Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(agnuta @ 2008 10 29, 09:52)
beje, isigyjau ir as KN aliejuka riebiai veido odai. naudoju gal kokia savaite tai man labai patinka rolleyes.gif kol kas labiausiai patinka lyginant su visais bandytais kremais veidui. tik beje, klausimas toms, kurios kazka panasaus naudoja: jus tuo aliejuku tepate tik daugiau besiriebaluojancias vietas, o visa kita kokiu nors kremu, ania? ax.gif

as visa veida, dabar viska isbaigus esu tai teko nuo slogos serpetojancia nosi irgi juo gelbeti

QUOTE(agnuta @ 2008 10 29, 11:18)
as, beje, jau kuris laikas naudoju BEMA sampuna nuo pleiskanu. MB is pradziu pasirases isbandyt, veliau vis tiek grizo prie sulsenos unsure.gif o pas mane si problema nors ir nera tokia didele, bet ir man jis nelabai veiksmingas. ir vis dar tebevargstu su galvos niezejimu doh.gif

man tos pacios bedos, pirkau rozmarinu EA (tikslas buvo pasigamint kazka sildancio kojom) tai vakar patepiau migdolu aliejum + rozmarinu EA labiau nieztincias vietas, atrodo nueme siek tiek niezuli, siandien jau visai galvai pasidariau tokia aliejine kauke, ziuresiu koks rezultatas

beje nustebau kad rozmarinai taip skaniai kvepia, nes veledos sampunas tai nekokio kvapo su rozmarinais...
pasirodo metos EA galima nusipirkti senukuose prie pirties prekiu, asortimentas nepilnas bet vis tiek gerai, pirkau dar gvazdikeliu EA cia jau kaledoms smile.gif idomu kuo jis be kvapo dar naudingas gali buti?
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2008 10 29, 14:55)
man tos pacios bedos, pirkau rozmarinu EA (tikslas buvo pasigamint kazka sildancio kojom) tai vakar patepiau migdolu aliejum + rozmarinu EA labiau nieztincias vietas, atrodo nueme siek tiek niezuli, siandien jau visai galvai pasidariau tokia aliejine kauke, ziuresiu koks rezultatas

rozmarinu EA nuima niezuli kuriam laikui, tik vat galvoju, kad gal jau ji reikia keist kazkuo kitu g.gif

Papildyta:
QUOTE(Odora @ 2008 10 29, 14:55)
as visa veida, dabar viska isbaigus esu tai teko nuo slogos serpetojancia nosi irgi juo gelbeti

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2008 10 29, 13:55)
pasirodo metos EA galima nusipirkti senukuose prie pirties prekiu, asortimentas nepilnas bet vis tiek gerai, pirkau dar gvazdikeliu EA cia jau kaledoms smile.gif idomu kuo jis be kvapo dar naudingas gali buti?

nebuvo ideta aprasymas?
dar galui buti naudojamas sioms problemoms: pūlingi odos uždegimai, niežai, inkštirai, nudegimai, vabzdžių įkandimai;
buityje: nuo uodų, kandžių. nuo kandziu padejo, tik pacios irgi vos is buto neisvare biggrin.gif
as metos EA visada perku arba senukuose, arba maximose.
cia dar apie gvazdikelius nemazai info 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 29 spalio 2008 - 14:22
O Lavera kosmetikos is kur galiu gauti? blush2.gif Gal kokia tarpininke uzsakineja?
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 10 29, 15:19)
nebuvo ideta aprasymas?
dar galui buti naudojamas sioms problemoms: pūlingi odos uždegimai, niežai, inkštirai, nudegimai, vabzdžių įkandimai;
buityje: nuo uodų, kandžių.  nuo kandziu padejo, tik pacios irgi vos is buto neisvare biggrin.gif
as metos EA visada perku arba senukuose, arba maximose.
cia dar apie gvazdikelius nemazai info 4u.gif

buvo kazkodel tik bedras aprasymas idetas
dekui
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2008 10 29, 16:59)
O Lavera kosmetikos is kur galiu gauti?  blush2.gif Gal kokia tarpininke uzsakineja?

