Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(linarija @ 2008 11 04, 12:51)
O kur perki? g.gif

cia, kur tikrai rastum: kur isigyti
dar randu farmoje, bet ten jau asortimentas kuklesnis.
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2008 11 04, 13:51)
O kur perki? g.gif

Ju yra Vilniuje, CUP I aukste. EA galima pavieniui rasti ir ivairiose vaistinese. O paciu alieju ko gero tik tame CUP kioskelyje g.gif
Atsakyti
Gaila, kad ne iš Vilniaus aš, tad susiduriu su visiškai ribota natūralios kosmetikos pasiūla verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 04, 11:13)
zinoma zinau, kad sudocrem ne naturalus produktas  drinks_cheers.gif tiesa, anglijai ir lietuvai juos gamina siek teik skirtingus. bet sudetis, zinoma, panasi. musiskio:
                        % w/w
Zinc oxide, EP 15.25
Benzyl alcohol, BP 0.39
Benzyl benzoate, BP 1.01
Benzyl cinnamate 0.15
Lanolin (hypoallergenic) 4.00

Gal nera sudetis labai baisi (kaip retai naudojamo ale vaisto)?

tai čia tik veikliosiso medžiagos turbūt.Aš išmečiau bonkutč, bet ten tikrai buvo daug naftos produktų. va čia radau inete:
Ingredients:

Zinc Oxide E.P. 15.25% Benzyl Alcohol B.P. 0.39% Benzoate B.P. 1.01% Benzyl Cinnamate 0.15% Lanolin (Hypo-allergenic) 4% (w/w). Also contains: Purified Water, Liquid Paraffin, Waxes, Sodium Benzoate, Linalyl Acetate, Propylene Glycol, Citric Acid, BHA (E320), Sorbitan Sequioleate, Lavender Fragrance.

kiek pamenu liquid parafin ar ne 2 vietoj sudėty buvo, taip kad geriau nenaudok schmoll.gif

O Mėtos aliejai geri, sertifikuoti.tai pagal kainą žiūrėk smile.gif

O akių makijažui migdolų aliejus tinka, jei Linutiaa rašo, kad ir kiti tinka, tai iš vis gerai.Įdomu, tai gal pvz. ir su kokiu saulėgrąžų ar alyvuogių nusivalytų g.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 11 04, 11:11)
man net atrodo jie vertesni demesio nei Naujosios Barmunes eteriniai ax.gif

manau, papirksiu ka.. ax.gif
baziniai aliejai tai uk pigesni, o va eteriniu pigiai ten nerandu (ypac del p & p)
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2008 11 04, 14:02)
O akių makijažui migdolų aliejus tinka, jei Linutiaa rašo, kad ir kiti tinka, tai iš vis gerai.Įdomu, tai gal pvz. ir su kokiu saulėgrąžų ar alyvuogių nusivalytų g.gif

na, siaip raso, kad tie mineti du tinka ir veido makiazui valyti, bet, tiesa pasakius, as kartais ir migdolus pagriebiu, nelabai matau skirtuma, o kazkaip nemanau, kad jau cia kazkas blogo, net nzn g.gif na, nebent tarkim vynuogiu kauliuku, aprasomas kaip ypač naudingas vokų odai...jei kas turit kokios info apie tai, brukstelkit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 04 lapkričio 2008 - 14:54
Del Metos aliejuku... pati ne karto nesu pirkuri kazko is metos todel nieko apie juos pati negaliu pasakyti, bet esu turejusi keleta aromaterapijos paskaitu kur destytoja kalbedama apie eteriniu aliejus uzsimine kad metos geriau naudoti tik patalpoms aromatizuoti, vengti salycio su kunu nes jie ale nelabai naturalus. Kazkokios konkrecios firmos aliejuku ji mums nepirso, bet sake pati naudoja styx ea mirksiukas.gif ir dar is Original ATOK
http://aromaterapija.....20ALIEJAI 365

O as irgi visada perku styx aliejukus, o del original ATOK...kazkaip jie man nelabai patikimai atrodo, nes esu isigijusi ju hidrofilini alieju veidui valyti tai jei ne PEG tarp sudedamuju daliu tai sudetis butu liuxiska... ax.gif

As cia pasidalinau su Jumis tik savo nuogirdomis, o kaip ten is tikruju viskas yra tai valniazino g.gif
Atsakyti
QUOTE(Moon_Light @ 2008 11 04, 16:28)
O as irgi visada perku styx aliejukus, o del original ATOK...

kokios Styx sudėtys ir kur perki? smile.gif Man rodos, buvau aš radus juos vienoje internetinėje vaistinėje, bet ten sudėčių nėra, nesiryžau sakytis sad.gif
Atsakyti
gal kas žino kiek maždaug kainuotų iš firmos 'eucerin'

~Gaivinamasis drėkinamasis veido kremas Hydro-Balance Fresh
~Drėkinamasis veido kremas Hydro-Balance Rich
http://www.eucerin.lt/1036
ačiū.
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2008 11 04, 12:54)
Pasidalinkit patirtim su kokia natūralios kosmetikos priemone valote akių makiažą. Žiūrėjau Welleda valomuosius pienelius, bet ten labiau veidui, bet ne akims  g.gif

Man labai gerai valo tiek veida tiek akiu makiaza madara putos, ju buna pirkti ir sarmose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2008 11 04, 11:54)
Pasidalinkit patirtim su kokia natūralios kosmetikos priemone valote akių makiažą. Žiūrėjau Welleda valomuosius pienelius, bet ten labiau veidui, bet ne akims  g.gif

as naudoju altteros pieneli 3 in 1 . labai gerai nuvalo.
Atsakyti
Turiu aš kažkokį Alteros pienelį, bet ne akims, nes siaubingai graužtų. Reiks pasidairyt Droge 3 in 1. O negraužia jis akių? g.gif
Atsakyti