Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(smiltpeliuke @ 2008 10 23, 17:05)
Kiekis 400 ml, kaina labai padori, 21 Lt su centais, netgi pigiau nei nurodyta jų internetinės parduotuvės puslapyje.

Geras. Tu jį pabandyk, pabandyk. Kai baigsis mano Weledos rozmarinai, reikės ir man susigundyti mirksiukas.gif Tik truputį keista, kad taip pigu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOFIJA5: 23 spalio 2008 - 16:08
nusipirkau user posted imagekuno pieneli ar kaip ten jie vadinasi g.gif blush2.gif visai nieko ax.gif
Ir dar viena Sante nagu laka kokybe tai thumbup.gif , nesitikinejau ,kad gali taip lengvai tepti, greitai dziuti ir ilgai laikyti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bremen: 23 spalio 2008 - 16:48
QUOTE(Bremen @ 2008 10 23, 17:48)
nusipirkau user posted imagekuno pieneli ar kaip ten jie vadinasi  g.gif  blush2.gif visai nieko  ax.gif

bigsmile.gif aš vakar maudžiausi Laveros vanilės-kokosų druskoje, tai kaip vanilinis plombyras kvepėjau lotuliukas.gif Labai patiko, žiemai reikės keletą pakučių kitokių kvapų išbandyti.
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 10 23, 16:17)
bigsmile.gif aš vakar maudžiausi Laveros vanilės-kokosų druskoje, tai kaip vanilinis plombyras kvepėjau lotuliukas.gif Labai patiko, žiemai reikės keletą pakučių kitokių kvapų išbandyti.

o as tai vonios neturiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bremen @ 2008 10 23, 17:48)
nusipirkau user posted imagekuno pieneli ar kaip ten jie vadinasi  g.gif  blush2.gif visai nieko  ax.gif
Ir dar viena Sante nagu laka kokybe tai  thumbup.gif , nesitikinejau ,kad gali taip lengvai tepti, greitai dziuti ir ilgai laikyti  thumbup.gif

As tokia vaniles-kokosu duso zele turejau. Kvapas tai nerealus wub.gif Turiu dar Laveros roziu sampuna, kondicionieriu ir kauke. Irgi neblogi variantai.
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 10 23, 16:11)
va va, as ir galvoju, kas dar ten toks astrus jaucias mano misinyje - gvazdikeliu ea dar yra. gvazdikeliu ir cinamono, manau, jame daugiausia..

aciu kad pasidalinot, cinamonu EA turiu, apelsinu, gvazdikeliu nusipirksiu meginsiu per kaledas kazka isbuti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2008 10 23, 16:05)
Ar pirkai tą purškiamą?

taip.
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2008 10 23, 16:07)
Geras. Tu jį pabandyk, pabandyk. Kai baigsis mano Weledos rozmarinai, reikės ir man susigundyti mirksiukas.gif Tik truputį keista, kad taip pigu g.gif

as ir siandien ten apsilankiau, nes pro sali ejau. Man uzkliuvo Kajaputo EA, maniau paimsiu teciui, nes jis pastoviai -tai suspjausto, tai i ka nors susidrasko ar pan. rankas. Paklausiau kainos, o man buvo pasakyta, kad visi po 13 su centais. As paklausiau ar roziu taip pat -ir spek koks buvo atsakymas - ogi taip -5 ml roziu EA pas juos kainuoja 13 lt su centais blink.gif. Parasyta, kad naturalus EA -kvapas toks idomus, primena roze, bet toks intensyvus g.gif. Tai ir nepirkau as to kajaputo, nes kazkaip nelabai patikima man visa tai pasirode schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 10 23, 21:34)
as ir siandien ten apsilankiau, nes pro sali ejau.  Man uzkliuvo Kajaputo EA, maniau paimsiu teciui, nes jis pastoviai -tai suspjausto, tai i ka nors susidrasko ar pan. rankas. Paklausiau kainos, o man buvo pasakyta, kad visi po 13 su centais. As paklausiau ar roziu taip pat -ir spek koks buvo atsakymas - ogi taip -5 ml roziu EA pas juos kainuoja 13 lt su centais  blink.gif. Parasyta, kad naturalus EA -kvapas toks idomus, primena roze, bet toks intensyvus  g.gif. Tai ir nepirkau as to kajaputo, nes kazkaip nelabai patikima man visa tai pasirode schmoll.gif

gal labai atskiesti?
daznai brangiuosius gerokai atskiedzia, kad gautusi prieinama daugumai kaina.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2008 10 23, 09:24)
Baggio, o ar rafinuotas arganas?Būtinai parašyk kam naudosi, ir kokie įspūdžiai

Laba, zinok pirkau Senteurs du Sud gamintojo alieju, tai kadangi prancuzu kalbos nemoku, tai renku info is ivairiu saltiniu apie jo pritaikyma, o ar rafinuotas tai nezinau g.gif , bet turi Ecocert zenkliuka. 4u.gif Kazkas klause kainos 50ml virs 80lt doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

Isbandziau Logonos sampuna ir kauke plaukam....jauciuosi, kaip siaudiniene verysad.gif

Pilies g. parduotuvele atsidare visokiu organiniu dalykeliu...
Nusipirkau losijona ir kremuka...tai vos nuo smarves nenugaisau lotuliukas.gif

Vat tokie tai keliai link naturalumo cool.gif

Atsakyti
QUOTE(Alien @ 2008 10 24, 13:32)
Sveikos,
Isbandziau Logonos sampuna ir kauke plaukam....jauciuosi, kaip siaudiniene  verysad.gif
Pilies g. parduotuvele atsidare visokiu organiniu dalykeliu...
Nusipirkau losijona ir kremuka...tai vos nuo smarves nenugaisau  lotuliukas.gif

Vat tokie tai keliai link naturalumo  cool.gif

nepamenu, ar minejai, koks logonos sampunas?
Atsakyti