QUOTE(linarija @ 2008 11 04, 14:09)
Gaila, kad ne iš Vilniaus aš, tad susiduriu su visiškai ribota natūralios kosmetikos pasiūla
Kaip as jus suprantu...
O as siandien baigiau kryziaus zygius- musu kaime ieskojau naturalios kosmetikos
Visur buvau :ir norfose ( ju net 2) ie abejose Eurovaistinese ir Farma vaistineje ir abejose Eurokosose ir dar kazkokioje Mixkosmetikoje
Taigi isivaizduokit asortimentas
natuderm kuno sveitiklis( jau isigijau), natuderm nuo celiulito, tos pacios firmos koju kremas, kazkokiu jautriu vietu kremas
, kuno zele
, ir ranku kremas....viskas
kazkaip net geda paliko uz gimta miesta
is tos nuoskaudos toje didizausioje kosmetikos parduotuveje( Mixkosmetika) perskaiciau pardavejom paskaita apie naturalia kosmetika
Nes kai paprasiau kokios naturalios, tai pradejo siulyti visokia bilekokia, svarbu pavadinime koks zodelis bio ar natural yra
Bet istiesu tokios labai fainios pasitaike ...pasisnekejome,uzsirase pavadinimus...sako kartais jiems siulo prekybininkai vienokai ar kitokia produkcija ju parduotuveje prekiauti...tiesiog jie renkasi tas , labiau girdetas
dar is to liudesio , kad nei duso zele, nei dantu pastos nei sampunu negavau, nusipirkau natuderm ranku krema..nors man nelabai reikalingas daiktas, retai naudoju
bet kartais prireikia..pabandziau..kvapas kaip muilo, pagal riebuma toks vidutinis, nera labai riebus, bet man lengvesni patinka
Zodziu , reikia eiti i Holos insternetini ir uzsisakyti sampunu ir duskiu..nes iki tols kol vaziuosiu i Panevezi - neisgyvensiu..
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 04, 19:57)
Tas pats
Man irgi labiau patinka putojantys šveitikliai
Pvz. Weledos beržų gerai putoja, tik kvapas hmmm
Aciux
reiks itraukti i perkamu sarasa
Man jokie kvapai nebaisus, kuo keistesnis, tuo geriau( MB tai ziauriai nepatinka
)
Holos internetineje neradau