Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Atėnė @ 2008 10 22, 12:55)
Vergine, gal galetumete ka nors pasiulyti paakiams?

Būtent paakiams yra tik Emeraude gelis. Yra ir vyrams, na bet turbūt sau ieškote biggrin.gif

QUOTE(Irėja @ 2008 10 22, 19:56)
dar prigriebiau Druide nenuplaunamo kondicionieriaus

Visos kaip susitarusios eina, kai dirbu ne aš rolleyes.gif
Atsakyti
Baggio, o ar rafinuotas arganas?Būtinai parašyk kam naudosi, ir kokie įspūdžiai
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2008 10 22, 23:19)
Būtent paakiams yra tik Emeraude gelis. Yra ir vyrams, na bet turbūt sau ieškote biggrin.gif
Visos kaip susitarusios eina, kai dirbu ne aš rolleyes.gif

Kodėl gi, aš pvz. buvau, kai Jūs dirbot hihihi.gif rolleyes.gif
O mane domina kiek kainuoja Emeraude hydrating kremas pas jus?
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2008 10 22, 21:54)
linutia kaip tau natura siberica sampunas ilgiau panaudojus? berods, Tu pirkai? smile.gif
ir primink kokia rusi pirkai 4u.gif

as nuo pleiskanu pirkau, tai baisiai didelis kiekis jo, jau spejau ir kita sampuna nusipirkti tai pamainom naudoju, gal siek tiek pleiskanas veikia, bet siaip visiskai nieko ypatingo sampunas ir tiek, nei blogo nei gero negaliu pasakyti
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2008 10 22, 19:38)
O kokio ilgio tavo plaukai  ax.gif ?

potrumpiai kirpti ax.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2008 10 22, 22:12)
tai va, kai gavau vaikiska, tai jis vargsas taip ir stovi spintoje, laukia geresniu laiku biggrin.gif

kaip aš tave suprantu lotuliukas.gif Aš vaikiško stygių bandžiau pakeisti Santes rožių, bet man jis nea schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2008 10 22, 20:38)
O kokio ilgio tavo plaukai  ax.gif ?
Papildyta:
Aš vakar pirmą kartą išbandžiau Faith in Nature jūros dumblių šampūną su mineralais iš "Sveikų produktų" parduotuvėlės Pilies g., turiu pasakyti kad visai patiko ir ko gero šitas pirmasis natūralus šampūnas kuris beveik nevėlė plaukų  ax.gif .

Ir aš praėjau pro tą parduotuvėlę. Reikės kada užsukti biggrin.gif O koks kiekis ir kiek kainavo Faith in Nature? 4u.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2008 10 22, 23:28)
tiesa sakant nezinau kaip ten su jais yra. Kai sesuo skambino sake, kad otto kainuoja 105 lt, kai nuejo -sumokejo 110 lt. Kai klausiau kiek kainuoja damasko roze -sake turi po 2 ml ir kaina virs 200 lt, o sesei sake, kad turi po 1 ml -ir kaina 92 lt.
Tai gal tau liko damasko rozes  ax.gif

Taip... įdomiai gaunasi... Na, ką eisiu šiandien ir išsiaiškinsiu viską...
Labai viliuosi, kad iki Kalėdų KN gaus dar otto iš Bulgarijos. Jau beveik apsisprendžiau, kad jis man pats pats wub.gif
Atsakyti
pagalvojau, gal kuri nors zinote "kalediniu" EA misiniu receptuku?
as kai pameginu susimaisyt (aromatinei lempai) tai man tik citrusai su citrusais derinasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2008 10 23, 12:22)
as kai pameginu susimaisyt (aromatinei lempai) tai man tik citrusai su citrusais derinasi biggrin.gif

as siandien gavau kaledini ea misini. jame uzuodziu cinamona (nezinau kaip lt, bet uk tai cinamonu kvepia kaledos smile.gif ), apelsina, kazka is spygliuociu..
toks idomus saldokas kvapas.

gavau dar kedru ea. man jis visai skaniai kvepia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 23 spalio 2008 - 13:39
QUOTE(Sviripilė @ 2008 10 23, 09:56)
Kodėl gi, aš pvz. buvau, kai Jūs dirbot  hihihi.gif  rolleyes.gif
O mane domina kiek kainuoja Emeraude hydrating kremas pas jus?

Ot gi biggrin.gif tai kodėl neprisistatėt? nono.gif smile.gif
Tas kremukas kainuoja 155 lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vergine: 23 spalio 2008 - 13:48
QUOTE(SOFIJA5 @ 2008 10 23, 11:52)
Taip... įdomiai gaunasi... Na, ką eisiu šiandien ir išsiaiškinsiu viską...
Labai viliuosi, kad iki Kalėdų KN gaus dar otto iš Bulgarijos. Jau beveik apsisprendžiau, kad jis man pats pats wub.gif

biggrin.gif as jau ir misinuka veidui spejau pasigaminti -ziuresiu kaip oda reaguos ax.gif
Maisiau migdolu ir tamanu aliejus ir lasinau savo otto - wub.gif

QUOTE(Odora @ 2008 10 23, 13:22)

zinau toki -gvaizdikeliu (jo reiktu labai mazai), cinamono zieves ir apelsino. jis kartu ir visokias bacilas naikina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2008 10 22, 19:56)
Druide nenuplaunamo kondicionieriaus

Ar pirkai tą purškiamą?

QUOTE(SOFIJA5 @ 2008 10 23, 12:52)
Ir aš praėjau pro tą parduotuvėlę. Reikės kada užsukti biggrin.gif  O koks kiekis ir kiek kainavo Faith in Nature? 4u.gif

Kiekis 400 ml, kaina labai padori, 21 Lt su centais, netgi pigiau nei nurodyta jų internetinės parduotuvės puslapyje.
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 10 23, 13:17)
:zinau toki -gvaizdikeliu (jo reiktu labai mazai), cinamono zieves ir apelsino. jis kartu ir visokias bacilas naikina  rolleyes.gif

va va, as ir galvoju, kas dar ten toks astrus jaucias mano misinyje - gvazdikeliu ea dar yra. gvazdikeliu ir cinamono, manau, jame daugiausia..
Atsakyti