Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Palomina @ 2008 10 24, 19:37)
smile.gif

benzoinas labai panasus i vanile (cia man toks ispudis buvo kai pirma kart kazkada pauosciau, bet dabar tai jau nosis pazenge i prieki  biggrin.gif  laisvai atskirciau kuris yra kuris).. benzoino kvapas ilgai islieka, jis priskiriamas pire baziniu natu

dekui uz patarima.
butinai pasidomesiu, bet speju benzoino kvapas neislieka gaminant muila 'nuo nulio' g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 10 25, 00:46)
dekui uz patarima.
butinai pasidomesiu, bet speju benzoino kvapas neislieka gaminant muila 'nuo nulio'  g.gif

tai kad man atrodo islieka g.gif nes KN turejo pasigamine muilu su benzoinu.. tik gali del ne tirpala, o kieta benzoina (sutrink i miltelius ir bus ok)...
Atsakyti
QUOTE(Alien @ 2008 10 24, 12:54)
O LT nera pirkti sio gerio?

nežinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 10 24, 14:34)
va, kaip tik turiu klausima, ivyko cia toks stebuklas, maniskis uzsimane naturalaus kazko biggrin.gif noretu kazko tokio, kaip duso zele ir sampunas viename g.gif

Tikrai yra „Bioboutique“, tik firmos nepamenu. Prieš porą savaičių kai buvau, vienas vaikinas rinkosi sau kosmetiką, tai konsultantė kaip tik jam pasakojo apie praktiškąją dušo želę-šampūną viename, skirtą būtent vyrams, kurie nemėgsta apsikrauti buteliukais mirksiukas.gif

QUOTE(Alien @ 2008 10 24, 14:54)
O LT nera pirkti sio gerio?

Lietuvoje Lavera neprekiaujama.

Vakar KN pagaliau pasiėmiau levandų hidrolatą, jau ir kvapas nebe toks įkyrus, ir odai patinka thumbup.gif Dar draugei dovanų pirkau natūralų monoi, tai reikės paklausti kada, kaip patiko unsure.gif

Tiesa, lyg nei viena neminėjo, SOTHYS pagamino naują, Ecocert sertifikuotą produktų liniją. Netikėtai akys užkliuvo einant per jų parduotuvėlę „Akropolyje“. Seriją sudaro penki produktai:
- makiažo valiklis
- lengvas veido kremas normaliai-mišriai odai
- gėlių vanduo
- kaukė, suteikianti odai gyvybės ir švytėjimo (visų tipų odai)
- kūno losjonas

user posted image

Plačiau galima pasiskaityti čia: http://beautygarden..../home_0_86.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 25 spalio 2008 - 10:23
QUOTE(Palomina @ 2008 10 25, 06:30)
tai kad man atrodo islieka  g.gif  nes KN turejo pasigamine muilu su benzoinu.. tik gali del ne tirpala, o kieta benzoina (sutrink i miltelius ir bus ok)...

vakar uzsivedziau tai skaitinejau vakare biggrin.gif
vienur raso, kad neislieka. kitur - kad islieka bet labai lengvas, todel naudoti kaip prieda su kitais kvapais. ir visur raso, kad jis nerekomenduojamas produktams skirtiems odai (arba tik super mazai), nes jis vienas is tu dirgikliu.

vienu zodziu, kaip ir galvojau, neitin lengvas variantas. bet kada nors vistiek reiks paeksperimentuot su vanile / benzoinu.. gal kas gausis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 10 25, 11:16)
Tikrai yra „Bioboutique“, tik firmos nepamenu. Prieš porą savaičių kai buvau, vienas vaikinas rinkosi sau kosmetiką, tai konsultantė kaip tik jam pasakojo apie praktiškąją dušo želę-šampūną viename, skirtą būtent vyrams, kurie nemėgsta apsikrauti buteliukais mirksiukas.gif
Lietuvoje Lavera neprekiaujama.

Vakar KN pagaliau pasiėmiau levandų hidrolatą, jau ir kvapas nebe toks įkyrus, ir odai patinka thumbup.gif Dar draugei dovanų pirkau natūralų monoi, tai reikės paklausti kada, kaip patiko unsure.gif

Tiesa, lyg nei viena neminėjo, SOTHYS pagamino naują, Ecocert sertifikuotą produktų liniją. Netikėtai akys užkliuvo einant per jų parduotuvėlę „Akropolyje“. Seriją sudaro penki produktai:
- makiažo valiklis
- lengvas veido kremas normaliai-mišriai odai
- gėlių vanduo
- kaukė, suteikianti odai gyvybės ir švytėjimo (visų tipų odai)
- kūno losjonas

user posted image

Plačiau galima pasiskaityti čia: http://beautygarden..../home_0_86.html

o kaip su kainom?

QUOTE(Daddygirl @ 2008 10 25, 12:57)
vakar uzsivedziau tai skaitinejau vakare  biggrin.gif
vienur raso, kad neislieka. kitur - kad islieka bet labai lengvas, todel naudoti kaip prieda su kitais kvapais. ir visur raso, kad jis nerekomenduojamas produktams skirtiems odai (arba tik super mazai), nes jis vienas is tu dirgikliu.

vienu zodziu, kaip ir galvojau, neitin lengvas variantas. bet kada nors vistiek reiks paeksperimentuot su vanile / benzoinu.. gal kas gausis  smile.gif

man atrodo kad islieka kvapas benzoino jei desi kieta (ta prasme sutrinsi i miltelius) benzoina, o jei tirpala, tai gal ir nelabai ten jausis g.gif na bet kvepaluose benzoino tirpalas dedasi, tai oi kaip jauciasi biggrin.gif jai padauginsi, tai uzgos visus kitus lengvesnius kvapus..
o del odos dirginimo, tai as irgi skaiciau kad gali dirginti, bet taip pat skaiciau, kad labai gerai ji naudoti gydant visokius odos itrukimus ir t.t. KN sake kad deda benzoino (milteliu) ir i veido kremus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 10 25, 13:31)
o kaip su kainom?

