Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Sviripilė @ 2008 10 24, 15:26)
Dėl MB sutinku  hihihi.gif  hihihi.gif aš visada viską, kas man netiko atiduodu jam, nors kvapams jis jautrus, ale nesiskundžia kol kas  g.gif

tau nuskilo lotuliukas.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2008 10 24, 16:59)
del kvapu nemegimo, perskaiciau, kad tam kad ea butu veiksmingas, turi patikti jo kvapas.

man iš pradžių keli lašai rozmarino tiesiog kvapą užimdavo, bet dabar nieko smile.gif Prasilaužiau ir sėkmingai sau naudoju wink.gif

QUOTE(Kašariukė @ 2008 10 27, 11:38)
Išmėginau vakar LOGONA vaikišką šampūną  g.gif  Na, plaukai kaip šiaudai buvo, bet užsidėjus briliant care susitvarkė viskas. Reikės toliau ieškoti savo gerojo šampūno  unsure.gif

kaip apmaudu, kad netiko sad.gif O man jis vienintelis, nešiaudinantis plaukų smile.gif O dėl Weledos rozmarininio tai pritariu daugumai - be kondicionieriaus anei žingsnio pirmyn smile.gif Bet man vistiek jis patiko drinks_cheers.gif

aš Sveikuose produktuose praėjusią savaitę pirkau UK firmos Essential care aliejų mišinį rankoms Organic Ultra Rich, tai tikrai labai gera sudėtis ir poveikis geras smile.gif Užgijo mano rankos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 10 27, 09:44)
kalbi apie ta, kur su sviestmedzio aliejumi? ax.gif jei taip, tai dukart ji gaminausi, bet ne seminaro metu, o taip uzejusi smile.gif tik kainos nepamenu g.gif apie 30 Lt lyg tai.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 10 27, 13:51)
tau nuskilo  lotuliukas.gif

aha bet tik tuo aspektu: šiaip jis negali pakęsti visų be išimties aliejų, kuriais tepliojuos kūną ar plaukus lotuliukas.gif jam jie smirda hihihi.gif Dauguma mano šampūnų irgi lotuliukas.gif
O aš va šeštadienį kiek "prasinešiau" po ekoparduotuvėles, tai dabar algadienio laukiu kaip išsigelbėjimo rolleyes.gif
Labiausiai patikęs pirkinys Dr.Hauschka normalizing day oil, veidas iškart atsigauna didis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sviripilė: 27 spalio 2008 - 13:38
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 10 27, 11:59)
visada galima jiems pasiskambinti ir pasiklausti  ax.gif
aha, istryniau siek tiek svietmedzio delne ir uzlasinau benzoino ir viska delne "ismaisiau", o tada issitepiau

prie to pacio pasiteirausiu, vis rezgu minti kazka daryt su savo salanciom kojom, dabar apskritai persalus tai negaliu iskest to amzinai saltu koju jausmo. siaip galvojau imti kad ir simondsiju ar kokiu migdolu alieju ir pamaisyt su kokiu EA tik nelabai isivaizduoju kuris turetu sildanti efekta (bet esu isitikinusi kad toks yra smile.gif ) o gal pameginti kazka su sviestmedziu pamaisyt ir naudot pamasazavimui. na gal esate ka nors i ta puse skaiciusios girdejusios?
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2008 10 24, 17:52)
Alien, pard. Pilies g. Sveiki produktai pardavinėja ne vien tik ekologiškus produktus.Ten yra kažkokei ale indiški ar tai ajurvediniai, nepamenu tiksliai, gan pigūs, tai jų sudėtis nėra gera schmoll.gif Ten yra parabenų ir t.t.O yra brangesnių, ten jau ekologiški, manau ir kvapai jų normalūs, bet ir kainos jau didesnės.

Uz 15 ml kremuko sumokejau apie 30-40 lt. ESSENTIAL
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 10 27, 13:30)
beje, Summer, gal kartais zinai, iki keliu Elyte priima klientes proceduroms? 4u.gif

Žinok negaliu pasakyt, pabandyk pasiskambinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2008 10 27, 14:36)
prie to pacio pasiteirausiu, vis rezgu minti kazka daryt su savo salanciom kojom, dabar apskritai persalus tai negaliu iskest to amzinai saltu koju jausmo. siaip galvojau imti kad ir simondsiju ar kokiu migdolu alieju ir pamaisyt su kokiu EA tik nelabai isivaizduoju kuris turetu sildanti efekta (bet esu isitikinusi kad toks yra smile.gif ) o gal pameginti kazka su sviestmedziu pamaisyt ir naudot pamasazavimui. na gal esate ka nors i ta puse skaiciusios girdejusios?

is augaliniu sildanciai yra kokosu, dygminu aliejai. Taigi manau, butu galimamaisyti siuos su sviestmedzio sviestu. Is EA sildantys butu - vanile, rozmarinas, imbieras, juodieji pipirai, vetyveris, tikroji citrinzole bei benzoinas (nors vadinti jo EA aisku negalima ax.gif ). As planuoju pasidarinti kojoms sildanti kremuka is kokosu, dygminu ir sviestmedzio alieju bei biciu vasko + vaniles EA, benzoino ir dar koki viena -reiks paziureti pagal kvapus -gal kokios rozes ar vetyverio
Atsakyti
dekoju sirdingai uz zinias wink.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2008 10 26, 22:31)
Gal kas zino ar yra CUP'e Bioboutique nagu lako valiklis? bei nagu lako?  g.gif

Lako tiokrai yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sviripilė @ 2008 10 27, 14:38)
šiaip jis negali pakęsti visų be išimties aliejų, kuriais tepliojuos kūną ar plaukus  lotuliukas.gif jam jie smirda  hihihi.gif Dauguma mano šampūnų irgi  lotuliukas.gif

aš negirdžiu tokių komentarų, bet kartais išsiduoda, kad nėra sužavėtas ax.gif

QUOTE(Alien @ 2008 10 27, 16:48)
Uz 15 ml kremuko sumokejau apie 30-40 lt. ESSENTIAL

šitos firmos rankoms turiu - nėra prie ko prikibti bent jau man smile.gif Aišku, jei gerai įsiuostyti, tai vos vos jaučiamas aliejų kvapas, bet čia jau beveik pėdsekiui reikia būti arba nėščiai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 27 spalio 2008 - 16:35
QUOTE(katutis @ 2008 10 27, 16:33)
bet čia jau beveik pėdsekiui reikia būti arba nėščiai  bigsmile.gif

arba tureti jautria uosle - pvz. ,man labai sunku toleruoti daugeli kvapu ir kartais, pvz. vaziuojant viesuoju transportu, net tenka islipti, nes negaliu pernesti kokios moteriskes "smirdanciu kvepalu" -tiesiog pradeda pykinti doh.gif ir pan.
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 10 27, 17:41)
arba tureti jautria uosle - pvz. ,man labai sunku toleruoti daugeli kvapu ir kartais, pvz. vaziuojant viesuoju transportu, net tenka islipti, nes negaliu pernesti kokios moteriskes "smirdanciu kvepalu" -tiesiog pradeda pykinti  doh.gif ir pan.

ir man taip pat, kvapus uzuodziu labai gerai ir daug labai nepernesu kvapu, tai vaziuot viesuoju transportu man daznai buna kancia, vis ranka uzdengiu nosi kad neikvept
Atsakyti