Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

beje, Laime sake, kad greitai bus galima pas juos ir dekoratyvines kosmetikos pasigaminti bigsmile.gif dar kol kas laukia kada atkeliaus uzsakytos medziagos, po to pacios issibandys ir tada jau bus galima ir mums gamintis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 10 15, 22:02)
stai taip atrodo  smile.gif

na, tikrai labai skaniai atrodo - kakavinį turbūt suvalgyčiau biggrin.gif

QUOTE(Palomina @ 2008 10 15, 22:39)
beje, Laime sake, kad greitai bus galima pas juos ir dekoratyvines kosmetikos pasigaminti  bigsmile.gif

bigsmile.gif o kokios būtent dekoratyvinės neminėjo?
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 10 15, 21:51)
na, tikrai labai skaniai atrodo - kakavinį turbūt suvalgyčiau biggrin.gif
bigsmile.gif o kokios būtent dekoratyvinės neminėjo?

na as kaip supratau tai ivairios --> blakstienu tusa, lupu dazus, seselius.. gal ir pudra kokia nors g.gif
va tusa tai butinai darysiuos kai tik bus imanoma.. ir pudra jeigu tokia galima bus.. labai jau idomu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 10 15, 22:56)
na as kaip supratau tai ivairios --> blakstienu tusa, lupu dazus, seselius.. gal ir pudra kokia nors  g.gif 

na, bet tikrai labai įdomu...neįsivaizduoju kaip pačiai pasigaminti, pvz tušą biggrin.gif
Atsakyti
Jėzau, merginos, aš labai atsiprašau, tikrai nenorėjau pasakyti, kad KN smirda. Labai gerbiu Laimę, tai ką ji daro ir nenorėjau nieko įžeist. Tiesiog kedro hidrolatas man tikrai nekvepia, o prieš užeinant į KN kaip tik jis ir buvo papurkštas, todėl taip ir pasirodė 4u.gif .

Na, lauksiu susidraugavimo su naujaisiais savo pirkiniais smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 10 15, 21:59)
na, bet tikrai labai įdomu...neįsivaizduoju kaip pačiai pasigaminti, pvz tušą biggrin.gif

manau nebus sudetinga.. jauciu i sudeti ieis biciu vaskas, dar kokiu nors aliejuku, juodas (arba rudas) pigmentas, na gal dar ko nors biggrin.gif man idomiausia i kur tas tusas bus supilamas ir po to kaip tepamas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 10 15, 22:02)
manau nebus sudetinga.. jauciu i sudeti ieis biciu vaskas, dar kokiu nors aliejuku, juodas (arba rudas) pigmentas, na gal dar ko nors  biggrin.gif  man idomiausia i kur tas tusas bus supilamas ir po to kaip tepamas  g.gif

tikrai labai labai idomu bigsmile.gif labai labai noreciau iskeisti i naturalu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 10 15, 23:02)
manau nebus sudetinga.. jauciu i sudeti ieis biciu vaskas, dar kokiu nors aliejuku, juodas (arba rudas) pigmentas, na gal dar ko nors  biggrin.gif  man idomiausia i kur tas tusas bus supilamas ir po to kaip tepamas  g.gif

tai turbūt reikės pasilikti kokį seną šepetėlį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gizma @ 2008 10 15, 17:14)
Lauksiu, Kunigunda, atsiliepimu apie argano alieju. Pas mus bioparduotuvese atsirado ivairiu gamintoju argano aliejaus. Taciau kiek teko pasidometi - geriausias yra marokieciu. Kaip naudoti, kokiu tikslu - taip pat domina Tavo nuomone.
Bioparduotuveje esu isigijusi sezamo aliejaus. Kaip Tu ji naudoji?

as argana planuoju tik plaukams naudoti ax.gif
del sezamo - imu dali sezamu, kokosu, jojobos arba makadamiju alieju, ilasinu patinkancio EA, siek tiek palaikau ir tepu ant dregnu blauzdu kartais -man thumbup.gif , rankos ir buvo silkines po sio misinuko. Dar plaukams labai patinka sezamu aliejus-pasildytu istepu plaukusi ir veliau isplaunu -labai svelnus ir malonus plaukai

QUOTE(Palomina @ 2008 10 15, 20:02)
stai taip atrodo  smile.gif
dar buvo galima pasigaminti su jazminais balzama..

man tai labai patiko jazminu kvapo-jis toks stipresnis, bet ir kakavinis wub.gif

QUOTE(Palomina @ 2008 10 15, 20:39)
beje, Laime sake, kad greitai bus galima pas juos ir dekoratyvines kosmetikos pasigaminti

kaip smagu bigsmile.gif
Atsakyti
idomu, kas cia per molis, ar vertas kazin demesio, ka manot? kas cia per gamintojas...g.gif
molis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 15 spalio 2008 - 21:36
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 10 15, 23:29)
as argana planuoju tik plaukams naudoti  ax.gif
Dar plaukams labai patinka sezamu aliejus-pasildytu istepu plaukusi ir veliau isplaunu -labai svelnus ir malonus plaukai

o argano aliejaus galima irgi KN pirkti? ir ar sezamų aliejus tik plaukus padaro švelnius ar dar ir drėkina? 4u.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2008 10 15, 23:35)
idomu, kas cia per molis, ar vertas kazin demesio, ka manot? kas cia per gamintojas...g.gif
molis

man atrodo primavera nėra geros sudėties. mačiau yra pilaitėje (kaip tik šiandien buvau)
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 10 15, 21:39)
beje, Laime sake, kad greitai bus galima pas juos ir dekoratyvines kosmetikos pasigaminti  bigsmile.gif 

blink.gif Ir aš noriu į tušo gamybą lotuliukas.gif ax.gif 4u.gif

QUOTE(Atėnė @ 2008 10 15, 22:02)
Jėzau, merginos, aš labai atsiprašau, tikrai nenorėjau pasakyti, kad KN smirda.

ko čia atsiprašinėti, kai kas man taip smirdėjo, kad net negalėjau naudoti smile.gif
Atsakyti