Per vitriną kiek mačiau, tai kažkuris iš jų 90-100 Lt kainavo ax.gif Na matyt kaip ir visos Sothys kosmetikos kaina.. Brangoka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 10 25, 11:31)
o kaip su kainom?
man atrodo kad islieka kvapas benzoino jei desi kieta (ta prasme sutrinsi i miltelius) benzoina, o jei tirpala, tai gal ir nelabai ten jausis  g.gif  na bet kvepaluose benzoino tirpalas dedasi, tai oi kaip jauciasi  biggrin.gif  jai padauginsi, tai uzgos visus kitus lengvesnius kvapus..
o del odos dirginimo, tai as irgi skaiciau kad gali dirginti, bet taip pat skaiciau, kad labai gerai ji naudoti gydant visokius odos itrukimus ir t.t. KN sake kad deda benzoino (milteliu) ir i veido kremus  g.gif

dekui smile.gif
parasysiu, kaip man seksis. tiesa, dabar kuri laika busiu lietuvoje, tai eksperimentus teks atideti.. smile.gif

bet tai kaip idomu, kad ji naudoja kremams. as visur, kur skaiciau, tai labai pabrezia, kad jis netinka odai. o jei naudot, tai tik kruopelyte. ji ta prasme priskiria prie cinamono, gvandikeliu ir pan eteriniu.
net suabejojau ar isvis i muila det g.gif nes nuo tos krupelytes tikrai kvapo nebus.

is kitos puses ne visu, aisku, oda vienodai jautri... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2008 10 24, 20:32)
Jakšto g. ekol. buvo,priešingoj pusėj nei paprasti ea. Gal Pileis ir nėra kol kas g.gif

as buvau tik pilies g. ax.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2008 10 24, 20:33)
o kazin kaip vaniles kvapas duso zelej isgautas?  ax.gif
fragrance?
as va irgi noriu muilo vanile kvepiancio, bet visur raso, kad vaniles  kvapas neislieka, jei nori, kad kvepetu vanile, turi deti chemini kvapa (fragrance)  unsure.gif

kaip tai neislieka g.gif , as esu pasidarius alieju su vaniles EA -tai net labai kvepia vanile, nors misisnukui jau ne vienas menesis

QUOTE(Daddygirl @ 2008 10 24, 23:46)
dekui uz patarima.
butinai pasidomesiu, bet speju benzoino kvapas neislieka gaminant muila 'nuo nulio'  g.gif

as esu uosciusi muila su benzoinu -tai tikrai kvepejo, aisku neprilygsta savo kvapnumu parduotuviniams

QUOTE(Daddygirl @ 2008 10 25, 11:57)
vakar uzsivedziau tai skaitinejau vakare  biggrin.gif

kadangi man labai perstejo gerkle, net negalejau nustoti kosejus -tai paemiau siek tiek sviestmedzio istryniau ji delne ir uzlasinau benzoino bei itryniau i krutines lasta - jokiu odos problemu neiskilo schmoll.gif
Atsakyti
isploviau siandien savo kosmetinius sepetelius su BEMA sampunu ir kondicionierium biggrin.gif man patiko, kad viena mano siurkstuji sepeteli susvelnino siek tiek tas kondicionierius smile.gif
rytoj bandysiu jau ant savo plauku..
dar planuoju siandien plaukams (tiksliau plauku saknims) kauke pasidaryt su rozmarinu ir ylang'u, dar gal idesiu ir kokiu kitokiu EA.. reiks knygas pasiskaityt ir pasiziuret kas dar gali man tikt is to ka turiu..
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 10 25, 18:06)
as buvau tik pilies g.  ax.gif
kaip tai neislieka  g.gif , as esu pasidarius alieju su vaniles EA -tai net labai kvepia vanile, nors misisnukui jau ne vienas menesis
as esu uosciusi muila su benzoinu -tai tikrai kvepejo, aisku neprilygsta savo kvapnumu parduotuviniams
kadangi man labai perstejo gerkle, net negalejau nustoti kosejus -tai paemiau siek tiek sviestmedzio istryniau ji delne ir uzlasinau benzoino bei itryniau i krutines lasta - jokiu odos problemu neiskilo  schmoll.gif

deja, su muilu kitaip. aliejuose ir losjonuose kvapas geriau laikos.

tai gali buti, kad daug kam nesukels jokiu blogu reakciju ant odos. bet manau perspeja, nes didesne tikimybe, kad jis gali...
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 10 26, 11:50)
deja, su muilu kitaip. aliejuose ir losjonuose kvapas geriau laikos.

tai gali buti, kad daug kam nesukels jokiu blogu reakciju ant odos. bet manau perspeja, nes didesne tikimybe, kad jis gali...

tai gal tada galima deti aniles anksti sutrinta -ji labai kvepia, o ir muilas butu su skrabu kartu ax.gif
Atsakyti