Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Milduxs @ 2008 10 30, 17:09)
papasakojo apie savo planus plestis ir tame paciame vcupe atidaryti miniekomarketa

tai as liepiau daryti isvadas ir atsivezti lavera  biggrin.gif tai sake derybu procesas vyksta ir gali buti, kad pasibaigs sekmingai  thumbup.gif

kokia šaunuolė biggrin.gif Būtų man arčiausia parduotuvė, o kadangi ten žmonių srautas didokas, tai gal ir pigiau negu mažose parduotuvėlėse ax.gif

matai, kaip paveikė lotuliukas.gif O mes prašydavom ir prašydavom jų Laveros tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2008 11 02, 20:35)
viską jau išbandžiau, išskyrus kokosų aliejų. tas dar laukia savo eilės.
Druide kondicionierius man vis labiau patinka. gerai formuoja garbanas, nesulipina ir, panašu, kad nesausina plaukų  thumbup.gif iš pradžių kvapas nervino (kaip visad), po to pripratau (irgi kaip visad biggrin.gif). labai patinka, kad galima naudot tiek ant šlapių, tiek ant sausų plaukų. žodžiu, geras daiktas  thumbup.gif
Logona vaikiškas šampūnas - plaukai tikrai puresni nuo jo. bet man asmeniškai jis labai "nuėda" plaukų dažus (dažau chna-basma), t.y. blyškina spalvą  g.gif
molis-scrub'as - kaip ir kiti moliai smile.gif kodėl jis yra scrub'as nelabai supratau.

gal kas gali parekomenduoti kokią gerą ir reikalingą priemonę kūdikiams? sugalvojau, kad savo trims geriausioms draugėms Kalėdų proga dovanosiu po Weledos dušo želė (jos nelabai domisi natūralia kosmetika, tai galvoju "užvest ant kelio"), viena kadangi turi vaikutį, tai dar plius kažką iš Logonos serijos vaikams. o kita turi gimdyt apie Kalėdas, tai pridėčiau kažką ir kūdikiui.  g.gif

kudikiu odele sausa, todel jiems dazniausiai reikia kazkokio emoliento.
zinau, kad kitu leliuku odele blogai sureaguoja ir i weledos gaminius, labai jau ji jautri g.gif
as naudoji naturalius aliejus, pacius svelniausius.
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2008 11 02, 22:35)
.

gal kas gali parekomenduoti kokią gerą ir reikalingą priemonę kūdikiams? kūdikiui.  g.gif

mano galva tikrai reikalingas daiktas yra mano minėtas kremas su cinku (dupciukui).Ligoninese prireklamuoja visokius bepanthenus, sudocremus, mamytės pačiso neieškos kitų, tai pvz weledos kremas su cinku, tikrai būtų gera dovana.Norint pigesnio varianto, siūlyčiau Rossmann.Svarbiausia drauges paprotint, kad nesugalvotų jokių Johnsonpirkti, net poliknininkos seselė sakė, kad jei alergizuoja, o ir šiaip naftiniai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 10 31, 13:30)
beje, Palomina, skaiciau, kad gaminaisi balzamus lupoms KN ax.gif gal kartais receptukus turi? blush2.gif

aha turiu smile.gif

Receptas Nr.1:
- 3,5 g biciu vasko
- 3,5 g sviestmedzio al.
- 4 ml simondsiju al.
- 3 ml ersketuogiu al.
- 3 l. jazminu EA
- 5 l. greipfruto EA

Receptas Nr.2:
- 3,5 g biciu vasko
- 3,5 g sviestmedzio al.
- 5 ml makadamiju al.
- 2 g kakavos CO2 ekstrakto
- 4 l. kakavos absoliuto
- 4 l. apelsinu EA (bet mes dejom laimo EA, nes apelsinu nebuvo tada)
- 1 l. pipirmeciu EA (duoda saldanti efekta lupoms biggrin.gif )

