Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(linutiaaa @ 2008 10 31, 14:59)
kazkaip pilnai tikiu rolleyes.gif nemazai kam jis nepakeiciamas atrodo rolleyes.gif

man tai jis pakankamai skalsus. nors, beje, ne po kiekvieno plauku plovimo ji naudoju. pirkau senokai, o dar pabaigos nematyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 10 31, 17:58)
man tai jis pakankamai skalsus. nors, beje, ne po kiekvieno plauku plovimo ji naudoju. pirkau senokai, o dar pabaigos nematyt ax.gif

man irgi tas pats, tikrai labai taupiai naudojasi thumbup.gif

sian isbandziau hauschkos citrone duso krema, nu nusivyliau g.gif jo ten meginelis buvo, bet tai net nesuputojo normaliai jis (isspaudziau iskart visa), tiesa pasakius, net neisejo normaliai ir ismegint unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 10 31, 13:30)
o kokie veiksmingi ingredientai ieina i siuos produktus? nezinau, ar aiskiai cia paklausiau ax.gif ir kokia produktu kaina?
tas losijonas nuplaunamas?

Na dėl šampūno, tai tiksliai nepasakysiu dabar, nebent galiu jo sudėtį parašyti.
O losjone yra fitoplanktonų.
Losjoną galima palikti nakčiai ir nuplauti ryte arba galima išplovus galvą, papurkšti juo, tuomet nuskalauti nereikia. Bet jei plaukai yra normalūs arba riebūs, tai bet kuriuo atveju, patariama nuplauti, nes jis apsunkina plauką.
Kaina abiejų po 69 lt. 250 ml., jei 65 ml., tai po 29 lt.

Atsakyti
o ką patartumėt naudot plaukų galiukams? manieji - sausi, būtinai turiu ką nors po plovimo teptis...
Atsakyti
o niekas nenaudojat Omnia botanica? berods irgi naturali g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2008 10 31, 19:55)
Siandien buvau nuejusi i Eurokos , tai asortimente 5 natuderm priemones

dar yra dušo gelis ir kūno losjonas. abu dviejų rūšių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2008 10 31, 20:47)
Na dėl šampūno, tai tiksliai nepasakysiu dabar, nebent galiu jo sudėtį parašyti.
O losjone yra fitoplanktonų.
Losjoną galima palikti nakčiai ir nuplauti ryte arba galima išplovus galvą, papurkšti juo, tuomet nuskalauti nereikia. Bet jei plaukai yra normalūs arba riebūs, tai bet kuriuo atveju, patariama nuplauti, nes jis apsunkina plauką.
Kaina abiejų po 69 lt. 250 ml., jei 65 ml., tai po 29 lt.

4u.gif
nurasykit sudeti sampuno, jei nesunku blush2.gif
Atsakyti
Hopeidea, parašyk, ar šveitiklis patiks smile.gif

Beje, mano turimam jautriai galvos odai Sibericos šampūne parfumo išvis nėra (Čia Kunigunda abejojo dėl sudėties šampūno).Kas nerandat tinkamo, siūlau pabandyti.Dabar ypač geros kainos Norfoj, ir pasikartosiu, bent man geriausiai tikęs natūralus šampūnas, o išbandžiau nemažai...

Vergine, o pvz. minėtas losjonas neturint pleiskanų, tinkamas? Man galvą niežti, nors pleiskanų neturiu...Dar klausimas.Ar yra koks kremas alijošiaus pagrindu,skirtas riebesnei odai, spuogeliams?jei taip, tai ir kainos norėčiau.Man l. patinka Alkaičio Soothing gelis, naudoju kaktai, smakrui, tai labai padeda nuo spuogelių, raminančiai veikia, tik kaina tokia nemaža, tai bandau arsti pakaitalą cool.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 11 01, 12:43)
4u.gif
nurasykit sudeti sampuno, jei nesunku blush2.gif

aqua, lauryl glucoside, sodium lauryl glucose carboxylate, solidago canadensis extract*, urtica dioica extract*, cocamidopropyl hydroxysultaine, coco-betaine, coco-glucoside, glyceryl oleate, sorbitol, lecithin, sodium shale oil sulfonate, usnea barbata extract, caprylic/capric triglyceride, polyglyceryl-6 dicaprate, polyglyceryl-3 palmitate,melaleuca alternifolia oil*, lavandula officinalis oil*, cymbopogon flexuosus oil*, cupressus sempervirens oil*, arachis hypogaea oil, retinyl palmitate, chlorophyllin copper complex, panthenol, tocopherol, levulinic acid, linalool, citral karsta.gif smile.gif

QUOTE(Monica @ 2008 11 01, 14:26)
Vergine, o pvz. minėtas losjonas neturint pleiskanų, tinkamas? Man galvą niežti, nors pleiskanų neturiu...Dar klausimas.Ar yra koks kremas alijošiaus pagrindu,skirtas riebesnei odai, spuogeliams?jei taip, tai ir kainos norėčiau.Man l. patinka Alkaičio Soothing gelis, naudoju kaktai, smakrui, tai labai padeda nuo spuogelių, raminančiai veikia, tik kaina tokia nemaža, tai bandau arsti pakaitalą cool.gif

Minėtas losjonas tinka ir tik niežtinčiai galvai. smile.gif O kremo būtent riebiai odai išvis neturime, nebent iš Emeraude toks drėkinantis, bet jo paskirtis yra ir balansuoti veido odą.
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2008 11 01, 23:17)
O kremo būtent riebiai odai išvis neturime, nebent iš Emeraude toks drėkinantis, bet jo paskirtis yra ir balansuoti veido odą.

Bet kai kurie gamintojai balansuojamuosius kremus kaip tik ir siūlo riebiai odai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 02, 11:05)
Bet kai kurie gamintojai balansuojamuosius kremus kaip tik ir siūlo riebiai odai g.gif

Na turėjau omeny, kad neturime tokio kremo, ant kurio būtų parašyta būtent riebiai odai, nes iš praktikos galiu pasakyti, kad kai kurios moterys abejoja pirkti kažkokį kremą, ant kurio neparašyta, kokiai būtent odai jis yra skirtas.
Atsakyti
o dar nieko negirdet del kokoso kvapu namuose?
beje, ar galima KN atsiskaityti kortele?
Atsakyti