Tai pasigirsiu - siandien apsipirkau Biobutike, tai isigijau man dar nematyta logonos sampuna su medetkomis, kuris blizgina, gaivina plaukus, kai jie atrodo nuvarge. Mano kazkokie tokie pavarge ir yra pastaruoju metu tai nezinau kaip bus, bandysiu, papasakosiu
dar paemiau verbenos eterini, tiesiog kvapas labai patiko, tik kol kas nezinau kam dar galima naudoti isskyrus tai, kad lasinti i aromatine lempute, kad pagerintu nuotaika ir nuimtu strase, gal kas galit ka patarti, kokiu misinuku plaukams, veidui ar pan. su verbena? kvapas tai toks daugiau link citrusu man pasirode.
ir dar viena naujiena. kadangi mano biobutiko savininke yra mano drauge (nepaisant to, visaip stengiausi, ir stengsiuosi susilaikyti nuo tendencingos reklamos ), tai papasakojo apie savo planus plestis ir tame paciame vcupe atidaryti miniekomarketa, kur butu tas, kas dabar yra kioskelyje, taip pat weledos asortimentas, sonnet ir almawin plovikliai, skalbikliai ir buitiniai valikliai visokie, taip pat ekologiski drabuzeliai, visu pirma vaikams, nu ir maisto produktu kazkoks pasirinkimas. kitaip tariant, viskas vienoje vietoje. tai labai pagyriau uz tokia ideja, nes manau visiems bus labai patogu.
ir dar, kadangi kazkuria diena pas mane vonioj ji aptiko laveros priemoniu ir gavau bart, kodel perku ne tik is jos (cia aisku draugiskai ), tai as liepiau daryti isvadas ir atsivezti lavera tai sake derybu procesas vyksta ir gali buti, kad pasibaigs sekmingai as bent tuo labai dziaugiuosi, nes sampunai ir kondicionieriai kol kas man laveros labiausiai patiko.
tai va, pripasakojau
O kuo iš šitų natūralių priemonių galima akių tušą galima nuimti ?Pieneliai tinka?NES DR.HAUSCKOS tai kažkas sakė,kad nelabai nuima
QUOTE(adrija @ 2008 10 30, 19:54)
O kuo iš šitų natūralių priemonių galima akių tušą galima nuimti ?Pieneliai tinka?NES DR.HAUSCKOS tai kažkas sakė,kad nelabai nuima
Man labai patinka Madaros putos tiek veidui prausti, tiek makiazui
mamytes, visko neskaiciau, tik dali ir
nesupratau kas tas yra KN?
QUOTE(GinMintė @ 2008 10 30, 20:17)
Tai ten kosmetinės putos?
QUOTE(adrija @ 2008 10 30, 20:54)
dr.Hauschka tikrai puikiai nuvalo viską.
QUOTE(GinMintė @ 2008 10 30, 21:17)
QUOTE(adrija @ 2008 10 30, 21:46)
Tai ten kosmetinės putos?
čia putos veidui prausti, bet labai gerai nuplauna ir makiažą. aš jas būtent ir naudoju plauti makiažui.
QUOTE(saulyte525 @ 2008 10 30, 21:18)
Kvapų namai - aliejukai ir t.t.; parduotuvėlė Vilniuje, Čiurlonio g.4
QUOTE(Monica @ 2008 10 30, 15:55)
Irgi turi šį "džiaugsmą? O ar padėjo?mano žiniom jokie kremai nepadeda, tai galvoju, ar verta naudoti, po nėštumų l. paaštrėjo ši problema
Beje, Kunigunda rašei, kad Siberikoj parfumas be žvaigždutės,neaiškus dalykas.Bet žinok ir pvz. Hauschkoj irgi yra parfumas be žvaigždutės (sudėtį nukopinau)
Beje, Kunigunda rašei, kad Siberikoj parfumas be žvaigždutės,neaiškus dalykas.Bet žinok ir pvz. Hauschkoj irgi yra parfumas be žvaigždutės (sudėtį nukopinau)
nu ka ten gali padeti toks mazulyttis pakelis , turbut nieko. Nors KN namuose sake, kad labai padeda sieneles stiprinti erketroziu aliejus su EA. Dar nebandziau, bet pabandysiu kai prisikaupsiu nusipirkti toki branguma ant slaunu, visgi 100 ml -butu virs 100 lt , o dar roziu EA. Zodziu reikia valgyti daug citrinu, nes jei trukineja kapiliarai -tai rodo vit C stygiu
Matai, Hauschka yra sertifikuota, tai nesitiki, kad BDIH sertifikuotu sintetinius kvapus, tuo tarpu Sibericos tik atskiri ingridientai sertifikuoti, o ne visa sudetis -todel rizika yra, kad ne visai jau nekalti tie parfumai (siaip tai parfumai paprastai visada buna i gala)
QUOTE(saulyte525 @ 2008 10 30, 19:18)
Kvapu namai
QUOTE(GinMintė @ 2008 10 30, 20:17)
O kur jomis prekiauja?
QUOTE(adrija @ 2008 10 30, 22:11)
O kur jomis prekiauja?
Sarmose, Vilniuje (Stepono 10)
o as jau antra karta apsiprekinau nikovita.lt nusipirkau vitaminini sampuna, krema veidui, lupu balzama, krema kunui su roziu kvapu
QUOTE(migdoline @ 2008 10 30, 22:10)
o as jau antra karta apsiprekinau nikovita.lt nusipirkau vitaminini sampuna, krema veidui, lupu balzama, krema kunui su roziu kvapu
lauksim įspūdžių
kuno kremai vienareiksmiskai dar noreciau kokosini krema isbandyt balzamas lupoms pasirode fainutis del to, kad lupos minkstos minkstos
sampunas dar palauks, nes dar vieno drekinancio nepabaigiau, taip pat pirkus is nikovitos
sampunas dar palauks, nes dar vieno drekinancio nepabaigiau, taip pat pirkus is nikovitos