Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Hopeidea @ 2008 11 05, 00:32)
Kaip as jus suprantu...
O as siandien baigiau kryziaus zygius- musu kaime ieskojau naturalios kosmetikos lotuliukas.gif
Visur buvau :ir norfose ( ju net 2) ie abejose Eurovaistinese ir Farma vaistineje ir abejose Eurokosose ir dar kazkokioje Mixkosmetikoje  doh.gif
Taigi isivaizduokit asortimentas biggrin.gif
natuderm kuno sveitiklis( jau isigijau), natuderm nuo celiulito, tos pacios firmos koju kremas, kazkokiu jautriu vietu kremas doh.gif , kuno zele unsure.gif , ir ranku kremas....viskas verysad.gif kazkaip net geda paliko uz gimta miesta verysad.gif is tos nuoskaudos toje didizausioje kosmetikos parduotuveje( Mixkosmetika) perskaiciau pardavejom paskaita apie naturalia kosmetika lotuliukas.gif Nes kai paprasiau kokios naturalios, tai pradejo siulyti visokia bilekokia, svarbu pavadinime koks zodelis bio ar natural yra doh.gif Bet istiesu tokios labai fainios pasitaike  ...pasisnekejome,uzsirase pavadinimus...sako kartais jiems siulo prekybininkai vienokai ar kitokia produkcija ju parduotuveje prekiauti...tiesiog jie renkasi tas , labiau girdetas verysad.gif
dar is to liudesio , kad nei duso zele, nei dantu pastos nei sampunu negavau, nusipirkau natuderm ranku krema..nors man nelabai reikalingas daiktas, retai naudoju ax.gif bet kartais prireikia..pabandziau..kvapas kaip muilo, pagal riebuma toks vidutinis, nera labai riebus, bet man lengvesni patinka ax.gif
Zodziu , reikia eiti i Holos insternetini ir uzsisakyti sampunu ir duskiu..nes iki tols kol vaziuosiu i Panevezi - neisgyvensiu..
Aciux wub.gif reiks itraukti i perkamu sarasa drinks_cheers.gif Man jokie kvapai nebaisus, kuo keistesnis, tuo geriau( MB tai ziauriai nepatinka cool.gif )
Holos internetineje neradau verysad.gif

O kas čia per holos internetinis?Gal nuorodą galima?Nes mano kaime irgi nieko,išskyrus ALTERA nėra.
Atsakyti
Is naturalios kosmetikos man labai patinka Sante kuno kremas, ranku kremukas yra superinis, ir Logona tonikas misriai odai.
O vat Weleda veido kremukas Iris netiko. Pradejo berti mane nuo jo lupu srityje.
O sese naudojo Dr. Hauschka aliejuka veidui riebiai odai, tai is pradziu labai patiko, maziau riebalavosi oda, bet paskui pradejo berti ir sauseti oda pre lupu (raudona vieta dabar tenais). veido kremo is naturaliu tikrai nepirksiu daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 11 05, 12:39)
Is naturalios kosmetikos man labai patinka Sante kuno kremas, ranku kremukas yra superinis, ir Logona tonikas misriai odai.
O vat Weleda veido kremukas Iris netiko. Pradejo berti mane nuo jo lupu srityje.
O sese naudojo Dr. Hauschka aliejuka veidui riebiai odai, tai is pradziu labai patiko, maziau riebalavosi oda, bet paskui pradejo berti ir sauseti oda pre lupu (raudona vieta dabar tenais). veido kremo is naturaliu tikrai nepirksiu daugiau.

o gal neradote dar sau tinkamo tiesiog, pabandykit kremukus jautriai odelei ir gal viskas bus gerai
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2008 11 05, 12:33)
O kas čia per holos internetinis?Gal nuorodą galima?Nes mano kaime irgi nieko,išskyrus ALTERA nėra.

