Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(doufyl @ 2008 10 30, 21:13)
Sarmose, Vilniuje (Stepono 10)

Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2008 10 31, 00:11)

nėra už ką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milduxs @ 2008 10 30, 17:09)

ir dar viena naujiena. kadangi mano biobutiko savininke yra mano drauge (nepaisant to, visaip stengiausi, ir stengsiuosi susilaikyti nuo tendencingos reklamos ax.gif ), tai papasakojo apie savo planus plestis ir tame paciame vcupe atidaryti miniekomarketa, kur butu tas, kas dabar yra kioskelyje, taip pat weledos asortimentas, sonnet ir almawin plovikliai, skalbikliai ir buitiniai valikliai visokie, taip pat ekologiski drabuzeliai, visu pirma vaikams, nu ir maisto produktu kazkoks pasirinkimas. kitaip tariant, viskas vienoje vietoje. tai labai pagyriau uz tokia ideja, nes manau visiems bus labai patogu.

o tavo drauge nenoretu plestis i kauna? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 10 30, 23:51)
o tavo drauge nenoretu plestis i kauna?  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif tą patį norėjau pasiūlyt rolleyes.gif
Atsakyti
AGNUTA, jei esat iš Vilniaus, tai galiu pasiūlyti mūsų šampūną nuo pleiskanų, taip pat yra ir losjonas... ax.gif
Šampūnas naikina pleiskanas ir mažina niežulį, naudojamas šalinti galvos odos sudirginimą, taip pat veiksmingai naikina grybelį ir bakterijas, kurios dažniausiai ir sukelia galvos odos pleiskanojimą. Losjonas atlieka tas pačias funkcijas, tik kad mano nuomone turėtų būti veiksmingesnis nei šampūnas, nes papurškus patariama jį palaikyti per visą naktį.... Na o abu kartu, tai manau dar geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 10 30, 23:51)
o tavo drauge nenoretu plestis i kauna?  bigsmile.gif

net ir nezinau, kazkaip smulkiau neklausiau apie jos verslo planus ax.gif galesiu paklausti, jeigu idomu drinks_cheers.gif

ryte isbandziau logonos sampuna su medetkomis, tai nieko blogo pasakyti negaliu, plaukai labai lengvai susitvarke, ko paprastai nebuna ax.gif aisku ar nuims ju "nuovargi" tai matyt pasimatys po kokio puses buteliuko rolleyes.gif
man kazkaip labai sudetinga su kondicionieriu pasirinkimu unsure.gif BEMA geras, bet man labai netaupiai naudojasi, o ir kaina siek tiek per didele, kaip ir hauschkos. kazkaip gaila moketi 40 lt ir per penkis kartus sunaudoti doh.gif bandziau unterkram ta kur bekvapis uz prieinamesne kaina, tai baisu buvo, atrode plaukai kaip neplauti. niekaip nerandu Lietuvoje alternatyvos sante pagal poveiki ir kaina, kurio biobutike pastaruoju metu isvis nebuna unsure.gif

Beje, pagalvojau, galbut prie siandienos lengvo plauku tvarkymo prisidejo pirma karta panaudotas wellments purskiamas kondicionierius, va toks:
http://www.wellments...conditioner.pdf

Ji vasara Vokietijoje pirkau, bet kazkaip buvau pamirsusi, kad turiu.
Atsakyti
QUOTE(Milduxs @ 2008 10 31, 09:30)
niekaip nerandu Lietuvoje alternatyvos sante pagal poveiki ir kaina, kurio biobutike pastaruoju metu isvis nebuna  unsure.gif

Kaip nebūna? Visai neseniai kaip tik nusipirkau g.gif Jei čia apie briliant care
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 10 22, 23:28)
tiesa sakant nezinau kaip ten su jais yra. Kai sesuo skambino sake, kad otto kainuoja 105 lt, kai nuejo -sumokejo 110 lt. Kai klausiau kiek kainuoja damasko roze -sake turi po 2 ml ir kaina virs 200 lt, o sesei sake, kad turi po 1 ml -ir kaina 92 lt.

Vakar buvau KN ir turi jie dar otto.Po 110 Lt. Kitą ketvirtadienį reikės griebti, nes tikrai gali nelikti. Ten mačiau tik kelis buteliukus.
O kokosai sakė jau pakeliui pas jų tiekėjus biggrin.gif Kaip jau rašyta prieš Kalėdas turėtų gauti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2008 10 31, 00:06)
AGNUTA, jei esat iš Vilniaus, tai galiu pasiūlyti mūsų šampūną nuo pleiskanų, taip pat yra ir losjonas... ax.gif
Šampūnas naikina pleiskanas ir mažina niežulį, naudojamas šalinti galvos odos sudirginimą, taip pat veiksmingai naikina grybelį ir bakterijas, kurios dažniausiai ir sukelia galvos odos pleiskanojimą. Losjonas atlieka tas pačias funkcijas, tik kad mano nuomone turėtų būti veiksmingesnis nei šampūnas, nes papurškus patariama jį palaikyti per visą naktį.... Na o abu kartu, tai manau dar geriau smile.gif

o kokie veiksmingi ingredientai ieina i siuos produktus? nezinau, ar aiskiai cia paklausiau ax.gif ir kokia produktu kaina?
tas losijonas nuplaunamas?
Papildyta:
beje, Palomina, skaiciau, kad gaminaisi balzamus lupoms KN ax.gif gal kartais receptukus turi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2008 10 31, 10:32)
Kaip nebūna? Visai neseniai kaip tik nusipirkau  g.gif Jei čia apie briliant care

aha, apie sita. vakar nebuvo unsure.gif ir siaip atsimenu vasaros pradzioje vis prasydavau ir vis nebudavo unsure.gif tai tada Vokietijoje uzsipirkau ir iki siol nereikejo smile.gif siaip sake labai greitai ji isperka, tai matyt reikia uztaikyti gerai.
Atsakyti
QUOTE(Milduxs @ 2008 10 31, 13:48)
aha, apie sita. vakar nebuvo  unsure.gif ir siaip atsimenu vasaros pradzioje vis prasydavau ir vis nebudavo  unsure.gif tai tada Vokietijoje uzsipirkau ir iki siol nereikejo  smile.gif siaip sake labai greitai ji isperka, tai matyt reikia uztaikyti gerai.

kazkaip pilnai tikiu rolleyes.gif nemazai kam jis nepakeiciamas atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Moon_Light @ 2008 10 30, 15:57)
Neuzmirskit ir i+m yra Kaune, esu maciusi sveikatos dovanose bei toje parduotuveleje pries hyper Maxima. O is naturaliu yra dar ir naturderm - eurovaistinese ir Eurokose

Aciu 4u.gif buciau ir nezinojusi, kad ir musu kaime yra naturalios kosmetikos pirkti drinks_cheers.gif Siandien buvau nuejusi i Eurokos , tai asortimente 5 natuderm priemones:kremas rankoms, kremas kojoms, kazkoks specialiu vietu kremas,nuo celiulito ir kuno sveitiklis ax.gif Prie visu padeta kortele "NAUJIENA" biggrin.gif Pasimeciau nuo tokios "gausos" lotuliukas.gif ir nusipirkau sveitikli pabandymui rolleyes.gif
Atsakyti