Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 04, 18:57)

pirkai megineli, taip?

QUOTE(doufyl @ 2008 11 04, 21:46)
Sveikos 4u.gif
Yra Gedimino  vaistinėje. Tik aišku pilnas įpakavimas.

ir eurovaistineje sian ji uzmaciau, bet pagalvojau, kad visgi labai butu gerai pradzioj koki mazesni kieki pasibandyt, bet kur kazin dabar toki galima atrast butu pas mus? g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 11 04, 20:21)
cia turi omeny visos veido odos valyma tuo pieneliu? 4u.gif

Taip mirksiukas.gif Net Hauschkos puslapyje rekomenduoja. Ir Elytė po veido valymo siūlė, kai oda sujautrėjus buvo.

QUOTE(kunigunda78 @ 2008 11 04, 21:54)
as tai nelabai suprantu kas per daikts gali buti putojantis sveitiklis  ax.gif Cia jau kazkokia duske, kuri turbut oda padaro svelnia, o ne ka nors nuskrabina  g.gif

Kad tikrai nušveičia gerai, kažkaip „švaresnis“ jausmas man būna, nei kad po neputojančio šveitiklio blush2.gif Įprotis... po biški atsikratau, nes pvz. dabartinis Laveros tai visiškai neputoja, o nušveičia puikiai.

QUOTE(doufyl @ 2008 11 04, 22:46)
O beto naudojasi Lt pašto paslaugomis, tai prekės keliauja ilgai. Nežinau, man keista  g.gif

doh.gif tai jau tikrai. Sumokėtų 2kart brangiau už siuntimą, bet gautų saugiai per kurjerius. Ir kainoms tai neturėtų lemiamos reikšmės g.gif Dabar visi taupo....
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 11 04, 21:46)
Apsiprekinau šiandien  thumbup.gif 

tikrai, ka pirkai bigsmile.gif kaip kelione sekesi? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 11 05, 00:00)
tai ka pirkai?  ax.gif

Tiesa pasakius, apsirūpinau kaip prieš karą blush2.gif biggrin.gif
Logonos kūno sviestai, Sante rankų kremas, Sante lūpų balzamas, Sezamų aliejus iš KN, Dr.H skystas bronzatas, Rožių kremas veidui, dantų pasta, Cleansing cream mėginukai, I+M balzamas plaukams, Weleda ratanijos dantų pasta, rozmarinų muiliukas, Šaltalankių dušo kremas, UT dušo pienelis su apelsinais.

QUOTE(Kelsey @ 2008 11 05, 00:16)
o nesake jau kada tiksliau bus kokosas?

Nieko tiksliai nežino, kaip ir visoms klaususioms atsakė tą patį: keliauja doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 05, 00:27)
doh.gif tai jau tikrai. Sumokėtų 2kart brangiau už siuntimą, bet gautų saugiai per kurjerius. Ir kainoms tai neturėtų lemiamos reikšmės g.gif Dabar visi taupo....

Tikiuosi bent dideli kiekiai parvažiuoja biggrin.gif
QUOTE(linutiaaa @ 2008 11 05, 00:47)
tikrai, ka pirkai bigsmile.gif kaip kelione sekesi? rolleyes.gif

labai gerai, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 11 04, 22:49)
Tiesa pasakius, apsirūpinau kaip prieš karą blush2.gif  biggrin.gif
Logonos kūno sviestai, Sante rankų kremas, Sante lūpų balzamas, Sezamų aliejus iš KN, Dr.H skystas bronzatas, Rožių kremas veidui, dantų pasta, Cleansing cream mėginukai, I+M balzamas plaukams, Weleda ratanijos dantų pasta, rozmarinų muiliukas, Šaltalankių dušo kremas, UT dušo pienelis su apelsinais.
Nieko tiksliai nežino, kaip ir visoms klaususioms atsakė tą patį: keliauja doh.gif

oho thumbup.gif kur sezamus naudosi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 11 04, 23:53)

thumbup.gif
o kiek sezamu aliejus kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 11 05, 00:53)
oho thumbup.gif kur sezamus naudosi? ax.gif

Plaukams, kadangi monoi man vis dėlto per lengvas. Plaukai švelnūs švelnūs, bet drėkina ne taip stipriai kaip alyvuogių aliejus, Laima siūlė Makadamijas arba Sezamų, tai ėmiau pastarąjį, kadangi didesnis kiekis. P.S. Makadamijų aliejus taip maloniai riešutais kvepia wub.gif
QUOTE(Palomina @ 2008 11 05, 00:54)
o kiek sezamu aliejus kainuoja?