Yra ebay pirkti. Pažiūrėkite pirmame puslapyje Keinplunder parduotuvėlė 4u.gif
Atsakyti
Kazkaip susimasciau apie urtekram sampunus, kurie irgi skirti ploniems plaukams, pvz. rozmarinu, ar su ruduoju cukrumi g.gif ka manot?
Atsakyti
Siandien buvau KN, pirkau kiparisu aliejuka (anticeliulitiniam) ir maciau, kad jie turi pagamintu misinuku tims,kurios pacios nenori ar neturi galimybes pasigaminti-kaina apie 30 lt
Kokosu dar neturi ir laukia kada koleges gris is Londono, tada tikisi jau tiksliai zinoti kada jo bus.
Beje, buvau uzsukus i l'erbolario- tai jie turi Dr. Taffi firmos parfumuota vandeni (ar kazka panasaus) granatu kvapo - wub.gif , negaliu liautis uoscius testini lapeli - nu taip skaniai kvepia doh.gif

QUOTE(agnuta @ 2008 10 29, 10:18)
as, beje, jau kuris laikas naudoju BEMA sampuna nuo pleiskanu. MB is pradziu pasirases isbandyt, veliau vis tiek grizo prie sulsenos unsure.gif o pas mane si problema nors ir nera tokia didele, bet ir man jis nelabai veiksmingas. ir vis dar tebevargstu su galvos niezejimu doh.gif

teko skaityti, kad pleiskanojimas susijes su skrandzio problemom g.gif

QUOTE(Odora @ 2008 10 29, 13:55)

svarbiausia jo nepadauginti, nes jis stiprus alergenas, todel odos misisniuose labai atsargiai reikia naudoti ir negali sis aliejukas virsyti 1 %
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 10 29, 09:52)
butinai mirksiukas.gif bet cia dar bus po poros savaiciu smile.gif

beje, isigyjau ir as KN aliejuka riebiai veido odai. naudoju gal kokia savaite tai man labai patinka rolleyes.gif kol kas labiausiai patinka lyginant su visais bandytais kremais veidui. tik beje, klausimas toms, kurios kazka panasaus naudoja: jus tuo aliejuku tepate tik daugiau besiriebaluojancias vietas, o visa kita kokiu nors kremu, ania? ax.gif

as visa veida tepu

QUOTE(ssaule @ 2008 10 29, 11:44)
as turiu BEMA nuo slinkimo sampuna, tai man gal kazkiek plauka siurkstina, bet balzamas tinka nuostabiai ir po jo plaukai labai svelnus palieka, be to balzamas labai taupus. thumbup.gif
dabar gundausi URTERKRAM sampunu su Rasulo moliu, nes mano galvos oda rieboka, naudociau koki 1 kart per savaite. gal kuri esate turejusi?

man Bema sampunas (pas mane daznam naudojimui) jei be balzamo, tai nelabai jauciu patiktu.. bet va balzamo uzdejus, tai labai faini plaukai pasidaro thumbup.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2008 10 29, 12:36)
as tai pagaliau prisiverciau weledos vilkdalgius uzbaigt, kazkaip nesinaudojo jis man ir viskas, bet ziuriu, kad visai patikt vel eme rolleyes.gif

man Weledos vilkdalgiu drekinantis kremas irgi kazkaip nelabai schmoll.gif migdolinis daug labiau patinka

QUOTE(linutiaaa @ 2008 10 29, 19:30)
Kazkaip susimasciau apie urtekram sampunus, kurie irgi skirti ploniems plaukams, pvz. rozmarinu, ar su ruduoju cukrumi g.gif ka manot?

turejau su rozmarinais.. na man tai Weledos su rozmarinais daug labiau patinka.. Urtekram man pasirode, kad pariebina plauka siek tiek g.gif
o kokiems plaukams tas su cukrum sampunas?
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 10 29, 20:32)
o kokiems plaukams tas su cukrum sampunas?

Skirtas plonų, silpnų plaukų priežiūrai. Maitina ir pakelia plaukus. kazkur lyg skaiciau, kad si gyre merginos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 29 spalio 2008 - 20:49
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 10 29, 21:48)
Kokosu dar neturi ir laukia kada koleges gris is Londono, tada tikisi jau tiksliai zinoti kada jo bus.

tai net apytiksliai negalėjo pasakyti, kada bus?
Papildyta:
QUOTE(linutiaaa @ 2008 10 29, 14:15)
man nezinau nuo ko, bet sakyciau irgi paskutiniu metu nebe tokia aktuali si problemele tapo g.gif  thumbup.gif

aš dar žadu vandenuką nusipirkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 10 29, 21:10)
tai net apytiksliai negalėjo pasakyti, kada bus?
Papildyta:

aš dar žadu vandenuką nusipirkti ax.gif

del kokosu tai liudna verysad.gif
hmm, kazkada svarsciau ji prigriebti, gal tikrai vertetu g.gif
Atsakyti