestus) kunui is nikovitos g.gif nepamenu atsiliepimu 4u.gif ir gal kas nors galetu palyginti su logonos sviestais kunui ax.gif

esu naudojusi nikovitos krema kunui su alyvuogemis ir citrina wub.gif o dabar naudoju su rozemis 4u.gif man patinka kad jis puikiai isigeria i oda, jokio riebalo sluoksnio nepalieka ax.gif ax.gif
o palyginti su logonos negaliu, nes neturiu galimybiu logonos produkcijos nusipirkt doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(migdoline @ 2008 11 05, 20:58)
esu naudojusi nikovitos krema kunui su alyvuogemis ir citrina wub.gif o dabar naudoju su rozemis 4u.gif man patinka kad jis puikiai isigeria i oda, jokio riebalo sluoksnio nepalieka ax.gif  ax.gif
o palyginti su logonos negaliu, nes neturiu galimybiu logonos produkcijos nusipirkt doh.gif  doh.gif

4u.gif
roziu internetiniame puslapyje yra tik pienelis kunui, o kremo neradau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 11 05, 20:53)
tai jie skiriasi tik kvapu? blush2.gif sudetys siek tiek skirtingos. rugstesnis kvapas spanguoliu, ania? ax.gif
bet tai geras dalykas biggrin.gif o is kur gavai? biggrin.gif
o kaip su tais, kuriuos reiktu gramais atsverti ir pvz.: labai nedaug? g.gif
nes sugalvojus kazka namie pasigaminti, reikia turet kuo sugraduot viska smile.gif

na kakavinis balzamas gal greiciau istirspta ant lupu, bet seip kietesnis yra nei spanguoliu...
o rugstesnis tai spanguoliu smile.gif spanguoliu dar siek tiek spalvos suteikia lupoms (jei daugiau spanguoliu bus tai parusvins lupas, jei maziau tai tik siek tiek perlamutro duos).. o kakavinis saldo lupas..

del indeliu.. tai as is ligonines pasiemiau kai buvau aplankyt ligonio biggrin.gif tuo metu kai buvau atnese vaistus indelyje.. ir indelis liko.. antra kart tu paciu indeliu gi nenaudoja, ismeta... tai as ir pasiemiau biggrin.gif
o svarstykles as turiu namie, su kuriom galima svert ir labai mazus kiekius.. smile.gif senos tos svarstykles (su svareliais svert reikia), na bet kai namie tai gerai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 05 lapkričio 2008 - 20:13
QUOTE(Kelsey @ 2008 11 05, 17:06)
kunigunda78, o Tu pati ispiesei ta dangteli? su super, labai dailu, didelis pagyrimo zodis Tau  smile.gif labai jaukiai ir siltai atrodo wub.gif

cia dekupazas pas ja, ji isklijao, bent kiek as matau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 11 05, 16:19)

neradai ten natura Sibericos? Girdejau, kad dabar kosmetikai norfose 35 % nuolaida

Ziurejau labai atidziai..pries einant ieskoti , susiradau internete ir pasiziurejau, kaip pakuotes atrodo..nera pas mus arba as jau visai doh.gif
Siandien molio to rusisko triju rusiu prisipirkau..tik dar nezinau, ka su juo darysiu biggrin.gif
dantu pastu nebespejau uzsokt i IKI doh.gif Euruose nera cool.gif

Zodziu sunkus pradedanciojo naturalisto keliai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hopeidea: 05 lapkričio 2008 - 20:58
QUOTE(agnuta @ 2008 11 05, 16:05)
labai grazu 4u.gif
o kaip atmatuoji ingredientus? ar ne namuose gaminaisi? blush2.gif man atrodo buvo jau apie tai kalbeta, bet nebeatsimenu blush2.gif biciu vasko galima KN isigyti ar as kazka maisau? g.gif

4u.gif
as turiu svarstykles, o aliejukus matuoju su vaikisku buteliuku blush2.gif (jis ten sugraduotas nuo 10 ml), jei reikia mazesnio kiekio su saukteliais "zaidziu"
KN namuose buna biciu vasko, bet man tetis savo atveze - ranku, koju kremui gerai, veidui pirkciau, nes ten isvalytas, be propolio ir t.t.

QUOTE(Kelsey @ 2008 11 05, 16:06)
kunigunda78, o Tu pati ispiesei ta dangteli? su super, labai dailu, didelis pagyrimo zodis Tau  smile.gif labai jaukiai ir siltai atrodo wub.gif

cia dekupazas rolleyes.gif

QUOTE(Hopeidea @ 2008 11 05, 20:57)
Zodziu sunkus pradedanciojo naturalisto  keliai  lotuliukas.gif

teks vaziuoti musu naujo prekybos centro aplankyti Panoramos, kiek zinau ten Bioboutique tures savo skyreli
Atsakyti
Radau Natura Siberica uz 19Lt ir kazkiek ten centu Siaures miestely p.c. Parkas kur atsidare tai ten yra Martina kosmetikos parduotuve, taip netiketai uzmaciau ax.gif
Atsakyti