Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Kelsey @ 2008 11 02, 14:59)
beje, ar galima KN atsiskaityti kortele?

Galima.
Atsakyti
Sveikos, vėl gryžtu į šią temą bye1.gif
Norėjau paklaust ar beužsisakinėjate natūralią kosmetiką per tarpininkes, iš Vokietijos. g.gif

Kokius natūralius šampūnus naudojat savo vaikučiams? Įdomu ar ir šampūnus reikia sunaudot per tris mėnesius g.gif Mes kažin ar įveiktumėm. Turėjau aš Logonos kremuką vaikui tai nė pusės neįveikėm ir praėjo tie trys mėnesiai galiojimo...
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 11 01, 09:50)
dar yra dušo gelis ir kūno losjonas. abu dviejų rūšių smile.gif

Musu kaime kolkas(tikiuosi) nera biggrin.gif

QUOTE(Monica @ 2008 11 01, 14:26)
Hopeidea, parašyk, ar šveitiklis patiks smile.gif

Isbandziau ax.gif neputoja beveik visai doh.gif man tai pirmas naturalus sveitiklis, tai nera su kuo lyginti biggrin.gif nervuoja, kad neputoja doh.gif geros savybes- tikrai nusveista , bet perdaug neissausinta oda , visgi abejoju ar tiks sausai odai...( mano riebi)..Patiko, kad is duso isejau kaip po dvieju puodeliu kavos lotuliukas.gif Tikrai tonizuojanciai veikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2008 11 02, 19:29)
Sveikos, vėl gryžtu į šią temą  bye1.gif
Norėjau paklaust ar beužsisakinėjate natūralią kosmetiką per tarpininkes, iš Vokietijos.  g.gif

Kokius natūralius šampūnus naudojat savo vaikučiams? Įdomu ar ir šampūnus reikia sunaudot per tris mėnesius  g.gif Mes kažin ar įveiktumėm. Turėjau aš Logonos kremuką vaikui tai nė pusės neįveikėm ir praėjo tie trys mėnesiai galiojimo...

perkam pačios, be taroininkių ir jokių papildomų procentų smile.gif

šampūnų yra Logonos baby,gal dar weeledos. o aš pirkau Rossman firmos (Droge).Jis gamina sertifikuotą Alterrą, o šitos vaikiškos priemonės nors nesertifikuotos, bet irgi be jokių blogių.Naudoju jos ir įv. kremukus.Paskutinį kartą pirkua kremą užpakaliukui su cinku.Vaistinėj tai jie baisūs, su nafta, weledos neradau, tai vavėl buvau maloniai nustebinta
Atsakyti
Nusipirkau šiandien Natuderm kūno šveitiklį (Laveros jau visai į pabaigą, ketinau iš Nikovitos užsisakinėti, bet tai 45 lt, o čia ~15 blush2.gif) ir L'angelica sertifikuotą dantų pastą. Pastarąją jau išbandžiau, gaivi, tik daugokai putoja, o šiaip gal nieko bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 02 lapkričio 2008 - 21:06
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 02, 22:05)
Nusipirkau šiandien Natuderm kūno šveitiklį (Laveros jau visai į pabaigą, ketinau iš Nikovitos užsisakinėti, bet tai 45 lt, o čia ~15 blush2.gif) ir L'angelica sertifikuotą dantų pastą. Pastarąją jau išbandžiau, gaivi, tik daugokai putoja, o šiaip gal nieko bus.

