Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Alien, pard. Pilies g. Sveiki produktai pardavinėja ne vien tik ekologiškus produktus.Ten yra kažkokei ale indiški ar tai ajurvediniai, nepamenu tiksliai, gan pigūs, tai jų sudėtis nėra gera schmoll.gif Ten yra parabenų ir t.t.O yra brangesnių, ten jau ekologiški, manau ir kvapai jų normalūs, bet ir kainos jau didesnės.

Kinigunda, čia apie Sveikų produktų ea šnekėjai? jie turi kažkokių indiškų ea, kurie man nelb patikimi, buteliukai skaidraus stiklo, jau vien dėl to ne kas, bet jie buvo gavę ir ekologiškų ea, brangesnių, bet manau jau tikrai ten geras daiktas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sviripilė @ 2008 10 24, 14:45)
aha aš irgi gerbėja visų body, volume ir t.t. kaina nemaža, tiksliai nepasakysiu, bet berods 69 Lt (250 ml atrodo  g.gif  blush2.gif ). Yra ir mažesnių buteliukų po 29 Lt  blush2.gif  Jei vln galėčiau įpilti pabandyti  hihihi.gif
Poveikis bent jau man labai patinka: plaukai švelnūs, purūs, "pasikėlę" nuo šaknų.  bigsmile.gif

Ne, ne Vilniuj 4u.gif Na turėsiu omeny šį šampūną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2008 10 24, 16:52)
Kinigunda, čia apie Sveikų produktų ea šnekėjai? jie turi kažkokių indiškų ea, kurie man nelb patikimi, buteliukai skaidraus stiklo, jau vien dėl to ne kas, bet jie buvo gavę ir ekologiškų ea, brangesnių, bet manau jau tikrai ten geras daiktas smile.gif

Aha, apie tuos pacius. Ekologisku ten nemaciau, tik tuos kur "visi po 13 lt' blink.gif sesei ten pirkau marcipanu mases sokolade -tai tas sertifikuotas Soil association
Atsakyti
user posted image gal kuri noretu tokio kuno losijono? nebandytas ne karto, pirkau Sveicarijoj, va vietoj duso zele pasiciupau losijona, o man jo nereikia doh.gif
Papildyta:
idedu nuorodele anne lind
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzemute: 24 spalio 2008 - 19:52
buvau siandien KN, savo kvepaliuku toliau daryt (uzpylem spiritu) na ir prisipirkau dar sio bei to biggrin.gif
pirkau BEMA sampuna (daznam naudojimui) ir kondicionieriu, nerolio hidrolata (sita ne kiek veidui pirkau, bet planuoju as dar pasigaminti "Vengrijos vandeni"), na ir eteriniu aliejuku - rozmarinu (cia plaukus stiprinsiu), Ylang ylang extra, citrinu smile.gif
sarasa buvau ilgesni susirasius, bet nusprendziau veliau nusipirkti biggrin.gif KN tai puse algos palikt galima doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2008 10 24, 19:40)
gal kuri noretu tokio kuno losijono? nebandytas ne karto, pirkau Sveicarijoj, va vietoj duso zele pasiciupau losijona, o man jo nereikia  doh.gif

ech, vanile dievinu, tik pieneliu nelabai naudoju (kaledoms planuoju vaniline monoi paimti ax.gif )

QUOTE(Palomina @ 2008 10 24, 19:56)
rozmarinu (cia plaukus stiprinsiu

emei ta brangesni?
o kokoso dar neatsiveze?
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 10 24, 21:05)
emei ta brangesni?
o kokoso dar neatsiveze?

ne, rozmarinu pirkau paprasta, nes laukinio rozmarino EA nebuvo doh.gif seip buciau pirkus laukiniu rozmarinu..
o kokoso irgi nera.. seip daug ko nera.. laukiu ir as kada pasipildys prekem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 10 24, 21:05)
ech, vanile dievinu, tik pieneliu nelabai naudoju (kaledoms planuoju vaniline monoi paimti  ax.gif )

tai va ir as vanile myliu, o pieneliu irgi nenaudoju, o jau buvau prisisvajojus kaip muiluosiuos su vaniline duso zele, kol neperskaiciau eidama i vonia unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(linutiaaa @ 2008 10 24, 14:34)
va, kaip tik turiu klausima, ivyko cia toks stebuklas, maniskis uzsimane naturalaus kazko biggrin.gif noretu kazko tokio, kaip duso zele ir sampunas viename g.gif nes kai eina sportuoti, jam baisiausiai sunkus darbas isimesti dar viena butelaiti doh.gif tai isivaizduokit, kartais ir su adidas duso zele ir plaukus skalbia doh.gif papriekaistavau, tai pasiule man siuo klausimu pasirupinti biggrin.gif
gal kazka kazkur uzmatete verto demesio? g.gif

gi vaikiskas sampunas yra 2 in 1 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 10 24, 19:08)
Aha, apie tuos pacius. Ekologisku ten nemaciau, tik tuos kur "visi po 13 lt'  blink.gif sesei ten pirkau marcipanu mases sokolade -tai tas sertifikuotas Soil association

Jakšto g. ekol. buvo,priešingoj pusėj nei paprasti ea. Gal Pileis ir nėra kol kas g.gif
Atsakyti
o kazin kaip vaniles kvapas duso zelej isgautas? ax.gif
fragrance?

as va irgi noriu muilo vanile kvepiancio, bet visur raso, kad vaniles kvapas neislieka, jei nori, kad kvepetu vanile, turi deti chemini kvapa (fragrance) unsure.gif

Palomina, faini eteriniai thumbup.gif Rozmarinu turiu, o kitu dvieju dar noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 10 24, 21:33)
o kazin kaip vaniles kvapas duso zelej isgautas?  ax.gif
fragrance?

as va irgi noriu muilo vanile kvepiancio, bet visur raso, kad vaniles  kvapas neislieka, jei nori, kad kvepetu vanile, turi deti chemini kvapa (fragrance)  unsure.gif

Palomina, faini eteriniai  thumbup.gif Rozmarinu turiu, o kitu dvieju dar noriu  biggrin.gif

smile.gif

benzoinas labai panasus i vanile (cia man toks ispudis buvo kai pirma kart kazkada pauosciau, bet dabar tai jau nosis pazenge i prieki biggrin.gif laisvai atskirciau kuris yra kuris).. benzoino kvapas ilgai islieka, jis priskiriamas pire baziniu natu
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2008 10 24, 21:28)
gi vaikiskas sampunas yra 2 in 1  ax.gif

vyriskesnio ko nors noretu smile.gif
Atsakyti