QUOTE(kunigunda78 @ 2008 10 30, 11:48)
Turejau aloe vera gelio megineli ir kremo nuo sutrukinejusiu kapiliaru (ant koju) -tai nieko blogo sudetyse nebuvo
Irgi turi šį "džiaugsmą?
O ar padėjo?mano žiniom jokie kremai nepadeda, tai galvoju, ar verta naudoti, po nėštumų l. paaštrėjo ši problema
QUOTE(dzemute @ 2008 10 30, 16:36)
as turejau urtekram rozmarinu, tai man is visu bandytu sampunu kolkas pats blogiausias, jau net weleda, kuri plaukus siaubingai suvelia buvo geresnis, man kazkodel neisplaudavo urtekram plauku visai
Tai va kaip skirtingai
.o man vsiia neblogai buvo
.Beje, nusipirkua Sibericos balzamą plaukams, visų tipų, tai labai neblogas: nei l. riebus, bet ir nesuper lengvas.Visgi man šiso firmos kol kas geraisuai tiko produktai plaukams.
Kaune gi irgi yra Naturos Sibericos Kosmadoj, Norfoj
Papildyta:
Beje,
Kunigunda rašei, kad Siberikoj parfumas be žvaigždutės,neaiškus dalykas.Bet žinok ir pvz. Hauschkoj irgi yra parfumas be žvaigždutės (sudėtį nukopinau)
Ingredients
Aqua, Decyl Glucoside, Betaine, Sorbitol, Sodium Coco-Glucoside Tartrate, Equisetum Arvense, Melia Azadirachta, Glyceryl Caprylate, Sodium Citrate, Sodium Myristoyl Glutamate, Trigonella Foenum Graecum, Alcohol, Sodium Cocoyl Glutamate, Prunus Armeniaca, Hippophae Rhamnoides, Arctium Lappa, Rosa Canina, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Milk Protein,
Parfum, Limonene*, Linalool*, Chondrus Crispus, Cyamopsis Tetragonoloba, Xanthan Gum, Buxus Chinensis, Capsicum Annuum, Arachis Hypogaea.
*component of natural essential oils
Pačiam gale Siberikoj tas parfumas tai aš kažkaip nematau čia didelio blogio