Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 10 29, 00:14)
02, nors norėtųsi tamsesnės (03 - pernelyg radikalus skirtumas). Naudoju max kartą per savaitę, tai naudojasi laaabai taupiai biggrin.gif

02 man irgi beveik nesimato ant odos, na, bent jau vasarą taip buvo. reikės pasižiūrėti 03. manau, ją būtų galima "prigesinti" su biria/kompaktine.
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 10 28, 22:24)
02 man irgi beveik nesimato ant odos, na, bent jau vasarą taip buvo. reikės pasižiūrėti 03. manau, ją būtų galima "prigesinti" su biria/kompaktine.

pas mane tai dar guli 01 ir 02 megineliai, tai turbut 01 man bus per sviesus g.gif na, reiks bandyt.
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 10 28, 23:24)

Prigesinti galima, bet net ir prigesinus man ji per tamsi ax.gif Kažkada vasaros nakčiai išsitepiau, tai daugmaž į temą atrodė, kaip iš gero kurorto sugrįžus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 10 29, 00:53)
pas mane tai dar guli 01 ir 02 megineliai, tai turbut 01 man bus per sviesus g.gif na, reiks bandyt.

čia dr.hauschka ar logona turi? 4u.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 10 29, 01:05)
Prigesinti galima, bet net ir prigesinus man ji per tamsi ax.gif Kažkada vasaros nakčiai išsitepiau, tai daugmaž į temą atrodė, kaip iš gero kurorto sugrįžus biggrin.gif

biggrin.gif kaip sunku su tom pudrom. vasarą vienos spalvos reikia, o šaltuoju metų laiku-kitos spalvos doh.gif o ji nei kiek nepadžiūvo tau?
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 10 28, 18:58)
Agnuta, lauksim įspūdžių drinks_cheers.gif

butinai mirksiukas.gif bet cia dar bus po poros savaiciu smile.gif

beje, isigyjau ir as KN aliejuka riebiai veido odai. naudoju gal kokia savaite tai man labai patinka rolleyes.gif kol kas labiausiai patinka lyginant su visais bandytais kremais veidui. tik beje, klausimas toms, kurios kazka panasaus naudoja: jus tuo aliejuku tepate tik daugiau besiriebaluojancias vietas, o visa kita kokiu nors kremu, ania? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 10 29, 00:44)
biggrin.gif kaip sunku su tom pudrom. vasarą vienos spalvos reikia, o šaltuoju metų laiku-kitos spalvos doh.gif o ji nei kiek nepadžiūvo tau?

Aha doh.gif Nea, nepadžiūvo visiškai. Tepasi kaip nauja. Tik blakstienų tušas po nepilnų 5 mėnesių jaučiu, kad gerokai padžiūvęs ir reikės greitai keisti g.gif Nors irgi nekasdien naudoju...
Papildyta:
QUOTE(agnuta @ 2008 10 29, 09:52)
jus tuo aliejuku tepate tik daugiau besiriebaluojancias vietas, o visa kita kokiu nors kremu, ania? ax.gif

Aš tai visą veidą tepu tuo aliejuku, nors riebi mano kakta ir nosis ax.gif Kažkaip gerai sueina visam veidukui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 29 spalio 2008 - 08:54
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 10 29, 09:55)
Aš tai visą veidą tepu tuo aliejuku, nors riebi mano kakta ir nosis ax.gif Kažkaip gerai sueina visam veidukui.

pas mane su riebiom zonom panasi situacija, bet as irgi naudoju ji visam veidui ax.gif ir visai gerai smile.gif dar galvoju kokiu EA i mazesni kieki ilasint g.gif
Papildyta:
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 10 29, 09:55)
Tik blakstienų tušas po nepilnų 5 mėnesių jaučiu, kad gerokai padžiūvęs ir reikės greitai keisti g.gif Nors irgi nekasdien naudoju...

o mano tusas dar nedziuna, nors naudoju praktiskai kasdien ir jau gana senokai ir vis laukiu kol pasibaigs biggrin.gif
Atsakyti
as, beje, jau kuris laikas naudoju BEMA sampuna nuo pleiskanu. MB is pradziu pasirases isbandyt, veliau vis tiek grizo prie sulsenos unsure.gif o pas mane si problema nors ir nera tokia didele, bet ir man jis nelabai veiksmingas. ir vis dar tebevargstu su galvos niezejimu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 10 29, 11:18)
as, beje, jau kuris laikas naudoju BEMA sampuna nuo pleiskanu. MB is pradziu pasirases isbandyt, veliau vis tiek grizo prie sulsenos unsure.gif o pas mane si problema nors ir nera tokia didele, bet ir man jis nelabai veiksmingas. ir vis dar tebevargstu su galvos niezejimu doh.gif

as turiu BEMA nuo slinkimo sampuna, tai man gal kazkiek plauka siurkstina, bet balzamas tinka nuostabiai ir po jo plaukai labai svelnus palieka, be to balzamas labai taupus. thumbup.gif
dabar gundausi URTERKRAM sampunu su Rasulo moliu, nes mano galvos oda rieboka, naudociau koki 1 kart per savaite. gal kuri esate turejusi?
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 10 28, 23:44)
čia dr.hauschka ar logona turi? 4u.gif

hauschka rolleyes.gif
as tai pagaliau prisiverciau weledos vilkdalgius uzbaigt, kazkaip nesinaudojo jis man ir viskas, bet ziuriu, kad visai patikt vel eme rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 29 spalio 2008 - 11:37
QUOTE(agnuta @ 2008 10 29, 12:18)
as, beje, jau kuris laikas naudoju BEMA sampuna nuo pleiskanu.

QUOTE(ssaule @ 2008 10 29, 12:44)
as turiu BEMA nuo slinkimo sampuna

man BEMA visai netiko, sausino galvos odą schmoll.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2008 10 29, 13:36)
hauschka rolleyes.gif
as tai pagaliau prisiverciau weledos vilkdalgius uzbaigt, kazkaip nesinaudojo jis man ir viskas, bet ziuriu, kad visai patikt vel eme rolleyes.gif

iš natractiv'o mėginukų gavai?
kalbant apie weledą - rozmarinai man padeda nuo mūsų bendros problemos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 10 29, 11:50)
iš natractiv'o mėginukų gavai?
kalbant apie weledą - rozmarinai man padeda nuo mūsų bendros problemos biggrin.gif

dabar net galvoju g.gif biggrin.gif viena tai dave sultry 4u.gif o kitas berods is ebay uzsakymo, nes is natractiv'o tai tik kremo megineliu esu gavus.
man nezinau nuo ko, bet sakyciau irgi paskutiniu metu nebe tokia aktuali si problemele tapo g.gif thumbup.gif
Atsakyti