Stai cia bigsmile.gif
http://imunitetas.lt...mid=2&gkatid=18
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2008 11 05, 12:49)

ačiū 4u.gif einu pasižiūrėti smile.gif
Atsakyti
Styx ea parduodami Feminoj Bonoj, yra jų Spa namai žvėryne.Tik jei kažko konkrečiai reikia, siūlau skambintis, nes būna, akd vietoj neturi, bet iš sandėlio atveža.Kainos normalios.Aš mokėjau 17 lygtais Lt, aišku nuo rūšies priklauso dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 11 04, 21:57)
mazdaug 15 ml iseina  g.gif  as pasidariau du (viena su kakava, kita su spanguolem), tai man jauciu iki vasaros uzteks  biggrin.gif

o kuris labiau patinka? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(doufyl @ 2008 11 05, 00:01)
Plaukams, kadangi monoi man vis dėlto per lengvas. Plaukai švelnūs švelnūs, bet drėkina ne taip stipriai kaip alyvuogių aliejus, Laima siūlė Makadamijas arba Sezamų, tai ėmiau pastarąjį, kadangi didesnis kiekis. P.S. Makadamijų aliejus taip maloniai riešutais kvepia wub.gif

30lt

o kokia talpa sezamu? ir kiek kokios talpos makadamiju aliejus kainuoja? 4u.gif internetiniam puslapyje neuztikau sitos informacijos ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2008 11 05, 08:55)
del dantu pastu, tai gali pabandyt pasieskoti L'Angelica dantu pastu (yra pora naturaliu is L'Angelica), manau turetum rasti  g.gif nes lygtai ju buna pirkti Eurovaistinese, IKI, gal ir kitose yra  g.gif

as siuo metu viena is tu L'Angelikos pastu naudoju. nieko ypatingo, bet nelabai kuo nusileidzia kokiai nors sante pastai (nepamenu kuria bandziau blush2.gif), kuri kainuoja dvigubai brangiau.
Atsakyti
labai noreciau pagirti stai tokias user posted imageuser posted image kuno kempineles -nors ir brangios, bet koks malonumas su ja praustis wub.gif
o cia mano koju kremukas naujas user posted imageuser posted image ax.gif

QUOTE(Hopeidea @ 2008 11 04, 23:32)
Visur buvau :ir norfose ( ju net 2)

neradai ten natura Sibericos? Girdejau, kad dabar kosmetikai norfose 35 % nuolaida

QUOTE(Eveline @ 2008 11 05, 11:39)
bet paskui pradejo berti ir sauseti oda pre lupu (raudona vieta dabar tenais). veido kremo is naturaliu tikrai nepirksiu daugiau.

berimai aplink burna yra susije su skrandzio problemom arba su hormonais, jei jau butu nuo kremo -tai berimas butu kur kas placiau isplites, o ne taip lokaliai ax.gif , juolabiau, kad jums abiems tokie patys pozymiai nuo skirtingu kremu
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 11 05, 16:19)
o cia mano koju kremukas naujas user posted imageuser posted image  ax.gif

indelis wub.gif
o apie pati kremuka gal galima siek tiek placiau (kaip suprantu, ji pati pasigaminai)? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 11 05, 15:38)
indelis wub.gif
o apie pati kremuka gal galima siek tiek placiau (kaip suprantu, ji pati pasigaminai)? 4u.gif

4u.gif megstu dekoruoti daiktus ax.gif
o sudetis pacios sugalvota:
20 gr. sviestmedzio
10 gr. kokosu
is akies biciu vasko
20 ml nakvisu aliejaus
10 ml dygminu aliejaus
EA - 3 lasai vaniles, 1 lasas rozes, 2 lasai Ylang ylang, 4 lasai benzoino
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 11 05, 17:01)
4u.gif  megstu dekoruoti daiktus  ax.gif
o sudetis pacios sugalvota:
20 gr. sviestmedzio
10 gr. kokosu
is akies biciu vasko
20 ml nakvisu aliejaus
10 ml dygminu aliejaus
EA - 3 lasai vaniles, 1 lasas rozes, 2 lasai Ylang ylang, 4 lasai benzoino

labai grazu 4u.gif

o kaip atmatuoji ingredientus? ar ne namuose gaminaisi? blush2.gif man atrodo buvo jau apie tai kalbeta, bet nebeatsimenu blush2.gif biciu vasko galima KN isigyti ar as kazka maisau? g.gif
Atsakyti
kunigunda78, o Tu pati ispiesei ta dangteli? su super, labai dailu, didelis pagyrimo zodis Tau smile.gif labai jaukiai ir siltai atrodo wub.gif
Atsakyti