Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(kunigunda78 @ 2008 10 30, 01:20)
tikisi iki kaledu  ax.gif

doh.gif galvojau bent savaitės laikotarpiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 10 29, 20:48)

teko skaityti, kad pleiskanojimas susijes su skrandzio problemom  g.gif

g.gif kad nei as, nei MB nesiskundzia tokiom problemom. bet gal vis tik pleiskanojimo priezastis slypi kazkur giliau.
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 10 29, 19:48)
Beje, buvau uzsukus i l'erbolario- tai jie turi Dr. Taffi firmos parfumuota vandeni (ar kazka panasaus) granatu kvapo -  wub.gif , negaliu liautis uoscius testini lapeli - nu taip skaniai kvepia  doh.gif

Nežinau kaip kita kosmetika, bet dairiausi po šampūnų sudėtis tai jos man nepatiko. Radau parabenų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 10 29, 21:32)
turejau su rozmarinais.. na man tai Weledos su rozmarinais daug labiau patinka.. Urtekram man pasirode, kad pariebina plauka siek tiek  g.gif 
o kokiems plaukams tas su cukrum sampunas?

Man Urtekram tikrai neriebino (nors šaknys tai tikrai linkusios greitai riebaluotis).

QUOTE(linutiaaa @ 2008 10 29, 21:48)
Skirtas plonų, silpnų plaukų priežiūrai. Maitina ir pakelia plaukus. kazkur lyg skaiciau, kad si gyre merginos g.gif

Aš gyriau blush2.gif kadangi weledos su rozmarinais neturėjau (bus next pirkinys kai baigsiu Bema), tai galiu pasakyti, kad man Urtekram tikrai gerą įspūdį paliko: pakeldavo kiek plaukus nuo šaknų, gražiai išsilaikydavo porą dienų, bet čia matyt kaip kam g.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 10 29, 18:05)
Yra ebay pirkti. Pažiūrėkite pirmame puslapyje Keinplunder parduotuvėlė 4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 10 29, 20:48)

svarbiausia jo nepadauginti, nes jis stiprus alergenas, todel odos misisniuose labai atsargiai reikia naudoti ir negali sis aliejukas virsyti 1 %

aciu uz perspejima, zinosiu 4u.gif
kol kas buvau tik i lempa ilasinusi, patiko man jo kvapas
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 10 30, 09:08)
g.gif kad nei as, nei MB nesiskundzia tokiom problemom. bet gal vis tik pleiskanojimo priezastis slypi kazkur giliau.

tai buna, kad jokiu neigiamu pasekmiu nejauciama, nes tarkim pati pradzia arba organizmas stiprus, bet jei pleiskanos labai senai ir abiem -tai gali salygoti ir vanduo, ir naudojamos priemones ar net valgomas maistas

QUOTE(Kašariukė @ 2008 10 30, 09:10)
Nežinau kaip kita kosmetika, bet dairiausi po šampūnų sudėtis tai jos man nepatiko. Radau parabenų  unsure.gif

Tu cia apie Dr. Taffi -ju sampunuose matei parabenu? As pati nesu ziurejusi sampunu, tad nezinau. Turejau aloe vera gelio megineli ir kremo nuo sutrukinejusiu kapiliaru (ant koju) -tai nieko blogo sudetyse nebuvo schmoll.gif
Taip pat suzinojau, kad l'erbolario turi tik labai maza ekologisku produktu linija, o visi kiti produktai -taip, su parabenais ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 10 30, 10:48)
Tu cia apie Dr. Taffi -ju sampunuose matei parabenu? As pati nesu ziurejusi sampunu, tad nezinau. Turejau aloe vera gelio megineli ir kremo nuo sutrukinejusiu kapiliaru (ant koju) -tai nieko blogo sudetyse nebuvo  schmoll.gif
Taip pat suzinojau, kad l'erbolario turi tik labai maza ekologisku produktu linija, o visi kiti produktai -taip, su parabenais ir t.t.

Ne, aš būtent apie L'erbolario unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 10 30, 11:48)
tai buna, kad jokiu neigiamu pasekmiu nejauciama, nes tarkim pati pradzia arba organizmas stiprus, bet jei pleiskanos labai senai ir abiem -tai gali salygoti ir vanduo, ir naudojamos priemones ar net valgomas maistas

su tom pleiskanom tai pas mus abu labai skirtingai. pas MB pakedenus plaukus pazyra visas geris (jis itaria, kad po vieno apsilanlkymo kirpykloje parsinese sita beda. tik nezinau ar taip gali but g.gif), o pas mane taip nera. ir ta problema pas mane kur kas mazesne. bet cia tema ne apie tai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sviripilė @ 2008 10 30, 10:29)
Man Urtekram tikrai neriebino (nors šaknys tai tikrai linkusios greitai riebaluotis).
Aš gyriau  blush2.gif  kadangi weledos su rozmarinais neturėjau (bus next pirkinys kai baigsiu Bema), tai galiu pasakyti, kad man Urtekram tikrai gerą įspūdį paliko: pakeldavo kiek plaukus nuo šaknų, gražiai išsilaikydavo porą dienų, bet čia matyt kaip kam  g.gif

taip, tikrai tai individualu, taip sakant, nepabandzius, nezinosi ax.gif

QUOTE(Odora @ 2008 10 30, 10:48)
kol kas buvau tik i lempa ilasinusi, patiko man jo kvapas

vat kaip idomiai, nes as tai baisiai nepernesu gvazdikeliu kvapo, ir iv maisto gaminiuose taip pat nea, kad ir vyne..
Atsakyti
Sorry jei klausimas bus ne i tema, nes paskaiciau tik pirma psl. Tai Kaune galima isigyti tik Madara ir Alterra?
Atsakyti
QUOTE(Kazarnienė @ 2008 10 30, 12:08)
Sorry jei klausimas bus ne i tema, nes paskaiciau tik pirma psl. Tai Kaune galima isigyti tik Madara ir Alterra?

urtekram dar galima, nors pasirinkimas, kiek girdejau nera didelis 4u.gif is tokiu ala pripazintu net gavoju dabar, ka cia dar galima g.gif
Atsakyti