QUOTE(agnuta @ 2008 10 29, 09:52)
beje, isigyjau ir as KN aliejuka riebiai veido odai. naudoju gal kokia savaite tai man labai patinka kol kas labiausiai patinka lyginant su visais bandytais kremais veidui. tik beje, klausimas toms, kurios kazka panasaus naudoja: jus tuo aliejuku tepate tik daugiau besiriebaluojancias vietas, o visa kita kokiu nors kremu, ania?
as visa veida, dabar viska isbaigus esu tai teko nuo slogos serpetojancia nosi irgi juo gelbeti
QUOTE(agnuta @ 2008 10 29, 11:18)
as, beje, jau kuris laikas naudoju BEMA sampuna nuo pleiskanu. MB is pradziu pasirases isbandyt, veliau vis tiek grizo prie sulsenos o pas mane si problema nors ir nera tokia didele, bet ir man jis nelabai veiksmingas. ir vis dar tebevargstu su galvos niezejimu
man tos pacios bedos, pirkau rozmarinu EA (tikslas buvo pasigamint kazka sildancio kojom) tai vakar patepiau migdolu aliejum + rozmarinu EA labiau nieztincias vietas, atrodo nueme siek tiek niezuli, siandien jau visai galvai pasidariau tokia aliejine kauke, ziuresiu koks rezultatas
beje nustebau kad rozmarinai taip skaniai kvepia, nes veledos sampunas tai nekokio kvapo su rozmarinais...
pasirodo metos EA galima nusipirkti senukuose prie pirties prekiu, asortimentas nepilnas bet vis tiek gerai, pirkau dar gvazdikeliu EA cia jau kaledoms idomu kuo jis be kvapo dar naudingas gali buti?