As 19,90 eurokose mokejau g.gif o kur cia pigiau gaunat bigsmile.gif
Lauksiu atsiliepimu is profesionalo ax.gif man bendra isvada- ieskosiu geresnio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2008 10 22, 18:56)
na, aš irgi neištvėriau ir šiandien nusipirkau Logona vaikiško šampūno smile.gif o jau kvepia  biggrin.gif
dar prigriebiau Logona kokosų aliejaus ir Druide nenuplaunamo kondicionieriaus bei rusiško molio-skrab'o iš Eurokos. bandysim  smile.gif

viską jau išbandžiau, išskyrus kokosų aliejų. tas dar laukia savo eilės.
Druide kondicionierius man vis labiau patinka. gerai formuoja garbanas, nesulipina ir, panašu, kad nesausina plaukų thumbup.gif iš pradžių kvapas nervino (kaip visad), po to pripratau (irgi kaip visad biggrin.gif). labai patinka, kad galima naudot tiek ant šlapių, tiek ant sausų plaukų. žodžiu, geras daiktas thumbup.gif
Logona vaikiškas šampūnas - plaukai tikrai puresni nuo jo. bet man asmeniškai jis labai "nuėda" plaukų dažus (dažau chna-basma), t.y. blyškina spalvą g.gif
molis-scrub'as - kaip ir kiti moliai smile.gif kodėl jis yra scrub'as nelabai supratau.

gal kas gali parekomenduoti kokią gerą ir reikalingą priemonę kūdikiams? sugalvojau, kad savo trims geriausioms draugėms Kalėdų proga dovanosiu po Weledos dušo želė (jos nelabai domisi natūralia kosmetika, tai galvoju "užvest ant kelio"), viena kadangi turi vaikutį, tai dar plius kažką iš Logonos serijos vaikams. o kita turi gimdyt apie Kalėdas, tai pridėčiau kažką ir kūdikiui. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 02 lapkričio 2008 - 21:36
Gal kas pirkote kokosų aliejų iš sveiki produktai http://www.sveikipro...d...31&id=18030
Įdomu jis rafinuotas ar ne? g.gif Internetinėj parduotuvėj nieko nerašo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Monica @ 2008 11 02, 22:45)
perkam pačios, be tarpininkių ir jokių papildomų procentų smile.gif

Tai jungiatės bendram užsakymui g.gif
Jei taip norėčiau ir aš kada prisijungt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 02 lapkričio 2008 - 22:27
QUOTE(linarija @ 2008 11 02, 20:52)
Gal kas pirkote kokosų aliejų iš sveiki produktai http://www.sveikipro...d...31&id=18030
Įdomu jis rafinuotas ar ne?  g.gif Internetinėj parduotuvėj nieko nerašo  doh.gif
Papildyta:
Tai jungiatės bendram užsakymui  g.gif
Jei taip norėčiau ir aš kada prisijungt.

rafinuotas
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 03, 00:39)
rafinuotas

Taip ir nujaučiau, pirmiausia dėl kainos, lyginant su KN.
Gal kas žino kur Klaipėdoje galima būtų įsigyti nerafinuoto kokosų aliejaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2008 11 02, 22:18)
As 19,90 eurokose mokejau g.gif o kur cia pigiau gaunat bigsmile.gif

Suklydau blush2.gif „Eurovaistinėj“ 19,99 Lt, bet kadangi savaitgalis, tai sutaupiau 3 Lt bigsmile.gif

Na, žiūrint į sudėtį, tai tiesiog paprastas šveitiklis ir tiek. Panašiai kaip Alterra - atlieka savo pareigą nuprausti, nuvalyti odą, bet nieko daugiau... O aš mėgstu, kai kvepia skaniai ir bent minimaliai puoselėja odą. Na bet pabandymui negaila ax.gif

Paskutiniu metu užsidegiau išmėginti GamArde kūno šveitiklį ir porą losjonų, lankstinuką išsinagrinėjau, tai oi oi kaip gražiai aprašyta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 02 lapkričio 2008 - 23:01
QUOTE(linarija @ 2008 11 02, 22:52)
Įdomu jis rafinuotas ar ne?  g.gif Internetinėj parduotuvėj nieko nerašo  doh.gif

pirkau sita sveikatos dovanose, pardaveja itikinejo, kad nerafinuotas. regis, apgavo, nes jis neturi jokio kvapo doh.gif
Atsakyti