30lt
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2008 11 04, 17:52)
o Hauschka - vokiška ar amerikoniška?

sorry doh.gif as kai rasiau galvojau, kad rasau 'ale Alkaitis'... apie ji galvojau, o kazkodel Hauschka parasiau blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2008 11 04, 14:09)
Gaila, kad ne iš Vilniaus aš, tad susiduriu su visiškai ribota natūralios kosmetikos pasiūla  verysad.gif

Kaip as jus suprantu...
O as siandien baigiau kryziaus zygius- musu kaime ieskojau naturalios kosmetikos lotuliukas.gif
Visur buvau :ir norfose ( ju net 2) ie abejose Eurovaistinese ir Farma vaistineje ir abejose Eurokosose ir dar kazkokioje Mixkosmetikoje doh.gif
Taigi isivaizduokit asortimentas biggrin.gif
natuderm kuno sveitiklis( jau isigijau), natuderm nuo celiulito, tos pacios firmos koju kremas, kazkokiu jautriu vietu kremas doh.gif , kuno zele unsure.gif , ir ranku kremas....viskas verysad.gif kazkaip net geda paliko uz gimta miesta verysad.gif is tos nuoskaudos toje didizausioje kosmetikos parduotuveje( Mixkosmetika) perskaiciau pardavejom paskaita apie naturalia kosmetika lotuliukas.gif Nes kai paprasiau kokios naturalios, tai pradejo siulyti visokia bilekokia, svarbu pavadinime koks zodelis bio ar natural yra doh.gif Bet istiesu tokios labai fainios pasitaike ...pasisnekejome,uzsirase pavadinimus...sako kartais jiems siulo prekybininkai vienokai ar kitokia produkcija ju parduotuveje prekiauti...tiesiog jie renkasi tas , labiau girdetas verysad.gif
dar is to liudesio , kad nei duso zele, nei dantu pastos nei sampunu negavau, nusipirkau natuderm ranku krema..nors man nelabai reikalingas daiktas, retai naudoju ax.gif bet kartais prireikia..pabandziau..kvapas kaip muilo, pagal riebuma toks vidutinis, nera labai riebus, bet man lengvesni patinka ax.gif
Zodziu , reikia eiti i Holos insternetini ir uzsisakyti sampunu ir duskiu..nes iki tols kol vaziuosiu i Panevezi - neisgyvensiu..

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 04, 19:57)
Tas pats drinks_cheers.gif
Man irgi labiau patinka putojantys šveitikliai ax.gif Pvz. Weledos beržų gerai putoja, tik kvapas hmmm unsure.gif

Aciux wub.gif reiks itraukti i perkamu sarasa drinks_cheers.gif Man jokie kvapai nebaisus, kuo keistesnis, tuo geriau( MB tai ziauriai nepatinka cool.gif )
Holos internetineje neradau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2008 11 05, 00:32)
Kaip as jus suprantu...
O as siandien baigiau kryziaus zygius- musu kaime ieskojau naturalios kosmetikos lotuliukas.gif
...

del dantu pastu, tai gali pabandyt pasieskoti L'Angelica dantu pastu (yra pora naturaliu is L'Angelica), manau turetum rasti g.gif nes lygtai ju buna pirkti Eurovaistinese, IKI, gal ir kitose yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 11 04, 23:53)

Ajėj thumbup.gif

QUOTE(Hopeidea @ 2008 11 05, 00:32)
Kaip as jus suprantu...

Holos internetineje neradau verysad.gif

O gal yra Drogas arba Sarma? Tuomet atitinkamai Alterros arba Madaros gal surastumėte... g.gif Eurokose galima nusipirkti rusiško molio, jis labai pigus ir nėra prastas, įvairių poreikių veido ir kūno kaukėms mirksiukas.gif

QUOTE(Palomina @ 2008 11 05, 08:55)
del dantu pastu, tai gali pabandyt pasieskoti L'Angelica dantu pastu (yra pora naturaliu is L'Angelica)

drinks_cheers.gif kaip tik nusipirkau prieš porą dienų Eurovaistinėj. Man tik putų kažkaip per daug. O skonis man iki šiol lieka nr. 1 - Hauschkos "Neem and mint" wub.gif Weledos išbandžiau ratanijos, augalinę ir medetkų, tai pasigendu švarumo pojūčio po išsivalymo verysad.gif Dar noriu pabandyti Logonos ir Urtekram.
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 11 05, 08:55)
del dantu pastu, tai gali pabandyt pasieskoti L'Angelica dantu pastu (yra pora naturaliu is L'Angelica), manau turetum rasti  g.gif nes lygtai ju buna pirkti Eurovaistinese, IKI, gal ir kitose yra  g.gif

Aciux, buvau visai pamirsusi bigsmile.gif Euruose tai nemaciau g.gif Reiks i IKI uzsukti drinks_cheers.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 05, 10:11)
Ajėj thumbup.gif
O gal yra Drogas arba Sarma? Tuomet atitinkamai Alterros arba Madaros gal surastumėte... g.gif Eurokose galima nusipirkti rusiško molio, jis labai pigus ir nėra prastas, įvairių poreikių veido ir kūno kaukėms mirksiukas.gif

Nei Drogu nei Sarmu pas mus nera verysad.gif
Reiks uzeiti dar karta i eurokos tu moliu paziureti bigsmile.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti