Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Alien @ 2008 10 24, 13:32)
Sveikos,
Isbandziau Logonos sampuna ir kauke plaukam....jauciuosi, kaip siaudiniene  verysad.gif
Pilies g. parduotuvele atsidare visokiu organiniu dalykeliu...
Nusipirkau losijona ir kremuka...tai vos nuo smarves nenugaisau  lotuliukas.gif

Vat tokie tai keliai link naturalumo  cool.gif

Man pvz. ir logonos šampūnas su bambukais, nei kaukė su simondsijomis netiko. Bet manau tai natūralu, kaip ir kitur ieškai sau tinkančio produkto, va dabar neatsidžiaugiu Druide šampūnu body & volume, plaukai pasakiški. Dar labai patiko Urtekram šampūnas su ruduoju cukrumi.
Ir logonos dušo želė bei kūno plienelis Mediterran man buvo šiaip sau, o štai nusipirkau logonos Nordic dušo želę ir kiekvieną mielą dieną "baldelinu" nuo gaivaus kvapo, galėčiau praustis non stop... net vyrui gailiu, kaip toj estrella berods "čipsų" reklamoj: per skanūs dalintis... lotuliukas.gif
Manau dabar tikrai LT pakankamai neblogas ekologiškos kosmetikos pasirinkimas tiek kainų, tiek kvapų ir kitokių poreikių atžvilgiu. vat pvz. aš neikaip negaliu atsirinkti kaip norisi viską pabandyti. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Sviripilė @ 2008 10 24, 14:18)
, va dabar neatsidžiaugiu Druide šampūnu body & volume, plaukai pasakiški.

Pavadinimas patraukė biggrin.gif Koks poveikis ir kaina? bigsmile.gif
Atsakyti
va, kaip tik turiu klausima, ivyko cia toks stebuklas, maniskis uzsimane naturalaus kazko biggrin.gif noretu kazko tokio, kaip duso zele ir sampunas viename g.gif nes kai eina sportuoti, jam baisiausiai sunkus darbas isimesti dar viena butelaiti doh.gif tai isivaizduokit, kartais ir su adidas duso zele ir plaukus skalbia doh.gif papriekaistavau, tai pasiule man siuo klausimu pasirupinti biggrin.gif
gal kazka kazkur uzmatete verto demesio? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 24 spalio 2008 - 13:34
QUOTE(limbi @ 2008 10 24, 14:26)
Pavadinimas patraukė biggrin.gif Koks poveikis ir kaina? bigsmile.gif

aha aš irgi gerbėja visų body, volume ir t.t. kaina nemaža, tiksliai nepasakysiu, bet berods 69 Lt (250 ml atrodo g.gif blush2.gif ). Yra ir mažesnių buteliukų po 29 Lt blush2.gif Jei vln galėčiau įpilti pabandyti hihihi.gif
Poveikis bent jau man labai patinka: plaukai švelnūs, purūs, "pasikėlę" nuo šaknų. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bremen @ 2008 10 23, 17:48)
nusipirkau user posted imagekuno pieneli ar kaip ten jie vadinasi  g.gif  blush2.gif visai nieko  ax.gif

O LT nera pirkti sio gerio?
Papildyta:
Man pvz. ir logonos šampūnas su bambukais, nei kaukė su simondsijomis netiko. Bet manau tai natūralu, kaip ir kitur ieškai sau tinkančio produkto, va dabar neatsidžiaugiu Druide šampūnu body & volume, plaukai pasakiški. Dar labai patiko

Kur ji isigyti?
Atsakyti
Linute, berods yra Sante ar tai Logona šampūnas ir dušo gelis (2 in 1) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doufyl: 24 spalio 2008 - 14:06
Sveikos,
Isbandziau Logonos sampuna ir kauke plaukam....jauciuosi, kaip šiaudiniene  verysad.gif

Man logona ir nelabai šampūnai, bet po to panaudojus SANTE briliant care viskas būna gerai ax.gif
Atsakyti
Isbandziau Logonos sampuna ir kauke plaukam....jauciuosi, kaip siaudiniene  verysad.gif

Nusipirkau losijona ir kremuka...tai vos nuo smarves nenugaisau  lotuliukas.gif

na, visos patyrėm išlaidų, kol atsirinkom tai, kas labiausiai tinka smile.gif Todėl jeigu tik yra galimybių, siūlyčiau neskubėti pirkti kažkurios iš mūsų išgirto individualaus stebuklo, o tartis su konsultantėmis ir pirkti mažesnį kiekį, jei įmanoma, pasibandymui smile.gif

blogiausiu atveju, atiduok šampūną SB - kai kurie jų mažiau išrankūs biggrin.gif

įdomu, kokia ta smarvė? Gal kokį indišką produktą pirkai? wink.gif Keista, kad pirkdama nepasidomėjai kvapu g.gif

Ir logonos dušo želė bei kūno plienelis Mediterran man buvo šiaip sau, o štai nusipirkau logonos Nordic dušo želę ir kiekvieną mielą dieną "baldelinu" nuo gaivaus kvapo

o man kaip tik Mediterran pats pačiausias rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Alien @ 2008 10 24, 14:54)
Kur ji isigyti?

PC mada, II aukštas, bet tai, kad tiko man, nebūtinai gali tikti kitoms ax.gif

QUOTE(katutis @ 2008 10 24, 15:22)
na, visos patyrėm išlaidų, kol atsirinkom tai, kas labiausiai tinka smile.gif Todėl jeigu tik yra galimybių, siūlyčiau neskubėti pirkti kažkurios iš mūsų išgirto individualaus stebuklo, o tartis su konsultantėmis ir pirkti mažesnį kiekį, jei įmanoma, pasibandymui smile.gif

blogiausiu atveju, atiduok šampūną SB - kai kurie jų mažiau išrankūs biggrin.gif

įdomu, kokia ta smarvė? Gal kokį indišką produktą pirkai? wink.gif Keista, kad pirkdama nepasidomėjai kvapu  g.gif
o man kaip tik Mediterran pats pačiausias  rolleyes.gif

Dėl MB sutinku hihihi.gif hihihi.gif aš visada viską, kas man netiko atiduodu jam, nors kvapams jis jautrus, ale nesiskundžia kol kas g.gif
šiaip, kai pirkau mediterran man pardavėja ir sakė, kad jis daugelio mėgstamas, bet va aš tai mėgėja gaivių, citrusinių kvapų ir po dr.Hauchka citrininio kūno losjono man mediterran nelabai pasirodė, neįkyrus kvapas, bet vis vien ne tai, ko trokštu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 10 23, 23:26)
gal labai atskiesti?
daznai brangiuosius gerokai atskiedzia, kad gautusi prieinama daugumai kaina..  g.gif

siaip tai parduodant "skiedini" privaloma nurodyti procentine EA dali, paprastai tai buna 5 % 5 ml butelaityje, bet vis tiek, net ir tokio "skiedinio' kaina pas mus tikrai didesne
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 10 24, 14:17)
siaip tai parduodant "skiedini" privaloma nurodyti procentine EA dali, paprastai tai buna 5 % 5 ml butelaityje, bet vis tiek, net ir tokio "skiedinio' kaina pas mus tikrai didesne

logiska, kad taip turetu but. bet beveik niekas neraso, arba kazkaip 'small printu' smile.gif arba klaust specialiai reik g.gif
nes pvz internete visur frankencense eterinis ir tiek, o kainos skiriasi 4 ir daugiau kartu smile.gif o niekur nemaciau parasyta, kad kazkuris praskiestas. nors logiska, kad taip matyt ir yra.

gal tik rimtesni pardavejai tai akcentuoja. va kai paskutini karta uzsipirkau eteriniu, tai tam saite maciau praskiestu eteriniu (10%). pvz jazminu ir maroko rozes 5ml virs £6, turkiskos rozes 5ml virs £12.
galvojau galvojau, ale man vis tiek brangu biggrin.gif

del kvapu nemegimo, perskaiciau, kad tam kad ea butu veiksmingas, turi patikti jo kvapas. vo taip va biggrin.gif o as kai issitepu plaukus neem'u su rozmarinu.. tai blink.gif
nuejau ant takelio su tokia kauke, tai po puses val begiojimo vos neapsiv...
nu, aisku, neem'as tai ne eterinis, gal jis veiksmingas neziurint vimdancio kvapo mastau.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 24 spalio 2008 - 16:02
QUOTE(Daddygirl @ 2008 10 24, 15:59)
logiska, kad taip turetu but. bet beveik niekas neraso, arba kazkaip 'small printu'  smile.gif arba klaust specialiai reik  g.gif
nes pvz internete visur frankencense eterinis ir tiek, o kainos skiriasi 4 ir daugiau kartu  smile.gif o niekur nemaciau parasyta, kad kazkuris praskiestas. nors logiska, kad taip matyt ir yra.
del kvapu nemegimo, perskaiciau, kad tam kad ea butu veiksmingas, turi patikti jo kvapas. vo taip va  biggrin.gif o as kai issitepu plaukus neem'u su rozmarinu.. tai  blink.gif
nuejau ant takelio su tokia kauke, tai po puses val begiojimo vos neapsiv...
nu, aisku, neem'as tai ne eterinis, gal jis veiksmingas neziurint vimdancio kvapo  mastau.gif  lotuliukas.gif

LT siaip tai rasoma, kad 5%, 10 % ir pan. -ir pagal kaina visai suprantama, kad taip ir yra
Yra tik aromatikos roziu aliejus, kur rasoma, kad 100 % naturalus ir 5 ml kainuoja 50 lt - bet man tai neitikinama schmoll.gif
Dar LT yra teke matyti is Italijos atveztu EA, tai roziu vienas ml-kainuoja 45 lt. Kokiems plaukams ar spazmams malsinti visai tinkama kaina, veidui turiu is KN biggrin.gif

o del kvapo ir poveikio -tai ir man yra teke ne karta girdeti, kad jei kvapas patinka -tai ir poveikis yra stiprus. Sakyciau, kad kai kvapas nelabai -tai poveikis vis tiek yra -tik gal ne toks stiprus g.gif
Atsakyti