Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Palomina @ 2008 11 03, 13:16)
aha turiu  smile.gif 

Receptas Nr.1:

Receptas Nr.2:

Receptas Nr.3:

4u.gif 4u.gif 4u.gif
bet panasu, kad namuose vis viena nepasigaminsiu, teks nupedint iki KN ax.gif

Papildyta:
QUOTE(linarija @ 2008 11 04, 12:54)
Pasidalinkit patirtim su kokia natūralios kosmetikos priemone valote akių makiažą. Žiūrėjau Welleda valomuosius pienelius, bet ten labiau veidui, bet ne akims  g.gif

ne per seniausiai baigiau migdolu alieju, tai dabar naudoju simondsiju al. akiu makiazui valyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 04, 09:55)
aha, man irgi cia pasirode 'ale Hauschka'. net nezinau kodel, gal kad panasios filosofijos, abu is amerikos  smile.gif

o Hauschka - vokiška ar amerikoniška?
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2008 11 04, 19:52)
o Hauschka - vokiška ar amerikoniška?

vokiska
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 04 lapkričio 2008 - 18:55
gal kas žino kiek maždaug kainuotų iš firmos 'eucerin'

~Gaivinamasis drėkinamasis veido kremas Hydro-Balance Fresh
~Drėkinamasis veido kremas Hydro-Balance Rich
http://www.eucerin.lt/1036
ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 03, 20:57)
ta uzpakaliukui?  bigsmile.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2008 11 03, 23:23)
4u.gif ar ji taip vadinamas - Weleda Baby Medetkų kremas kūdikiams su cinku?

Tas pats drinks_cheers.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2008 11 03, 21:36)
blink.gif  ar as kazka ne taip suprantu, ar tu nepatenkinta, kad sveitiklis neputoja? Nes man per savo amzeli dar nera teke tureti putojancio  sveitiklio  schmoll.gif

Man irgi labiau patinka putojantys šveitikliai ax.gif Pvz. Weledos beržų gerai putoja, tik kvapas hmmm unsure.gif

Pasidalinkit patirtim su kokia natūralios kosmetikos priemone valote akių makiažą.

Dievinu Dr. Hauschka pienelį makiažui valyti ("Cleansing milk"). Nerealus jis man absoliučiai. Visokį brudą nuvalo nuo viso veido, taigi ir nuo akių. Ne tik kad negraužia, bet gali trint netrynus, tai oda vistiek neparaus ir nesusierzins smile.gif Galima naudoti ir kaip veido prausiklį jautriai odai.

QUOTE(Jelly* @ 2008 11 04, 18:27)
gal kas žino kiek maždaug kainuotų iš firmos 'eucerin'

O Eucerin čia dabar prie ko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 11 04, 11:48)
man tai atrodo, kad tikrai verti demesio, TŪB „Mėtai“ yra suteikti IFOAM ECOAGROS sertifikatai gaminti eterinius aliejus, ekstraktus, vaistažolių arbatas, masažinio medaus mišinius iš natūralios ir ekologiškos lietuviškos žaliavos.

suprantu, kokiu metu, kadagiu, pusu, melisu, ciobreliu ir pan., bet pvz.: citrinu, greipfrutu g.gif gal ne visi jie ekologiski? g.gif
Papildyta:
per tas iseigines dienas veiduka ryte ir vakare pavalydavau tik su madaros toniku (kadangi daugiau laiko praleidau namuose) ir ka as galiu pasakyt - oda atrodo tikrai ne prasciau, nei naudojant kazka daugiau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 04, 19:57)
Dievinu Dr. Hauschka pienelį makiažui valyti ("Cleansing milk"). Nerealus jis man absoliučiai. Visokį brudą nuvalo nuo viso veido, taigi ir nuo akių. Ne tik kad negraužia, bet gali trint netrynus, tai oda vistiek neparaus ir nesusierzins smile.gif Galima naudoti ir kaip veido prausiklį jautriai odai.

cia turi omeny visos veido odos valyma tuo pieneliu? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 04 lapkričio 2008 - 19:03
QUOTE(Palomina @ 2008 11 03, 13:16)
aha turiu  smile.gif 
Receptas Nr.1:
Receptas Nr.2:
Receptas Nr.3:

dar klausimelis: kiek ten to lupu balzamo gavosi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2008 11 03, 22:14)
tikrai yra putojanciu ax.gif tik pabandymui nesiulysiu, nes jie taip vadinami "parabenu bomba"

as tai nelabai suprantu kas per daikts gali buti putojantis sveitiklis ax.gif Cia jau kazkokia duske, kuri turbut oda padaro svelnia, o ne ka nors nuskrabina g.gif

