Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(linutiaaa @ 2008 10 29, 22:48)
Skirtas plonų, silpnų plaukų priežiūrai. Maitina ir pakelia plaukus. kazkur lyg skaiciau, kad si gyre merginos g.gif

aš turiu dušo gelį su ruduoju cukrumi. putoja gerai, bet man weledos šaltalankių neprilygsta..
beje, naturderm dušo gelis skaniai kvepia ir gerai putoja, bet man sausina odą.
weleda man number uno biggrin.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(linutiaaa @ 2008 10 29, 23:11)
del kokosu tai liudna verysad.gif
hmm, kazkada svarsciau ji prigriebti, gal tikrai vertetu g.gif

bus kiaulystės dėsnis, kai būsim vilniuj jo nebus, o atsiveš po kelių dienų doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šimtalapio erškečio (rosa centifolia) hidrolatas, dar vadinamas rožių vandeniu. kitas - Damaskinių rožių hidrolatas, kuo jie skiriasi? mastau, koki imti hidrolata dabar, pastebejau, kad paskutiniu metu oda daugiau drekinimo reikalauja..
Papildyta:
QUOTE(doufyl @ 2008 10 29, 21:13)
bus kiaulystės dėsnis, kai būsim vilniuj jo nebus, o atsiveš po kelių dienų doh.gif  lotuliukas.gif

joa, cia tai butu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 10 29, 22:16)
Šimtalapio erškečio (rosa centifolia) hidrolatas, dar vadinamas rožių vandeniu. kitas - Damaskinių rožių hidrolatas, kuo jie skiriasi? mastau, koki imti hidrolata dabar, pastebejau, kad paskutiniu metu oda daugiau drekinimo reikalauja..

tai kad dabar is roziu KN turi tik rosa centifolia hidrolata.. damaskines nera... o skirtumas tas, kad damaskines rozes yra geresnis, jis tikru roziu.. na ir kaina skiriasi labai
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 10 29, 21:18)
tai kad dabar is roziu KN turi tik rosa centifolia hidrolata.. damaskines nera... o skirtumas tas, kad damaskines rozes yra geresnis, jis tikru roziu.. na ir kaina skiriasi labai

berods damaskiniu kainos ju psl nera, gal zinai, kiek mazdaug? 4u.gif
Atsakyti
jei apie hidrolatus kalbet, tai is visu mano bandytu nerolio labai patinka ir levandu smile.gif
rozes (rosa centifolia) visai nieko irgi, bet kartais man jis per saldus biggrin.gif o va kedru kvapas tai fui, lyginant su pries tai isvardintais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 10 29, 23:18)
mastau, koki imti hidrolata dabar, pastebejau, kad paskutiniu metu oda daugiau drekinimo reikalauja..

aš turiu levandų hidrolatą. patinka dėl gaivinančio ir raminančio kvapo, odos tikrai netraukia, malonus, tai nežinau ar čia užskaityti kaip drėkinimą. pirkau neuosčius, bet man patinka.
------------------

šiandien dantistė man pasakė, jog ant dantenų kažkokių ruoželių yra. patarė panaudoti dantų pastas "sensitive" . aišku nesiūlė ekologiškų. žinau, tik kad weleda turi augalinį gelį. taip pat dantentų balzamas. gal kas nors bandė šiuos produktus? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doufyl: 29 spalio 2008 - 21:34
QUOTE(linutiaaa @ 2008 10 29, 22:25)
berods damaskiniu kainos ju psl nera, gal zinai, kiek mazdaug? 4u.gif

ten kiek prisimenu kainavo 50 ml apie 50 lt, atsimenu, kad tikrai labai brangu buvo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(linutiaaa @ 2008 10 29, 22:18)
mastau, koki imti hidrolata dabar, pastebejau, kad paskutiniu metu oda daugiau drekinimo reikalauja..

rosa centifolia hidrolatas labiau drekina nei lenvandu ar kedro.. o nerolis tai netiks, nes jis riebiai odai, gali pasausinti..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 10 29, 21:30)
ten kiek prisimenu kainavo 50 ml apie 50 lt, atsimenu, kad tikrai labai brangu buvo  doh.gif
Papildyta:

rosa centifolia hidrolatas labiau drekina nei lenvandu ar kedro.. o nerolis tai netiks, nes jis riebiai odai, gali pasausinti..

ui, tikrai nemazai unsure.gif neroli tikrai bandyciau, bet kad va, jis riebiai odelei, o tas roziu toks labai roziskas? (nu cia ir paklausiau lotuliukas.gif ) siaip roziu kvapa nelabai megstu, bet kai pagalvoju ir tos pacios levandos man nekvepia, bet kazkaip tas kvapas jau nebekliudavo, beje, turejau butent levandu hidrolata, dabar mastau ar jis man tebetiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 10 29, 22:35)
ui, tikrai nemazai unsure.gif neroli tikrai bandyciau, bet kad va, jis riebiai odelei, o tas roziu toks labai roziskas? (nu cia ir paklausiau lotuliukas.gif ) siaip roziu kvapa nelabai megstu, bet kai pagalvoju ir tos pacios levandos man nekvepia, bet kazkaip tas kvapas jau nebekliudavo, beje, turejau butent levandu hidrolata, dabar mastau ar jis man tebetiks g.gif

man tai visai skaniai kvepia tas roziu hidrolatas, vasara labai patiko smile.gif kvapas saldus biggrin.gif ilgiau jauciasi kvapas nei lenvandu (nes levandu tai bent jau as labai greit nebeuzuodziu).. as kai naudodavau roziu hidrolata, tai kai pasipurksdavau ir i kambari kas nors ieidavo, tai pastoviai klausinedavo, kas cia per kvepalai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 10 29, 21:39)
man tai visai skaniai kvepia tas roziu hidrolatas, vasara labai patiko  smile.gif  kvapas saldus  biggrin.gif  ilgiau jauciasi kvapas nei lenvandu (nes levandu tai bent jau as labai greit nebeuzuodziu).. as kai naudodavau roziu hidrolata, tai kai pasipurksdavau ir i kambari kas nors ieidavo, tai pastoviai klausinedavo, kas cia per kvepalai  lotuliukas.gif

manau neprazuciau biggrin.gif
as tik pamenu, kad as turejau 50ml, tai kazkaip gan greit naudojosi, purksdavau ir ryte, ir vakare, tai jau masciau sekanti karta imti 100ml, bet tai baisu pagalvot, kiek siu roziu 100ml kainuotu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 10 29, 22:46)
manau neprazuciau biggrin.gif 
as tik pamenu, kad as turejau 50ml, tai kazkaip gan greit naudojosi, purksdavau ir ryte, ir vakare, tai jau masciau sekanti karta imti 100ml, bet tai baisu pagalvot, kiek siu roziu 100ml kainuotu verysad.gif

rosa centifolia tai 32 lt 100 ml kainuoja, o ta damaskine (kurios nera) brangi..
man hidrolato 50 ml uztenka kazkur 3-4 savaitem doh.gif bet negailiu as ir naudoju du kartus per diena
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 29 spalio 2008 - 21:51
QUOTE(doufyl @ 2008 10 29, 21:10)
tai net apytiksliai negalėjo pasakyti, kada bus?

tikisi iki kaledu ax.gif

nezinau kodel, bet man atrodo, kad kai as pavasari maciau ta damaskiniu roziu vandeni ,tai 50 ml kainavo virs 30, o nerolio 50 ml -28 lt g.gif Norejau roziu, bet tuomet neturejo -tai pirkau nerolio
Atsakyti