Receptas Nr.3:
- 3,5 g biciu vasko
- 3,5 g sviestmedzio al.
- 3 ml simondsiju al.
- 4 ml kokoso al.
- 6 l. spanguoliu absoliuto
- 2 l. bergamociu EA
- 2 l. rozmarinu EA
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2008 11 03, 10:58)
mano galva tikrai reikalingas daiktas yra mano minėtas kremas su cinku (dupciukui).Ligoninese prireklamuoja visokius bepanthenus, sudocremus, mamytės pačiso neieškos kitų, tai pvz weledos kremas su cinku, tikrai būtų gera dovana.Norint pigesnio varianto, siūlyčiau Rossmann.Svarbiausia drauges paprotint, kad nesugalvotų jokių Johnsonpirkti, net poliknininkos seselė sakė, kad jei alergizuoja, o ir šiaip naftiniai doh.gif

drinks_cheers.gif uzpakaliukui kazka tureti reikalinga. mums labai tinka paprastas taukmedis.
kartais panaudojam ir sudocrem - super padeda.
bet galvoju, kad ir tai individualu - kiekvienam leliukui kazkas tiks, kazkas galbut ne taip..
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2008 11 03, 12:58)
mano galva tikrai reikalingas daiktas yra mano minėtas kremas su cinku

Man Elytė tą Weledos kremuką rekomendavo veidui po valymo, nes jis skatina žaizdelių gijimą. Taip ir nesupratau, kiek laiko man ji naudoti, tai visą mėnesį tuos porą ml tepiaus, kasdien ryte blush2.gif Ir galiu pasakyti, kad man labai patiko. Jau pabaigiau, eisiu vėl mėginėlį nusipirkti. Minkština odą ir tikrai pagydo spogelius ir žaizdeles.
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 03, 13:36)
Man Elytė tą Weledos kremuką rekomendavo veidui po valymo, nes jis skatina žaizdelių gijimą. Taip ir nesupratau, kiek laiko man ji naudoti, tai visą mėnesį tuos porą ml tepiaus, kasdien ryte blush2.gif Ir galiu pasakyti, kad man labai patiko. Jau pabaigiau, eisiu vėl mėginėlį nusipirkti. Minkština odą ir tikrai pagydo spogelius ir žaizdeles.

pirma karta apie toki girdziu, kaip idomu bigsmile.gif jo visur buna?
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 11 03, 20:00)
pirma karta apie toki girdziu, kaip idomu bigsmile.gif  jo visur buna?

Nesu tikra, bet Stepono g. 6 ir „Holos“ tai tikrai yra smile.gif Na ir šiaip turėtų būti, kur didesnis Weledos asortimentas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 03, 12:36)

ta uzpakaliukui? bigsmile.gif
nors jeigu gydo jautru vaiku uzpakaliuka, kodel turetu netikti suaugusiams..

ant sudocrem irgi parasyta, kad antiseptikas, veikia gydanciai, antibakteriskai..
abiejuose yra cinko oksido, lanolino...
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2008 11 02, 18:29)
Turėjau aš Logonos kremuką vaikui tai nė pusės neįveikėm ir praėjo tie trys mėnesiai galiojimo...

tiesa sakant galima ir ilgiau naudoti (turiu omeny kremus), jie tikrai taip staiga po 3 menesiu nesugenda ax.gif, bet po 6 menesiu jau gali buti nebetinkami naudoti

QUOTE(Hopeidea @ 2008 11 02, 19:23)
Isbandziau ax.gif neputoja beveik visai doh.gif man tai pirmas naturalus sveitiklis, tai nera su kuo lyginti biggrin.gif nervuoja, kad neputoja doh.gif

blink.gif ar as kazka ne taip suprantu, ar tu nepatenkinta, kad sveitiklis neputoja? Nes man per savo amzeli dar nera teke tureti putojancio sveitiklio schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 11 03, 21:36)

blink.gif  ar as kazka ne taip suprantu, ar tu nepatenkinta, kad sveitiklis neputoja? Nes man per savo amzeli dar nera teke tureti putojancio  sveitiklio  schmoll.gif

tikrai yra putojanciu ax.gif tik pabandymui nesiulysiu, nes jie taip vadinami "parabenu bomba" biggrin.gif Pvz.man labai patikes oriflame su vysniomis cool.gif
O del naturaliu tai tikrai nezinau,ar yra putojanciu, cia jau nesigincysiu bigsmile.gif kaip minejau-tai mano pirmas bandymas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 03, 19:55)
Nesu tikra, bet Stepono g. 6 ir „Holos“ tai tikrai yra smile.gif Na ir šiaip turėtų būti, kur didesnis Weledos asortimentas g.gif

4u.gif ar ji taip vadinamas - Weleda Baby Medetkų kremas kūdikiams su cinku?
Atsakyti