QUOTE(Monica @ 2008 11 04, 09:38)
gal yra koks būdas lašinti?

pipete kaip KN ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Moon_Light @ 2008 11 04, 15:28)
Del Metos aliejuku... pati ne karto nesu pirkuri kazko is metos todel nieko apie juos pati negaliu pasakyti, bet esu turejusi keleta aromaterapijos paskaitu kur destytoja kalbedama apie eteriniu aliejus uzsimine kad metos geriau naudoti tik patalpoms aromatizuoti, vengti salycio su kunu nes jie ale nelabai naturalus. 

o tai kaip jie aiskina fakta, kad Metos dauguma EA yra sertifikuoti ecoagros? Juk tikrai nebutu sertifikuoti, jei netiktu salyciui su oda schmoll.gif
Mano draugaite daug metu juos naudoja ir jokiu neigiamu atsiliepimu niekada nera pareiskusi, nors juos naudojo ir salyciui su oda
Atsakyti
Pasidalinkit patirtim su kokia natūralios kosmetikos priemone valote akių makiažą. Žiūrėjau Welleda valomuosius pienelius, bet ten labiau veidui, bet ne akims  g.gif

as anksciau valydavau su Weledos migdoliniu pieneliu (akiu negrauzia, jautriai odai skirtas) (greitai vel pirksiu), arba aliejukais (labai migdolu aliejus patiko, o vynuogiu irgi patiko, bet ne taip kaip migdolu)

QUOTE(agnuta @ 2008 11 04, 21:08)
dar klausimelis: kiek ten to lupu balzamo gavosi? 4u.gif

mazdaug 15 ml iseina g.gif as pasidariau du (viena su kakava, kita su spanguolem), tai man jauciu iki vasaros uzteks biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(linutiaaa @ 2008 11 03, 21:00)
pirma karta apie toki girdziu, kaip idomu bigsmile.gif  jo visur buna?

QUOTE(linutiaaa @ 2008 11 04, 00:23)
4u.gif ar ji taip vadinamas - Weleda Baby Medetkų kremas kūdikiams su cinku?

Yra Gedimino vaistinėje. Tik aišku pilnas įpakavimas.
---------------------------------------------------------
Apsiprekinau šiandien thumbup.gif Na, bet ir KN gerai ištuštinti doh.gif , net sviestmedžio nėra mažo indelio. Nesuprantu kodėl KN laikosi tokios keistos politikos..juk mato, kad baigiasi atsargos, o užsakinėti ima tikrai per vėlai. O beto naudojasi Lt pašto paslaugomis, tai prekės keliauja ilgai. Nežinau, man keista g.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 11 04, 22:46)
Apsiprekinau šiandien  thumbup.gif  Na, bet ir KN gerai ištuštinti doh.gif , net sviestmedžio nėra mažo indelio. Nesuprantu kodėl KN laikosi tokios keistos politikos..juk mato, kad baigiasi atsargos, o užsakinėti ima tikrai per vėlai. O beto naudojasi Lt pašto paslaugomis, tai prekės keliauja ilgai. Nežinau, man keista  g.gif

tai ka pirkai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2008 11 04, 18:08)
Turiu aš kažkokį Alteros pienelį, bet ne akims, nes siaubingai graužtų. Reiks pasidairyt Droge 3 in 1. O negraužia jis akių?  g.gif

ne, negrauzia. kiek skaiciau atsiliepimus forume, tai grauzia tas su alijosiumi.
Papildyta:
QUOTE(doufyl @ 2008 11 04, 21:46)

Apsiprekinau šiandien  thumbup.gif  Na, bet ir KN gerai ištuštinti doh.gif , net sviestmedžio nėra mažo indelio. Nesuprantu kodėl KN laikosi tokios keistos politikos..juk mato, kad baigiasi atsargos, o užsakinėti ima tikrai per vėlai. O beto naudojasi Lt pašto paslaugomis, tai prekės keliauja ilgai. Nežinau, man keista  g.gif

o nesake jau kada tiksliau bus kokosas?
Atsakyti